Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι τι ηλικίας είναι το αναγνωστικό κοινό των καθημερινών εκδόσεων Disney. 

Προσωπικά θεωρώ ότι το κοινό είναι... σιτεμενο :P. Δεν έχω δει κανένα πιτσιρικά με τεύχη στα χέρια κ γενικότερα κ οι νεότερες γενιές δεν μου δίνουν την αίσθηση ότι έχουν κάποιο ενδιαφέρον. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ χωρίς να ξέρω θα έλεγα ότι ίσως τα εβδομαδιαία τα παίρνουν πιο πιτσιρικάδες ενώ τόμους, προφορές κλπ μεγαλύτεροι.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ χωρίς να ξέρω θα έλεγα ότι ίσως τα εβδομαδιαία τα παίρνουν πιο πιτσιρικάδες ενώ τόμους, προφορές κλπ μεγαλύτεροι.

Και ποιοι παιρνουν μονο για την εφημεριδα? :)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rus είπε

Και ποιοι παιρνουν μονο για την εφημεριδα? :)

Δεν ξέρω! :) Λογικά θα υπάρχουν στοιχεία για τις πωλήσεις με και χωρίς τις προσφορές.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Μακάρι να συνεχίσει να συνεχίσουμε κ εμείς τη συνδρομή στην Καθημερινή.

Μιας και γράφω για καθημερινή πριν βρω τα περσινα τεύχη είχα επικοινωνήσει μαζί τους στην φόρμα επικοινωνίας στο τμήμα περιοδικο για να ρωτήσω αν μπορουν να μου τα προμηθεύσουν. *(μετά διάβασα για την Στοά στο Stand της καθημερινής απο το thread.Βεβαια υπάρχει και η επαρχία που χρειάζεται αποστολή..)

Καμία απάντηση . Θυμήθηκα οτι τους είχα ξαναστείλει περισυ για κάποιο τεύχος και επίσης δεν απάντησαν.

Μπορεί να απευθύνθηκα εν τέλη και σε λάθος τμήμα (μάλλον επρεπε να στείλω στο [email protected] προσφορές - αρχείο εφημερίδων) αλλά οχι μόνο δεν με παρέπεμψαν καπου αλλα με αγνόησαν για δευτερη φορά.

Γιατι τόση μεγάλη αδιαφορία ; Αν δεν απαντάνε γιατι εχουν τη φόρμα επικοινωνίας; 

5 ώρες πριν, chill είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται τρέχει καλοκαιρινή προσφορά στον Τερζοπουλο, 50% κάτω στα ΚΟΜΙΞ. 

P. S. μιας και είπα ΚΟΜΙΞ, επιτέλους τελειώνει ο Βιος κ η Πολιτεία του Σκρούτζ τον Αύγουστο, να δούμε τι θα γίνει με το ΚΟΜΙΞ από Σεπτέμβρη και μετά. 

Μακάρι να δούμε αλλαγή Δυστυχώς από Ρόσα έχουν μείνει 5 μεγάλες ιστορίες και από τις δεκασέλιδες του 20 (>=10 & < 20 σελίδων εννοώ). Μέχρι στιγμής έμπαιναν διπλές οι ιστορίες του Ρόσα. Μισό τεύχος ήταν ανατύπωση. 

4 ώρες πριν, chill είπε

Αυτή τη στιγμή τρέχει στο "νέο" ΚΟΜΙΞ ο Βιος κ Πολιτεία σαν κεντρική ιστορία. 2 επεισόδια μένουν για να ολοκληρωθεί η Ιστορία κ στη συνέχεια να δούμε τι τροπή θα πάρει το περιοδικό. 

Το γνώριζα ότι είχε παίξει κ στο παρελθόν η ιστορία αλλά αυτή τη φορά περιέχονται κ τα χαμένα επεισόδια οπότε η σειρά είναι στην πληρέστερη μορφή της. 

Αναφέρομαι στο ΚΟΜΙΞ γιατί βρήκα την σειρά λίγο περιττή. Φαντάζομαι πως η μεγάλη πλειοψηφία των φάνς των παπιών έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο έργο οπότε αναμένω να δω τι τροπή θα πάρει το περιοδικό. Επανεκτυπωσεις ή μόνο νέες ιστορίες όπως το Μίκυ Μάους. 

Θα ήθελα επί της ευκαιρίας να σχολιάσω πως θα ήθελα οι εκδόσεις να πάψουν στη σημερινή μορφή τους. Είναι τρομερά κουραστικό κάθε Παρασκευή να πηγαίνω περίπτερο και γενικότερα να ακολουθώ ευλαβικα το πρόγραμμα για όλα τα Disney περιοδικά. Το Μίκυ Μάους θα μπορούσε λόγου χάρη να κυκλοφορεί μια φορά κάθε μήνα. Ένα βαρβάτο τεύχος έστω κ με τιμή στα 7,60€.

Κατά τον ίδιο τον Ρόσα σε ομάδα που έχει στο facebook θεωρεί λάθος να μπαίνουν Τα Χαμένα επεισόδια ανάμεσα στο επεισόδια του Βίου. Θεωρεί Τα Χαμένα Επεισόδια σαν αυτόνομες ιστορίες και ότι τα επεισόδια του βίο είναι μια ιστορία με συνοχή. 

Το ΚΟΜΙΞ από το τεύχος #1 ως και το #17 ήταν άψογο για μένα. Ανανεωμένο και με πολύ καλές Ιταλικές ιστορίες. Κατάντησε περιττό όταν αποφάσισαν να βάλουν ανατυπώσεις και ειδικά από την στιγμή που μπαίνουν διπλές ανατυπώσεις. Απλά πάνε με την νοοτροπία ότι επειδή έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που βγήκαν οι ιστορίες του ο Βίου και πλέον δεν βρίσκει τους τόμους κανείς σου λέει έτσι να πιάσουμε το νέο κοινό Το θεωρώ λάθος. Αν ήθελαν να μην ξεφτιλίσουν το περιοδικό  καλύτερα να έμπαινε μια καλή νέα ιστορία και αφού ήθελαν ανατύπωση να τις έβαζαν στο τέλος. 

Τώρα οι εκδόσεις έχουν μόνο 4 περιοδικά.... Την εποχή του Τερζόπουλου που ήταν πολλαπλάσια πως τα κατάφερνες; 

1 ώρα πριν, zio10 είπε

Πάντα οι τόμοι μέχρι και στην Ιταλία προορίζονται για πιο μεγάλο κοινό και για πιο μικρό που ίσως τους πάρει. Το ΚΟΜΙΞ πάντως είναι για εφήβους και άνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Στη νέα σειρά κόμιξ σταμάτησα στα πρώτα 21 τεύχη. Μου άρεσε πολύ που έδωσε εμφαση στην αρχή στο Μικυ Μάους . Μετα εβλεπα επαναλήψεις οπότε και το σταμάτησα.

Τώρα θα προτιμούσα να βγάλω την συλλογή απο την προηγούμενη περίοδο κόμιξ που αριθμά καμια 250αρια τεύχη και να αρχίσω να μαζεύω αυτα που μου λείπουν..

Για το φίλο που τα συλλέγει όλα, χαράς το κουράγιο του πραγματικά. Δεν ειναι το οικονομικό μόνο αλλά και το περίπτερο κάθε παρασκευή και κάθε μήνα και να μην το ξεχάσεις.

Ανήκω στη γενιά που γενηθηκε το 80 και ακόμη νιώθω χαρά οταν πηγαίνω στο περίπτερο και αγοράζω ενα νέο τεύχος κόμιξ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Στη νέα σειρά κόμιξ σταμάτησα στα πρώτα 21 τεύχη. Μου άρεσε πολύ που έδωσε εμφαση στην αρχή στο Μικυ Μάους . Μετα εβλεπα επαναλήψεις οπότε και το σταμάτησα.

Καλά έκανες. Έκανα το ίδιο διότι δεν άντεχα να βλέπω να μπαίνουν ανατυπώσεις στη θέση της κεντρικής ιστορίας αλλά και οι υπόλοιπες να μην είναι κάτι ιδιαίτερο. Ούτε οι πολύ καλές Ιταλικές δεν έμπαιναν πλέον. Οι ιστορίες του Μίκυ που έμπαιναν είναι από πενάκι του ταλαντούχου Κάστυ που θεωρείται επίγονος των Σκάρπα και Γκότφρεντσον. Ακόμα προσωπικά από τους νεότερους λατρεύω και τον Πάολο Μοττούρα, ειδικά από τότε που διάβασα την ιστορία Μόμπυ Ντικ

Επεξ/σία από ΚΟΜΙΞ
  • Like 1
Δημοσ.

Φοβερό σχέδιο το Μόμπι Ντικ. Αυτό το στιλ σχεδίου προσωπικά με τρελενει!!! 

Βλέπω πως όλοι αποθεωνουν την Ιταλική σχολή. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια προτιμώ την δανέζικη. Π. Χ. το τελευταίο Ντόναλντ ήταν ένα από τα καλύτερα τεύχη των τελευταίων χρόνων με τρεις μεγάλες δανεζικες. 

Για τους fans τρέχει επίσης https://www.bp.com/el_gr/on-the-road/greece/latest-offers/disney-promotion-2018.html

Αγαπάμε BP, μια με τις κούπες, τώρα αυτό. 

Και η ΈΚΟ είχε πέρσι τεύχη δώρο με καύσιμα. 

Γενικά τα labels των Ελληνικών Πετρελαίων είναι Disney friendly!!!! 

Δημοσ.

η ΕΚΟ είχε του Τερζόπουλου κάποια τεύχη Κόμιξ με 1 ευρώ αλλά θυμάμαι 2-3 χρόνια πρίν . Αν είχε περισυ δεν το πήρα χαμπάρι.

Φυσικά αν υποπέσει κάτι στην αντίληψη μας το ανεβάζουμε 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

η ΕΚΟ είχε του Τερζόπουλου κάποια τεύχη Κόμιξ με 1 ευρώ αλλά θυμάμαι 2-3 χρόνια πρίν . Αν είχε περισυ δεν το πήρα χαμπάρι.

Φυσικά αν υποπέσει κάτι στην αντίληψη μας το ανεβάζουμε 

Δεν ήταν πέρσι έχεις δίκιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, chill είπε

Φοβερό σχέδιο το Μόμπι Ντικ. Αυτό το στιλ σχεδίου προσωπικά με τρελενει!!! 

Βλέπω πως όλοι αποθεωνουν την Ιταλική σχολή. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια προτιμώ την δανέζικη. Π. Χ. το τελευταίο Ντόναλντ ήταν ένα από τα καλύτερα τεύχη των τελευταίων χρόνων με τρεις μεγάλες δανεζικες. 

Ο Μοττούρα έχει φτιάξει πολλά σχέδια για το Μόμπυ Ντικ και έχει και δικές του ελαιογραφίες. Πολύ ωραία είναι αυτή που αποτελεί φόρο τιμής σε ιστορία του Μπαρκς. (Στη σελίδα του Μπαρκς στη wiki έχω προσθέσει πληροφορίες που ίσως να μην γνωρίζετε για αυτό έβαλα το λινκ :))

latest?cb=20170103223716&format=original 

Γενικά η Ιταλική σχολή έχει πολλούς ωραίους σχεδιαστές και όσο πάει βελτιώνεται. Και ο Κάστυ είναι αγαπημένος. 

Επεξ/σία από ΚΟΜΙΞ
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και η επόμενη ιστόρια την επόμενη Κυριακη η πεταλούλα του Κολόμβου.

Αυτη δεν την θυμάμαι να είχε δημοσιευτεί στο Κομιξ. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν θυμάται.

Πηγές:https://comicsloft.wordpress.com/2017/06/22/uncle-scrooge-27/

http://www.kathimerini.gr/976314/article/epikairothta/me-thn-k/megales-istoreies-disney-ta-apanta-toy-romano-skarpa

us27a.jpg

us27d.jpg

3-scarpa2018-960x600t-thumb-large.jpg

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...