ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Εγώ δεν κατάλαβα αν φέτος θα δοθούν άλλα σε σχέση με τα περσινά. Οπότε εγώ που δεν πήρα τα περσινά μήπως δεν έχει νόημα να ξεκινήσω φέτος, εκτός κι αν κάποια στιγμή τα βρω. Πάντως και έτσι να είναι όπως τα λες και να εκδοθούν 102 τόμοι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ποτέ η προσφορά, είναι πολύ μεγάλος ο όγκος. Ναι όπως είπα πάντα βγάζουν καινούργια. Τα περσινά ήταν οι πρώτοι 7 τόμοι της σειράς. Τώρα συνεχίζει. Μπορείς να βρεις τους παλιούς τόμους. Στο Στανταρ της Καθημερινής στη Στοά Αρσακείου. Η διεύθυνση είναι Πανεπιστημίου 49 Στοά Αρσακείου. Τηλέφωνο: 210 33 16 825. Δεν ξέρω εάν θα ολοκληρώσουν τη σειρά. Προσωπικά θα το ήθελα για να έχω όλες τις ιστορίες του μεγάλου σχεδιαστή συγκεντρωμένες και οι περισσότερες από αυτές είναι αδημοσίευετες ή είναι δυσεύρετες στην χώρα μας μετά από κάποιο σημείο.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 OK, απλά δεν υπάρχει μια συνοχή, μια ενημέρωση σχετικά με το ποιοι τόμοι δίνονται. Είναι εντελώς στην τύχη, ή το πάνε ημερολογιακά ας πούμε; Εν τω μεταξύ αυτές οι ιστορίες του Σκάρπα, πού έχουν εκδοθεί παλιότερα στην Ελλάδα; Όσες έχουν δημοσιευτεί δηλαδή.
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε OK, απλά δεν υπάρχει μια συνοχή, μια ενημέρωση σχετικά με το ποιοι τόμοι δίνονται. Είναι εντελώς στην τύχη, ή το πάνε ημερολογιακά ας πούμε; Εν τω μεταξύ αυτές οι ιστορίες του Σκάρπα, πού έχουν εκδοθεί παλιότερα στην Ελλάδα; Όσες έχουν δημοσιευτεί δηλαδή. Η σελίδα της Καθημερινής βάζει μια διαφήμιση όταν είναι κυκλοφορήσει κάποιος τόμος αλλά όντως δεν έχουν μια ουσιαστική ενημέρωση. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται από φαν στους φαν. Όχι. Στην Ιταλία οι τόμοι έχουν αριθμούς και βάζουν τις ιστορίες χρονολογικά, δηλαδή πότε βγήκαν από την πρώτη ημερομηνία έκδοσης τους. Οι ιστορίες που μπαίνουν τώρα στους τόμους είναι και κάποιες που είχαν μπει παλιότερα εδώ αλλά και αδημοσίευτες εάν εννοείς αυτό. Οι δημοσιευμένες στην Ελλάδα ιστορίες του Σκάρπα έχουν μπει σε παλιά Μίκυ Μάους, στα Κλασικά, στο ΚΟΜΙΞ.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μιας και πιάσαμε τις ιστορίες, θυμάμαι μικρός που είχα διαβάσει μια ιστορία, δε θυμάμαι πού όμως. Ήταν ο Ντόναλντ με τα τρία ανηψάκια και είχε μια τρομερή λαχτάρα να φάει μια ομελέτα με πολλά αυγά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει μείνει, ίσως επειδή δεν ξέρω πού να τη βρω.
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 51 λεπτά πριν, phanispal είπε Μιας και πιάσαμε τις ιστορίες, θυμάμαι μικρός που είχα διαβάσει μια ιστορία, δε θυμάμαι πού όμως. Ήταν ο Ντόναλντ με τα τρία ανηψάκια και είχε μια τρομερή λαχτάρα να φάει μια ομελέτα με πολλά αυγά, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει μείνει, ίσως επειδή δεν ξέρω πού να τη βρω. Θυμάσαι τίποτα άλλο;
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δώσε παραπάνω info και θα θυμηθώ. έχω διαβάσει τόννους ιστορίες,σίγουρα θα θυμηθώ τι και πως. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από stelios18120
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, phanispal είπε Όχι, πάνε πολλά χρόνια, γύρω στα 20. Πολύ δύσκολο να βρεθεί με τα συγκεκριμένα στοιχεία πάντως. Μια μικρή ενημέρωση. Τελικά σύμφωνα με διαφήμιση της εφημερίδας Καθημερινής στο ένθετο Τέχνες της Κυριακής που πέρασε οι τόμοι ξεκινούν από την Κυριακή 8 Ιουλίου. Περισσότερα για τον τόμο στο άρθρο. 5 1
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Οπότε αύριο στα περίπτερα Από ότι λέει η διαφήμιση που υπήρχε στην εφημερίδα τους ναι... Τώρα γιατί δεν έβαλαν στο site τους διαφήμιση... Δεν ξέρω... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από ΚΟΜΙΞ
orck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Θα ειναι με σκληρο εξωφυλλο οπως αυτο που ειδα παραπανω η το μαλακο που εχει χαρτι εφημεριδας;
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 27 λεπτά πριν, orck είπε Θα ειναι με σκληρο εξωφυλλο οπως αυτο που ειδα παραπανω η το μαλακο που εχει χαρτι εφημεριδας; Όπως είπα και σε πιο παλιό ποστ η σειρά Μεγάλες Ιστορίες Disney - Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα είναι με μαλακό εξώφυλλο Αυτό συνέβαινε στους περσινού τόμους της. Δεν νομίζω να τη δούμε ποτέ με σκληρό εξώφυλλο. 1
alucards74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Τέλεια αύριο περιπτερο😂. Πάνω που τελειώνει ο Κόρτο Μαλτέζε αρχίζουν τα Disney.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε Πολύ δύσκολο να βρεθεί με τα συγκεκριμένα στοιχεία πάντως. Μια μικρή ενημέρωση. Τελικά σύμφωνα με διαφήμιση της εφημερίδας Καθημερινής στο ένθετο Τέχνες της Κυριακής που πέρασε οι τόμοι ξεκινούν από την Κυριακή 8 Ιουλίου. Περισσότερα για τον τόμο στο άρθρο. Στο Site τους πάντως Γαστρονόμο βλέπω.. Θα μάθουμε σήμερα το βράδυ...
ΚΟΜΙΞ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε Στο Site τους πάντως Γαστρονόμο βλέπω.. Θα μάθουμε σήμερα το βράδυ... Το γράφω και στο άρθρο αυτό. Αλλά η διαφήμιση ήταν όντως στην εφημερίδα της Κυριακής που πέρασε στο ένθετο Τέχνες στην ένατη σελίδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα