Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν πήγα και κοίταξα τις εφημερίδες και τελικά δεν έχει αυτή βδομάδα αλλά την άλλη! Τώρα γιατί η Καθημερινή είχε την προηγούμενη βδομάδα διαφήμιση δεν γνωρίζω. Όμως έχω νέο υλικό για το οποίο θα σας μιλήσω πιο μετά :) (Νέα διαφήμιση του παραπάνω τόμου)

Επεξ/σία από ΚΟΜΙΞ
  • Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chill είπε

Δεν είχε διαφήμιση ή Καθημερινή αλλά το περιοδικό Μίκυ Μάους αυτής της Παρασκευής. 

Βασικά εάν δεις τα παραπάνω ποστ μου εξηγώ τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Βασικά εάν δεις τα παραπάνω ποστ μου εξηγώ τα πάντα.

Κατάλαβα τι λες, πάσο. Διαβάζω συστηματικά Καθημερινή αλλά όχι το ένθετο με τις τέχνες (Shame on me). 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chill είπε

Κατάλαβα τι λες, πάσο. Διαβάζω συστηματικά Καθημερινή αλλά όχι το ένθετο με τις τέχνες (Shame on me). 

Δεν πειράζει σε λίγο επιστρέφω με νέο ποστ με νέες πληροφορίες :) 

diafscarpa08.jpg?resize=742,1024&ssl=1

Νέα διαφήμιση! Τελικά μετά από διάφορες αναταράξεις τύπου διαφήμιση στην Καθημερινή της 1 Ιουλίου, μα γιατί  η Καθημερινή δεν λέει κάτι στο site έχουμε νέα διαφήμιση που λέει,15 Ιουλίου! 

Περισσότερα εδώ :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Λοιπόν πήγα και κοίταξα τις εφημερίδες και τελικά δεν έχει αυτή βδομάδα αλλά την άλλη! Τώρα γιατί η Καθημερινή είχε την προηγούμενη βδομάδα διαφήμιση δεν γνωρίζω. Όμως έχω νέο υλικό για το οποίο θα σας μιλήσω πιο μετά :) (Νέα διαφήμιση του παραπάνω τόμου)

Εγω την πατησα ομως, με τις παλινωδιες της Καθημερινης. Γιατι δεν ειμαι συνεχως εδω στο νετ να διαβαζω πληροφοριες, και φυσικα το προβλημα ειναι ο χειρισμος απο την καθημερινη.

Επειδη δεν με βολευει εμενα η αγορα της εφημεριδας εκει που μενω, βαζω συνηθως τους γονεις να την παρουν. Και τους ειπα και την πηραν(δεν θα βαλω κιολας τους ανθρωπους να ψαχνουν τα ενθετα), και τελικα παπαλα κομιξ!

Να κοψουν τα ναρκωτικα εκει στην Καθημερινη!😡

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εγω την πατησα ομως, με τις παλινωδιες της Καθημερινης. Γιατι δεν ειμαι συνεχως εδω στο νετ να διαβαζω πληροφοριες, και φυσικα το προβλημα ειναι ο χειρισμος απο την καθημερινη.

Επειδη δεν με βολευει εμενα η αγορα της εφημεριδας εκει που μενω, βαζω συνηθως τους γονεις να την παρουν. Και τους ειπα και την πηραν(δεν θα βαλω κιολας τους ανθρωπους να ψαχνουν τα ενθετα), και τελικα παπαλα κομιξ!

Να κοψουν τα ναρκωτικα εκει στην Καθημερινη!😡

Ότι τα έχουν κάνει ότι νάναι ισχύει. Ας μην έβαζαν διαφήμιση την προηγούμενη βδομάδα. Και στην διαφήμιση του Μίκυ Μάους έλεγαν για 8 Ιουλίου. Μπήκε καλοκαίρι και προγραμματισμός 0.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή τελικά θα την ξεκινήσω την σειρά αλλά έχασα τον πρώτο κύκλο 7 τόμων όποιος τους έχει σε άριστη κατάσταση εχω βάλει αγγελία ζήτησης ας μπει να την διαβάσει και να μου στείλει.

Ευχαριστώ.

Η νέα σειρά πάντως απο την φωτογραφία σαν Hardcover φαίνεται. Μπορεί να ξεγελάει βέβαια και η φωτογραφία

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

επειδή τελικά θα την ξεκινήσω την σειρά αλλά έχασα τον πρώτο κύκλο 7 τόμων όποιος τους έχει σε άριστη κατάσταση εχω βάλει αγγελία ζήτησης ας μπει να την διαβάσει και να μου στείλει.

Ευχαριστώ.

Για καποιο λογο δε μπορω να σου στειλω pm, να σου πω εδω λοιπον ότι εχω τον τομο "Οι πηγες των μογγολων".

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Ευχαριστώ.

Η νέα σειρά πάντως απο την φωτογραφία σαν Hardcover φαίνεται. Μπορεί να ξεγελάει βέβαια και η φωτογραφία

Μπορείς να βρεις τους παλιούς τόμους και από την Καθημερινή. Στο Στανταρ της στη Στοά Αρσακείου. Η διεύθυνση είναι Πανεπιστημίου 49 Στοά Αρσακείου. Τηλέφωνο: 210 33 16 825.

To mockup μπορεί τη δείχνει έτσι αλλά η σειρά έχει μαλακό εξώφυλλο. Πχ περινή διαφήμιση τόμου 2.

scarpa-02-960x600-thumb-large.jpg 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, rus είπε

Για καποιο λογο δε μπορω να σου στειλω pm, να σου πω εδω λοιπον ότι εχω τον τομο "Οι πηγες των μογγολων".

Σε ευχαριστώ πολύ απλά θα τα ήθελα όλα πακέτο για να ξεμπερδεύω απο τις συναντήσεις.. ειναι και ο χρόνος στη μέση.

2 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Μπορείς να βρεις τους παλιούς τόμους και από την Καθημερινή. Στο Στανταρ της στη Στοά Αρσακείου. Η διεύθυνση είναι Πανεπιστημίου 49 Στοά Αρσακείου. Τηλέφωνο: 210 33 16 825.

To mockup μπορεί τη δείχνει έτσι αλλά η σειρά έχει μαλακό εξώφυλλο. Πχ περινή διαφήμιση τόμου 2.

Θα τα βρώ λες σίγουρα; Επίσης ξέρουμε τιμή πάνω κάτω ανα τόμο; 

Θα τους πάρω και ενα τηλέφωνο απο εβδομάδα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Prof_Chaos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ απλά θα τα ήθελα όλα πακέτο για να ξεμπερδεύω απο τις συναντήσεις.. ειναι και ο χρόνος στη μέση.

Θα τα βρώ λες σίγουρα; Επίσης ξέρουμε τιμή πάνω κάτω ανα τόμο; 

Πάρε τους ένα τηλ πρώτα. Θα σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου. Κάτι είχα ακούσει ότι τους δίνουν στα 4 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ΚΟΜΙΞ είπε

Mαλακο εξωφυλλο αλλα μεγαλο σχημα και 180 σελιδες.

Υποψιν ότι "Οι πηγες των μογγολων" ηταν η πρωτη ιστορια που δημοσιευτηκε στο Μικυ Μαους Τερζοπουλου(1966).

Δημοσ.

Διαφήμιση από τη σελίδα της Καθημερινής

1-scarpa2018-960x600-thumb-large.jpg.7583f3a61be337d21de9c631f7bd6eb1.jpg

Οι αγαπημένοι ήρωες της Disney έρχονται ξανά στην Καθημερινή!
Μεγάλες Ιστορίες με την υπογραφή του θρυλικού Ρομάνο Σκάρπα για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι!

Αυτή την Κυριακή "Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ FBI" μαζί με την Καθημερινή

Δεν λέει και τίποτα ιδιαίτερο που δεν έχουμε δει απλά την ανέβασα για να υπάρχει :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι που έχω ξεχάσει να βάλω εδώ είναι αυτή η εικόνα από διαφήμιση βίντεο με την οποία σιγουρευόμαστε 100% πλέον ότι οι φετινοί τόμοι θα είναι δέκα :) 

bscap0009.jpg?resize=1024,576&ssl=1

Ακόμα γνωρίζουμε και τις ιστορίες που θα έχει ο πρώτος τόμος. 

Περισσότερα εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...