mpas0u Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες, πόσο κοστίζει η εφημερίδα με τα Κόμιξ; Στο κατάστημα της Καθημερινής στην Πανεπιστημίου, δίνουν κάθε τόμο περίπου 7€ και το πακέτο με τον περσυνό Σκάρπα ένα 50άρι. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από mpas0u
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Λογικά στα 4€ θα είναι και φέτος η έκδοση με το ένθετο. 1
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, mpas0u είπε Παίδες, πόσο κοστίζει η εφημερίδα με τα Κόμιξ; Στο κατάστημα της Καθημερινής στην Πανεπιστημίου, δίνουν κάθε τόμο περίπου 7€ και το πακέτο με τον περσυνό Σκάρπα ένα 50άρι. Η εφημερίδα με όλες τις προσφορές (μαζί και με το κόμικ τόμο) πάντα κοστίζει 4 ευρώ. Γενικά άμα τους τελειώσει το απόθεμα (εκεί στην Καθημερινή) από τις εφημερίδες τους δίνουν ξεχωριστά και η τιμή αλλάζει. 7,90 ξέρω τους έχουν τους περσινούς στα public. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από ΚΟΜΙΞ 1
rus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Aσχετο αλλα χτες διαβαζα κατι pdf και ξεραθηκα απ τα γελια με το ονομα του φυλακα του Σκρουτζ Από το στυλ αυτων των σκιτσων γνωριζετε τον σκιτσογραφο? 1
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, rus είπε Aσχετο αλλα χτες διαβαζα κατι pdf και ξεραθηκα απ τα γελια με το ονομα του φυλακα του Σκρουτζ Από το στυλ αυτων των σκιτσων γνωριζετε τον σκιτσογραφο? Ντάαν Γίππες 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Το μουργόλυκοι δεν είναι σχετικά πρόσφατο ρε παιδιά; Σκέτο λύκοι δεν ηταν παλιότερα;
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Το μουργόλυκοι δεν είναι σχετικά πρόσφατο ρε παιδιά; Σκέτο λύκοι δεν ηταν παλιότερα; Πάνε πολλά χρόνια πάνω από 30 20 που λέγονται Μουργόλυκοι. Είχε γίνει παλιά στο Μίκυ Μάους ψηφοφορία. Το χαρτί είναι πολύ καλύτερο από πέρσι κατά τη γνώμη μου. Γυαλιστερό. Περισσότερα εδώ. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από ΚΟΜΙΞ 3 1
Speculoos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε Πάνε πολλά χρόνια πάνω από 30 που λέγονται Μουργόλυκοι. Είχε γίνει παλιά στο Μίκυ Μάους ψηφοφορία. 30 όχι αλλά σίγουρα 23-25 χρόνια πριν, αρχές με μέσα της δεκαετίας του 90. Ήταν ψηφοφορία (για πολλούς ήταν ήδη ειλημμένη απόφαση από τον Τερζόπουλο) που έτρεχε για κάνα χρόνο περίπου σε όλα τα περιοδικά, Μίκυ, Σούπερ Μίκυ, Αλμανάκο, ΚΟΜΙΞ, Κλασικά κτλ με την πρόφαση ότι δεν αποδίδεται σωστά στα ελληνικά το αγγλικό Beagle, από τη γνωστή ράτσα σκύλων, που είναι η αυθεντική (στα αγγλικά) ονομασία των (μουργο)λυκων. Έτσι είχαν δώσει την επιλογή να παραμείνουν λύκοι ή να μετονομαστούν σε Μούργοι. Μετά από έναν χρόνο σύμφωνα με τον εκδότη τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν ισόπαλα οπότε η συμμορία των λύκων ονομάστηκε συμμορία των μουργόλυκων. Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από την μετονομασία αλλά έχω την εντύπωση ότι το καθαρά αναγνωστικό κοινό που έχει μεγαλώσει και έχει στη συνείδησή του το όνομα Λύκοι είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κοινό που έχει μάθει μόνο για μουργόλυκους. Σε κάθε περίπτωση, ας θυμηθούμε ότι αυτό: έδωσε την ιδέα για το όνομα της γνωστής συμμορίας κακών στο σύμπαν του Ντόναλντ. 3 1
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, Speculoos είπε 30 όχι αλλά σίγουρα 23-25 χρόνια πριν, αρχές με μέσα της δεκαετίας του 90. Ήταν ψηφοφορία (για πολλούς ήταν ήδη ειλημμένη απόφαση από τον Τερζόπουλο) που έτρεχε για κάνα χρόνο περίπου σε όλα τα περιοδικά, Μίκυ, Σούπερ Μίκυ, Αλμανάκο, ΚΟΜΙΞ, Κλασικά κτλ με την πρόφαση ότι δεν αποδίδεται σωστά στα ελληνικά το αγγλικό Beagle, από τη γνωστή ράτσα σκύλων, που είναι η αυθεντική (στα αγγλικά) ονομασία των (μουργο)λυκων. Έτσι είχαν δώσει την επιλογή να παραμείνουν λύκοι ή να μετονομαστούν σε Μούργοι. Μετά από έναν χρόνο σύμφωνα με τον εκδότη τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν ισόπαλα οπότε η συμμορία των λύκων ονομάστηκε συμμορία των μουργόλυκων. Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από την μετονομασία αλλά έχω την εντύπωση ότι το καθαρά αναγνωστικό κοινό που έχει μεγαλώσει και έχει στη συνείδησή του το όνομα Λύκοι είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κοινό που έχει μάθει μόνο για μουργόλυκους. Σε κάθε περίπτωση, ας θυμηθούμε ότι αυτό: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου έδωσε την ιδέα για το όνομα της γνωστής συμμορίας κακών στο σύμπαν του Ντόναλντ. Πάνω από 20 ήθελα να γράψω Τελικά το έψαξα και το 1992 εμφανίστηκε η ψηφοφορία και το 1993 τελείωσε. 4 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Τι μου θυμίσατε! Σαν τώρα το θυμάμαι με την ψηφοφορία κλπ, ωραίοι! Τελικά αποφάσισα να μην πάρω τη νέα συλλογή, λίγο το μαλακό εξώφυλλο, λίγο που έχει ξεκινήσει από πέρυσι... 1
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, zio10 είπε Τι μου θυμίσατε! Σαν τώρα το θυμάμαι με την ψηφοφορία κλπ, ωραίοι! Τελικά αποφάσισα να μην πάρω τη νέα συλλογή, λίγο το μαλακό εξώφυλλο, λίγο που έχει ξεκινήσει από πέρυσι... Μπορείς να βρεις τα περσινά τεύχη είτε από την Καθημερινή είτε από άτομα που να πουλούν σε ομάδες αγοραπωλησιών. Το μαλακό εξώφυλλο δεν το βρίσκω αρνητικό... Η συλλογή πάντως μπορεί να συνεχίσει για χρόνια και όπως έχω ξαναπει δύσκολο ως αδύνατο να βρει κάποιος τις ιστορίες αυτές του Σκάρπα συγκεντρωμένες είτε να βρει τις αδημοσίευτες ιστορίες που μπαίνουν στους τόμους πουθενά αλλού αφού μόνο εκεί θα έχουν μπει. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από ΚΟΜΙΞ
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, ΚΟΜΙΞ είπε Μπορείς να βρεις τα περσινά τεύχη είτε από την Καθημερινή είτε από άτομα που να πουλούν σε ομάδες αγοραπωλησιών. Το μαλακό εξώφυλλο δεν το βρίσκω αρνητικό... Η συλλογή πάντως μπορεί να συνεχίσει για χρόνια και όπως έχω ξαναπει δύσκολο ως αδύνατο να βρει κάποιος τις ιστορίες αυτές του Σκάρπα συγκεντρωμένες είτε να βρει τις αδημοσίευτες ιστορίες που μπαίνουν στους τόμους πουθενά αλλού αφού μόνο εκεί θα έχουν μπει. Μου αρέσει που η προηγούμενη προσφορά είχε σκληρό εξώφυλλο και μπορώ να τη βάλω πιο άνετα σε μια βιβλιοθήκη και για τον μικρό πχ, αλλά δεν ξέρω... 1
parlapipas25 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Η συλλογή της καθημερινής που έχει αύριο έχει ξεκινήσει από πέρυσι;
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Η συλλογή της καθημερινής που έχει αύριο έχει ξεκινήσει από πέρυσι; Ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα