chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Πολύ ενδιαφέρουσα και η επόμενη ιστόρια την επόμενη Κυριακη η πεταλούλα του Κολόμβου. Αυτη δεν την θυμάμαι να είχε δημοσιευτεί στο Κομιξ. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν θυμάται. Πηγές:https://comicsloft.wordpress.com/2017/06/22/uncle-scrooge-27/ http://www.kathimerini.gr/976314/article/epikairothta/me-thn-k/megales-istoreies-disney-ta-apanta-toy-romano-skarpa https://inducks.org/story.php?c=I+TL++327-AP 2 φορές δημοσιευμένη στην Ελλάδα: Μίκυ Μάους 82 - Η πεταλούδα του Κολόμβου (1968) Η πεταλούδα του Κολόμβου [60 σελ.] [1 page missing in total.1st & 3rd row of last page (29th) of the original 1st part and 1st row (just text) of the 1st page (30th) of the original 2nd part] Κλασικά Ντίσνεϋ 97 - Η πεταλούδα του Κολόμβου (1988) ίδιο [60 σελ.] [1 page missing in total.1st & 3rd row of last page (29th) of the original 1st part and 1st row (just text) of the 1st page (30th) of the original 2nd part] Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από chill
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Από το νέο βίντεο για τον δέκατο έχουμε τις εξής πληροφορίες. Οι ιστορίες του τόμου Ο δέκατος τόμος θα έχει σίγουρα τις ιστορίες: Οι Τρεις Ληστές Ο Κολοσσός του Νείλου Η Πεταλούδα του Κολόμβου Γενικά Ο δέκατος τόμος έχει ως κύρια ιστορία την Η Πεταλούδα του Κολόμβου. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη ιστορία έχει μπει 3 φορές, στο Μίκυ Μάους και στα Κλασσικά (#38 και #97) όμως και στις 3 εκδοχές λείπει μια σελίδα συνολικά (λείπουν η πρώτη και η τρίτη σειρά καρέ από την 29η σελίδα της ιστορίας που αποτελεί τελευταία σελίδα του πρώτου μέρους). Οι ιστορίες είναι από τον έκτο Ιταλικό τόμο. Συνολικά οι 3 ιστορίες του βίντεο είναι 130 σελίδες. Άρα μένει να μπει ακόμα μια ιστορία. Μπορεί να είναι Ο Διαγωνισμός των 100 Δολλαρίων ή η ιστορία Ο Ήρωας της Θάλασσας. Θα το μάθουμε την Κυριακή που έρχεται. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την κριτική για τον όγδοο τόμο. Το άρθρο και στο DisneyComicsPress Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από ΚΟΜΙΞ 2
rus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 H ιστορια του Κομιξ 13 "Καιρος για διακοπες" προκαλει ανατριχιλα γιατι είναι πολύ επικαιρη. Το κολπο που εκανε ο Ντόναλντ και τα ανιψακια για να γλυτωσουν απ τη φωτια ειναι αραγε καθολου αποτελεσματικο? ============================================================================================ ============================================================================================ 3
ObeyWario! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 πήγα σε δύο κεντρικά απο όλες τις εφημερίδες είχαν στοίβες, καθημερινή ούτε για δείγμα
tsioulak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε πήγα σε δύο κεντρικά απο όλες τις εφημερίδες είχαν στοίβες, καθημερινή ούτε για δείγμα Εφυγαν νωρις σημερα, εγω προλαβα την τελευταια.
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, rus είπε H ιστορια του Κομιξ 13 "Καιρος για διακοπες" προκαλει ανατριχιλα γιατι είναι πολύ επικαιρη. Το κολπο που εκανε ο Ντόναλντ και τα ανιψακια για να γλυτωσουν απ τη φωτια ειναι αραγε καθολου αποτελεσματικο? ============================================================================================ ============================================================================================ Από τις πιο ωραίες ιστορίες και από αυτές που μου έχουν μείνει. Είναι και από τα τεύχη που έχω ακόμα. Γι'αυτό που ρωτάς, δεν είμαι σίγουρος αλλά στο σχετικό θέμα είπανε ότι δεν είναι αποτελεσματικό. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από zio10
orck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Νομιζω οτι δουλευει, μπορεις να αναπνευσεις απο το χωμα, ειναι πορωδες. Ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον. ΑΛΛΑ Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να εχεις φτυαρι και πολυ χρονο. Αρκετο χρονο για να σκαψεις, καλυτερα να περπατησεις μακρια. Στον χρονο που θα εσκαβες και υποτιθεται οτι θα προλαβαινες πριν σε πλησιασει η φωτια καλυτερα ξεκινα ερπειν , παλι θα προλαβεις να φυγεις. 2
mindreader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Νομιζω οτι δουλευει, μπορεις να αναπνευσεις απο το χωμα, ειναι πορωδες. Ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον. ΑΛΛΑ Το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να εχεις φτυαρι και πολυ χρονο. Αρκετο χρονο για να σκαψεις, καλυτερα να περπατησεις μακρια. Στον χρονο που θα εσκαβες και υποτιθεται οτι θα προλαβαινες πριν σε πλησιασει η φωτια καλυτερα ξεκινα ερπειν , παλι θα προλαβεις να φυγεις. Παντα επαιρνω κι εγω διαφορες ιδεες απο τα κομικς, και μιλω για μικυ μαους, οχι αλλες αηδιες. Καποια απο αυτα που λενε/κανουν οι ηρωες μας, ειναι βεβαιως φανταστικα. Αλλα αλλα, εχουν βαση στην πραγματικοτητα. Και χαιρομαι που τα συζηταμε. Πολλες ιδεες ειχα παρει ως παιδι, απο τι αλλο, απο τους 'μικρους εξερευνητες'. Απιστευτα χρονια...νομιζω ακομη κυκλοροφουν βιβλιαρακια στα βιβλιοπωλεια. ---- Καλη ιδεα αυτη με το σκαψιμο. orck λες οτι λογικα γλυτωνεις, γιατι 'αφρατο'/φρεσκο χωμα, λογικα ειναι διαπνεον υλικο. Βεβαια ισως να γινεσαι εντος του χωματος, σαν 'βραστη πατατα', αλλα οταν κινδυνευει η ιδια η ζωη, αυτα δεν τα εξεταζει κανεις. Το ζητημα ειναι αυτο που ειπες. Οτι το σκαψιμο, θελει χρονο, που συνηθως δεν υπαρχει. Αν θες πχ μια ωρα να σκαψεις ενα λακο (και μιλαμε να εχεις και τσαπι εκεινη την ωρα, οπου εισαι), σε μια ωρα σιγουρα, αν την εχεις διαθεσιμη μεχρι να σε βρει η φωτια, ισως εχεις κι αλλες εναλλακτικες επιλογες που πρεπει να εξετασεις, αντι να σκαψεις. Βεβαια, αν με ειχε περικυκλωσει η φωτια, δεν ειχα βοηθεια πουθενα, δεν ειναι εναλλακτικη, ισως το επιχειρουσα, αν προλαβαινα.... Αυτο ειναι το προβλημα με τη φωτια νομιζω, οταν ξεσπασει. Ελλειψη χρονου, ειδικοτερος-προσωπικος αλλα και γενικοτερος πανικος, λιγοστες ή μηδαμινες επιλογες, και η καταστροφη ετοιμη να κατασπαραξει τα παντα... Σιγουρα θα ειχα κανεις χιλιες προσευχες....και αν ηθελε ο Θεος να ζησω, να εβρισκα διεξοδο διαφυγης... 2
palasd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μια απορία σε αυτό που λέτε άντε και έσκαψες και μπήκες μέσα μετά πως θα σκεπαστείς με το χώμα παντού μόνος σου
malmsteen1984 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλυτερα να μην χρειαστει να το δοκιμασετε ποτε... Σίγουρο καψιμο! Εδω ελιωσαν οι ζαντες και τα μεταλλα θα σας γλιτωσει λιγο χωμα απο πανω σας; θα τσουρουφλιστειτε. Οι θερμοκρασιες που αναπτύσσονται ειναι τεραστιες. Ασε που οπως ειπε ενα παιδι πιο πανω, πως θα καλυφθειτε με το χωμα; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2018 από malmsteen1984
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Κι όμως διαβάστε το άρθρο στα αγγλικά https://scoutingmagazine.org/2016/04/survival-strategies-help-escape-forest-fire/ Δεν είναι καθόλου φανταστικό σενάριο 1
palasd Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 τότε μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου 14 ώρες πριν, palasd είπε Μια απορία σε αυτό που λέτε άντε και έσκαψες και μπήκες μέσα μετά πως θα σκεπαστείς με το χώμα παντού μόνος σου
mindreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, palasd είπε τότε μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου Ενταξει, αυτο ειναι οντως πρακτικο προβλημα. Εκτος αν εχεις ετοιμα μικρα σακια με χωμα, και απλα τα τραβηξεις πανω σου, αλλα και παλι θα καουν τα σακια και ισως παρεις κι εσυ φωτια απο κατω. Δυσκολος ο χειρισμος. Το καλυτερο ειναι αν βρεις κανενα ορυγμα οπως λεγαμε και στο στρατο, αλλα συνηθως παει 'τετοια ωρα, τετοια λογια'.
orck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Το υπεραναλυουμε νομίζω. Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά γιατι να θέλει και χώμα επάνω σου; Στο χώμα θα έχεις χαμηλότερη θερμοκρασία και θα αποφύγεις τις φλόγες που ως γνωστόν πάνε προς τα επάνω από δύσκολα κάτω. Προφανώς το κεφάλι μέσα η πλάτη πάνω να τσουρουφλιστει. Εάν έχεις κάνει και λοφάκι με τα χώματα περιμετρικά η φωτιά που θα πάε; Ξαναλέω δεν το έχω κάνει.
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ας αλλάξουμε θέμα... Οι ιστορίες του τόμου Η ιστορία Η Αιώνια Φλόγα της Καλχόα αποτελεί την κεντρική ιστορία του ενδέκατου τόμου. Στην Ελλάδα έχει μπει 3 φορές στο Μίκυ Μάους και 1 στα Κλασσικά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες ιστορίες αφού πλέον γνωρίζουμε ποιες μπήκαν στον δέκατο τόμο θα είναι οι υπόλοιπες του έκτου Ιταλικού τόμου. Αυτό φαίνεται και από το βίντεο και άρα θα έχει τις εξής ιστορίες: Η Αιώνια Φλόγα της Καλχόα Ο Γίγαντας της Διαφήμισης (αδημοσίευτη) Ο Διαγωνισμός των 100 Δολλαρίων (λογικά) Γενικά Με τα παραπάνω ο ενδέκατος τόμος έχει σύνολο 156 σελίδες. Άρα μένει άνετα χώρος και για κανένα επιπλέον άρθρο πέρα από αυτά που μπαίνουν στην αρχή κάθε ιστορίας Άρθρα όπως αυτό του οποίου την πρώτη σελίδα την είδαμε στον προηγούμενο τόμο. Ο δωδέκατος τόμος του οποίου το εξώφυλλο φαίνεται λίγο στο βίντεο θα έχει ως κεντρική την ιστορία Τα Έλατα των Ιμαλαΐων όπως είχαμε πει και σε πιο παλιό άρθρο. Το άρθρο και στο DisneyComicsPress Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από ΚΟΜΙΞ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα