Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πηρα και εγω, αρκετα καλη εκδοση για 4ε αλλα ενοχλει κανεναν αλλο αυτο το comic sans font που εβαλαν η μονο εμενα?

Δημοσ.

Το πηρα και εγω, αρκετα καλη εκδοση για 4ε αλλα ενοχλει κανεναν αλλο αυτο το comic sans font που εβαλαν η μονο εμενα?

Κι εμένα δε μου άρεσε. Δε μου κάθεται καθόλου καλά!

Δημοσ.

Τι κλαιν; Τα βρισκεις στον δρομο; Να γιατι ειμαστε οι πιο large πολιτες της ευρωπης με τα πιο ακριβα προιοντα και τις χειροτερες υπηρεσιες μετα την πωληση (εγγυηση κλπ)
Οι περισσοτεροι ιδρωνουμε για να τα μαζεψουμε, μακαρι εσενα να σου ερχονται μονα τους.

Δημοσ.

Μαλιστα

Εχεια δικιο

Επισης δεν ειναι ειδοα Α αναγκης,οποιος θελει το παιρνει αν δει οτι μπορεί.

Δημοσ.

Πωω, μόλις είδα ότι η αρίθμηση των σελίδων είναι με κόκκινο χρώμα

Το πετάω όπως είναι στα σκουπίδια, αίσχος τα λεφτά μου πίσω

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω, σας φαινεται περιεργο να ενοχλει το font στο διαβασμα?? Εδω all caps να γραψει καποιος δεν του τη λετε αμεσως? και ειναι και τζαμπα το posting.. Δηλαδη θα πρεπει να τα διαβαζω με ενα font που με ενοχλει και να μην το αναφερω καν επειδη εχει 4ε, μαλιστα..

Δημοσ.

To caps lock είναι σα να φωνάζεις, άτυπος κανόνας του ίντερνετς

Δηλαδή εγώ όταν βλέπω ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ, τα διαβάζω στο μυαλό μου σα να φωνάζει :unsure:

Δημοσ.

Και εγω διαβαζω τα comic sans η οποιο αλλο font ειχαν την τρομερη ιδεα να βαλουν σαν να τα εγραψε αυτιστικός, παρ'ολα αυτα να μη μιλαω γιατι εχει μονο 4ε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κομικ ειναι καλο, πολυ ελαφρυ για το μεγεθος του.

Η εφημεριδα ειναι κλασικη συντηρητικη δεξια, καποια διαβαζονται. Η μεγαλη (τεραστια) φορμα της την κανει δυσχρηστη για αναγνωση.

Βρηκα ανθρωπο που αγοραζει καθε κυριακη την απλη εκδοση οποτε με συνεργασια θα μου κοστισει 2ευρω ο καθε τομος :)

H εφημεριδα ειναι απο τις λιγες εγκυρες και σοβαρες που εχουμε .Συντηρητικη ηταν πριν 40 χρονια, τωρα συντηρητικα ειναι αυτα που διαβαζεις εσυ που εχουν μεινει στο 70'.Βαθυτατα προοδευτικη ειναι .

Την εφημεριδα ετσι και αλλως την επαιρνα καθε κυριακη και η προσφορα ειναι πολυ καλη .

post-237837-0-41922900-1402988102_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...