Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

zio10 κι εγώ ακριβώς στην ίδια περίπτωση είμαι, και μάλλον δε θα ξεκινήσω.

Με Ντόναλντ και σνούκερ θα μεγαλώσουν! :D 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Μου αρέσει που η προηγούμενη προσφορά είχε σκληρό εξώφυλλο και μπορώ να τη βάλω πιο άνετα σε μια βιβλιοθήκη και για τον μικρό πχ, αλλά δεν ξέρω...

Εγώ πάντως άνετα την έχω στη Βιβλιοθήκη. Πάντως, η σειρά λογικά (το πιο πιθανό) όπως είπα θα συνεχιστεί για χρόνια (για να ολοκληρωθεί) άρα κάθε χρόνο θα υπάρχουν τόμοι με μαλακό εξώφυλλο. Στην Ιταλία οι προσφορές με την εφημερίδα έχουν μαλακό εξώφυλλο. 

Μαλακό εξώφυλλο δεν σημαίνει ότι είναι όπως του Μίκυ Μάους εννοείται.  

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Εγώ του έχω και το ο Βίος και η Πολιτεία που είναι τεράστιο έργο και δυστυχώς πρέπει να έχει εξαντληθεί.

Έχει εξαντληθεί και είναι λογικό αφού βγήκε πριν 14 χρόνια και δεν θυμάμαι να υπήρχαν επανεκδόσεις αλλά μπορούσες μέχρι και το 2015 να το βρεις.  Πάντως υπάρχει και στα αγγλικά και το 2019 θα βγει καινούργια έκδοση από την Fantagraphics.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε πάλι σειρά με την Καθημερινή,αγαπημένες ιστορίες του Ρομάνο Σκάρπα  ενοείται δεν χάνεται ! ✌️

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Λοιπον, αυτος  ο Γιππες κανει καλη δουλεια με τα παπια :)

4 ώρες πριν, Speculoos είπε

..... που έτρεχε για κάνα χρόνο περίπου σε όλα τα περιοδικά, Μίκυ, Σούπερ Μίκυ,

Το Σουπερ Μικυ συμφωνα με τη wiki ητανε 6μηνιαιο και κυκλοφορησε το 1982, μηπως ξερεις πόσα τευχη του βγηκαν?

Σε κάθε περίπτωση, ας θυμηθούμε ότι αυτό:

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.7f146fd56c7c66eca7b71a3b1fb9b76e.png

έδωσε την ιδέα για το όνομα της γνωστής συμμορίας κακών στο σύμπαν του Ντόναλντ.

Πραγματι, αυτό το σκυλακι μοιαζει πολύ κακο :)

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rus είπε

Λοιπον, αυτος  ο Γιππες κανει καλη δουλεια με τα παπια :)

Έκανε. Το σχέδιο του έχει αλλοιωθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν και άλλοι που κάνουν ωραία δουλειά. 

11 λεπτά πριν, rus είπε

Το Σουπερ Μικυ συμφωνα με τη wiki ητανε 6μηνιαιο και κυκλοφορησε το 1982, μηπως ξερεις πόσα τευχη του βγηκαν?

Βγήκαν συνολικά 22 τεύχη και ξεκίνησε το 1978. Αυτό δεν εννοείς;

gr_sm_0001a_001.jpg 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Βγήκαν συνολικά 22 τεύχη και ξεκίνησε το 1978. Αυτό δεν εννοείς;

gr_sm_0001a_001.jpg 

Aρα η wiki που γραφει 1982 (εδώ) κανει λαθος?

Ναι το εικονιζομενο λεω, ένα ηταν το Σουπερ Μικυ, ασχετως που καποια συγκεκριμενα (μεγαλα)Μικυ λεγονταν και 'σουπερ'.

10 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Έκανε. Το σχέδιο του έχει αλλοιωθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν και άλλοι που κάνουν ωραία δουλειά. 

Κάλη δουλεια και στο σεναριο. Ασφαλως θα υπαρχουν κι αλλοι, εγω μιλησα για τον συγκεκριμενο. Εργαζεται ακομα?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rus είπε

Κάλη δουλεια και στο σεναριο. Ασφαλως θα υπαρχουν κι αλλοι, εγω μιλησα για τον συγκεκριμενο. Εργαζεται ακομα?

Αρκετά σενάρια που στις ιστορίες έχει κάνει είναι από σενάρια που είχε αφήσει ο Μπαρκς. Αυτό εδώ (που είναι η ιστορία  Κυνηγητό στην Λιμνούπολη του ΚΟΜΙΞ 280) είναι όμως δικό του. Νομίζω εργάζεται ακόμα ναι.

18 λεπτά πριν, rus είπε

Aρα η wiki που γραφει 1982 (εδώ) κανει λαθος;

Ναι λάθος κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Αρκετά σενάρια που στις ιστορίες έχει κάνει είναι από σενάρια που είχε αφήσει ο Μπαρκς. Αυτό εδώ (που είναι η ιστορία  Κυνηγητό στην Λιμνούπολη του ΚΟΜΙΞ 280) είναι όμως δικό του. Νομίζω εργάζεται ακόμα ναι.

Το λινκ λεει 11 τέτοιες ιστοριες, συν άλλες 22 ολιγοσελιδες. Ποσες ιστοριες εχει κανει όμως ο ιδιος?

Εχω δει συχνα ιστοριες του σε διαφορα τευχη του Ντισνευ τοσα χρονια, πρεπει να ειναι 100δες, και παντα ενδιαφερουσες. 

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Το λινκ λεει 11 τέτοιες ιστοριες, συν άλλες 22 ολιγοισελιδες. Ποσες ιστοριες εχει κανει όμως ο ιδιος?

Εχω δει συχνα ιστοριες του σε διαφορα τευχη του Ντισνευ τοσα χρονια, πρεπει να ειναι 100δες, και παντα ενδιαφερουσες. 

Έχει γύρω στις 100 βγάζοντας κάποιες μονοσέλιδες. Πολλές ολιγοσέλιδες και από όσο ξέρω ιστορίες του έχουν μπει στο ΚΟΜΙΞ και σε ειδικές εκδόσεις. Εξώφυλλα του έχουν μπει και στο Μεγάλο Μίκυ. 

Δημοσ.
Στις ‎14‎/‎7‎/‎2018 στις 8:07 ΜΜ, zio10 είπε

Το μουργόλυκοι δεν είναι σχετικά πρόσφατο ρε παιδιά; Σκέτο λύκοι δεν ηταν παλιότερα;

Moλις διαβασα το Κομιξ 13, εκει ο Πασχάλης, ο ανηψιος της γιαγιας Ντακ, ονομαζεται Γκας (δηλαδη Κωστας). Μετονομαστηκε κι αυτος?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/7/2018 στις 10:23 ΜΜ, parlapipas25 είπε

Η συλλογή της καθημερινής που έχει αύριο έχει ξεκινήσει από πέρυσι;

Στις 14/7/2018 στις 10:27 ΜΜ, zio10 είπε

Ναι...

Πήρα το σημερινό χωρίς να χω διαβάσει τα περσινά. Με σκληρό εξώφυλλο είναι πιο ωραίο πιστεύω, αντέχουν και περισσότερο. Ζήτημα να χα πάρει ένα τεύχος πέρσι. Γενικά ό.τι τύχει να πάρω το πιο πιθανό είναι, πως δεν θα τα χω πάρει με τη σειρά. 😅 Το κάνει κανείς άλλος; Μου αρέσει να κάνω συλλογή από κόμικ, τα περισσότερα που έχω δεν έχουν διαβαστεί όλα ακόμη.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Moλις διαβασα το Κομιξ 13, εκει ο Πασχάλης, ο ανηψιος της γιαγιας Ντακ, ονομαζεται Γκας (δηλαδη Κωστας). Μετονομαστηκε κι αυτος?

Δεν το θυμάμαι καθόλου αυτό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, rus είπε

Γκας Χήνος λέγεται διότι το αγγλικό του όνομα είναι , Gustave (Γουσταύος) Goose το οποίο εν συντομία είναι Gus Goose. Οπότε δεν έχει σχέση με το Κώστας. Απλά στην αρχή δεν είχε σταθερό όνομα. πχ στο ΚΟΜΙΞ #9 (όπως στο #13) λέγεται Γκας στην ιστορία και στο άρθρο έχει το όνομα Γκαζ ο Χήνος... Μετά έγινε Πασχάλης Χήνος και αυτό έμεινε ως το κύριο όνομα του. Τα υπόλοιπα ήταν κάπως τυχαία. 

Επεξ/σία από ΚΟΜΙΞ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...