Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχθές το βράδυ έψαχνα να δω αν θα κυκλοφορήσει φέτος τίποτα η καθημερινή, και έγραψες τα ωραία νεα σήμερα😎

Δημοσ.

Βρήκα τυχαία ένα τεύχος σε παλαιοπωλείο και η ποιότητα του ήταν κακή, ασπρόμαυρο και μύριζε σαν εφημερίδα

Έτσι ήταν όλα της καθημερινής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία νεά

τελικά είχε ξαναβγάλει το είχα ξεχάσει

Αυτη την κυριακή πάντως γράφει γαστρονόμος . Να φανταστώ την άλλη;

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Όπως βλέπετε το username που επέλεξα είναι ΚΟΜΙΞ διότι με αυτό είμαι γνωστός και σε άλλα φόρουμ αλλά και στις δικές μου σελίδες ΚΟΜΙΞ Wiki και DisneyComicsPress. Για τον φόρουμ σας είχα μάθει από τον φίλο μου τον @Phantom Duck. Έχω δει αρκετές φορές την συζήτηση που κάνετε εδώ και θέλω να απαντήσω αλλά όλο δεν βρίσκω χρόνο ή κάτι τυχαίνει. Θα απαντήσω σε μερικές από τις ερωτήσεις σας. 

Στις 8/6/2018 στις 11:02 ΜΜ, phanispal είπε

Κανά Λούκι Λουκ μπορούν να βγάλουν; Τα Αστερίξ τα μαζέψαμε κι αυτά.

Αυτά δεν τα έχει η Καθημερινή αλλά η Μαμούθ Κόμικς. Οπότε αφού το θρεαντ είναι για τα κόμικς της Disney θα πρότεινα να φτιαχτεί ένα για κόμικς της Μαμούθ γιατί έτσι περιπλέκονται τα πράγματα δίχως λόγο. 

20 ώρες πριν, zio10 είπε

Ωπ! Με σκληρά εξώφυλλα κλπ; Μεγάλες ιστορίες εννοεί ότι κάθε τόμος θα έχει μόνο μία ιστορία;

Η σειρά λέγεται Μεγάλες Ιστορίες Disney - Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα. Κυκλοφορεί από πέρσι. Οι Ιταλικές ιστορίες Disney και συνήθως του Σκάρπα είναι πολλών σελίδων. (>30 σελ) και για αυτό ίσως επέλεξαν αυτό το όνομα το οποίο είναι και μετάφραση του ονόματος της Ιταλικής σειράς.

20 ώρες πριν, phanispal είπε

Για πείτε, λέει τίποτα ο Σκάρπα σε σχέση με Μπαρκς;

Αυτό είναι υποκειμενικό. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες του. Θεωρούνταν και συνεχιστής του Μπαρκς όσον αφορά τα παπιά αλλά και συνεχιστής του Γκοτφρεντσον όσον αφορά τον Μίκυ.

18 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Βρήκα τυχαία ένα τεύχος σε παλαιοπωλείο και η ποιότητα του ήταν κακή, ασπρόμαυρο και μύριζε σαν εφημερίδα

Έτσι ήταν όλα της καθημερινής;

Έχει μαλακό εξώφυλλο και το χαρτί είναι λίγο σαν εφημερίδας. Προσωπικά δεν με χαλάει διότι το να δούμε τόμος Σκάρπα στην Ελλάδα το θεωρούσα αδύνατο. Οι Ιταλικοί τόμοι είναι 51 360 σελίδων ο καθένας. Οι δικοί μας είναι κομμένοι στη μέση. Οπότε συνολικά μιλάμε για 102 τόμους. Οπότε κάπου πρέπει να κάνουν οικονομία. Δεν ξέρουμε και πως τα πάνε οι εκδόσεις της Disney κιόλας.

18 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

ωραία νεά

Είχε ξαναβγάλει μετα την Μεγάλη Βιβλιοθήκη και άλλη σειρά με hard cover; Στο άρθρο του blog αναφέρει:

Επίσης, αυτή, την άλλη ή, τέλος πάντων, κάποια άλλη εβδομάδα, θα διαβάσουμε τη συνέχεια της σειράς μεγάλες ιστορίες Disney, με άλλους οκτώ τόμους των απάντων τού Romano Scarpa

Είχαν βγεί κι άλλοι τόμοι με Romano Scarpa ή της συγκεκριμένης σειράς; 

Αυτη την κυριακή πάντως γράφει γαστρονόμος . Να φανταστώ την άλλη;

Η σειρά όπως είπα παραπάνω λέγεται Μεγάλες Ιστορίες Disney - Τα Άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα και ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι τον Ιούλιο που έβγαλαν 7 τόμους. 

18 ώρες πριν, rus είπε

Είναι επαναληψη των προηγουμενων Μεγαλων Ιστοριων ή νέο πραγμα?

Πάντα η Καθημερινή κάθε νέο καλοκαίρι βάζει νέο πράμα στις προσφορές της Κυριακάτικης όσον αφορά τα Disney. Δεν έχει νόημα να εκδώσει πάλι κάτι που ήδη κυκλοφορεί και υπάρχει μέχρι και στο public. Ακόμα η σειρά είναι τεράστια εάν εκδοθεί ολόκληρη. 

Όσον αφορά τους νέους τόμους. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει ο πρώτος. Συνολικά γνωρίζουμε μέχρι ότι θα βγουν 8 (όπως φαίνεται στη διαφήμιση) ή 9 τόμοι.

Επεξ/σία από ΚΟΜΙΞ
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θυμήθηκα για την περσινή κυκλοφορία απλά με είχε αποτρέψει η ποιότητα των τόμων.

Αν είναι Hardcover και εχει την ποιότητα της μεγάλης βιβλιοθήκης τότε θα το συλλέξω . 

Με soft cover και ποιότητα χαρτιού εφημέρίδα δεν θα δεσμευτώ κάθε εβδομάδα και 4 ευρώ (αν θυμάμαι καλά)

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Το θυμήθηκα για την περσινή κυκλοφορία απλά με είχε αποτρέψει η ποιότητα των τόμων.

Αν είναι Hardcover και εχει την ποιότητα της μεγάλης βιβλιοθήκης τότε θα το συλλέξω . 

Με soft cover και ποιότητα χαρτιού εφημέρίδα δεν θα δεσμευτώ κάθε εβδομάδα και 4 ευρώ (αν θυμάμαι καλά)

Δεν νομίζω να δούμε τη σειρά ποτέ με hardcover. Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη ήταν μια φοβερή προσφορά. Πάντως η συγκεκριμένη σειρά και γενικά η δυνατότητα να αποκτήσει κανείς τα Άπαντα του Σκάρπα δύσκολα ως αδύνατο να ξαναγίνει μετά την έκδοση της Καθημερινής (εννοώ εάν είναι περιμένεις μια άλλη νέα έκδοση που θα τα περιέχει και με καλύτερη ποιότητα στην Ελλάδα). Στην Ιταλία και η Μεγάλη Βιβλιοθήκη και η σειρά του Σκάρπα είναι soft cover και με ποιότητα χαρτιού κάτι καλύτερο από εφημερίδας. (7,90 μαζί με την εφημερίδα ο κάθε τόμος) 

Επεξ/σία από ΚΟΜΙΞ
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα αν φέτος θα δοθούν άλλα σε σχέση με τα περσινά.

Οπότε εγώ που δεν πήρα τα περσινά μήπως δεν έχει νόημα να ξεκινήσω φέτος, εκτός κι αν κάποια στιγμή τα βρω.

Πάντως και έτσι να είναι όπως τα λες και να εκδοθούν 102 τόμοι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ποτέ η προσφορά, είναι πολύ μεγάλος ο όγκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...