MaNePi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε Υπό ποια έννοια; Της τιμής αλλά κ των ιστοριών
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, MaNePi είπε Της τιμής αλλά κ των ιστοριών Της τιμής προφανώς και αξίζει. Οι ιστορίες επίσης για μένα ήταν πολύ καλές.
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Από ότι βλέπω έχω πολύ καιρό να γράψω εδώ Πάντως έχουμε κάποιες πληροφορίες στο ανανεωμένο DisneyComicsPress για τους τόμους της Βιβλιοθήκης του Σκάρπα που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι... Επίσης κυκλοφορούν για όσους ενδιαφέρονται κάτι σακουλάκια με 3 παλιούς τόμους του Σκάρπα στα 6 ευρώ. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από ΚΟΜΙΞ 1 1
ObeyWario! Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε Επίσης κυκλοφορούν για όσους ενδιαφέρονται κάτι σακουλάκια με 3 παλιούς τόμους του Σκάρπα στα 6 ευρώ. Πάντως όπου κοίταξα στη περιοχή μου έχουν τους ίδιους 3 τόμους, δεν κατάλαβα γιατί το έκαναν έτσι. Θα μπορούσαν να βάζουν σε κάθε πακέτο τους ίδιους τόμους αλλά να στέλνουν διάφορα πακέτα σε κάθε περιοχή, όχι μόνο ένα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από ObeyWario!
ObeyWario! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το τι θα βγάλει φέτος το καλοκαίρι η Καθημερινή; 1
alucards74 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν έχουμε τη συνέχεια του Σκάρπα αύριο Κυριακή στην Καθημερινή. Λίγο περίεργο χρονικά γιατί πάντα δίναν τους τόμους καλοκαίρι και φέτος έφτασε μέσα Οκτωβρίου. Καλή ανάγνωση σε όλους τους φίλους.
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Όντως είναι συνέχεια; Δηλαδή αν δεν έχουμε πάρει τα προηγούμενα δεν έχει και πολύ νόημα να ξεκινήσουμε αύριο;
ObeyWario! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Ισχύει, θα έχει και άλμπουμ πανίνι απτο μουντιάλ του κατάρ οπότε αξίζει δύο φορές https://www.kathimerini.gr/k/sunday-edition/562084516/ayti-tin-kyriaki-me-tin-kathimerini-taxidia-megales-istories-disney-romano-scarpa-to-episimo-album-panini-fifa-world-cup-qatar-k/ και εδώ οι ημερομηνίες για τους 4 τόμους που θα βγουν https://disneycomicspress.com/2022/10/11/βιβλιοθήκη-σκάρπα-έρχονται-4-τόμοι/ 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Όντως είναι συνέχεια; Δηλαδή αν δεν έχουμε πάρει τα προηγούμενα δεν έχει και πολύ νόημα να ξεκινήσουμε αύριο; Κάθε τεύχος είναι αυτοτελές Μερικά παλαιότερα τεύχη κυκλοφορούν ανα καιρούς στα περίπτερα σε πακετάκια των 3 με κόστος 6Ε αν θυμάμαι καλά, μπορείς να τα βρεις και σε αγγελίες με 2-3Ε
Grim Ripper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Είχαμε λίγο καιρό να δούμε κάτι. https://www.kathimerini.gr/k/sunday-edition/562546804/giortaste-mazi-mas-ta-100-chronia-disney-me-4-epeteiaka-miky-maoys-olo-ton-aygoysto/ 1
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Το θέμα είναι, θα διαβάζονται ή θα μας παίρνει ο ύπνος στην ξαπλώστρα;
lector Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Το θέμα είναι, θα διαβάζονται ή θα μας παίρνει ο ύπνος στην ξαπλώστρα; Εγω εχω μεγαλες επιφυλαξεις... εχοντας μεγαλωσει με τις εκδοσεις του τερζοπουλου, μεχρι τωρα οσα εχω πιασει στα χερια μου απο νεες εκδοσεις μου φαινονται τρομερα ξενερωτα, και απο σχεδιο και απο πλοκη.
ObeyWario! Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2023 Ελπίζω η ποιότητα του χαρτιού να μην είναι σαν αυτή του ντετέκτιβ ντόναλντ που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Δεκέμβριο
ObeyWario! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, panoskir είπε Το πήρε κανείς σήμερα;Αξίζει; Αν και θα τα πάρω όλα για συλλεκτικούς λόγους σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 4Ε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα