Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γύρω στα 5€/έκαστο έχω πετύχει να τα δίνουν στις αγγελίες εδώ.

Τώρα για πακέτο φαντάζομαι θα γίνει καλύτερη τιμή.

Αν θες να πετύχεις κάτι καλύτερο φαντάζομαι θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν μερικά χρόνια ώστε να γίνουν ψιλοσπάνια.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα δεν το ειδα ποτε σαν επενδυση, να βγαλω λεφτα. Τα μαζεψα για εμενα. Αλλα διαπιστωσα οτι εχω μαζεψει παρα πολλα πραγματα τωρα τελευταια δεν παει αλλο.
Παρολαυτα δεν εχω προθεση να τα δωσω οσο τα πηρα, τοσο κοπο εκανα να τα μαζεψω, τοσες φορες πηγα στο αρχειο για να αλλαξω τευχος που ηρθε τσαλακωμενο κλπ
Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από orck
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδες ειδα αυτο το σαββατο η καθημερινη δινει ιστοριες της disney

http://www.kathimerini.gr/941495/article/epikairothta/me-thn-k/klasikh-vivlio8hkh

Πηγα το πηρα αλλα δεν ειναι σκληροδετο οπως αυτα που εδινε παλια.

Ξερουμε αν ειναι αλλες ιστοριες απο αυτες που εδινε με τα σκληροδετα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Παιδες ειδα αυτο το σαββατο η καθημερινη δινει ιστοριες της disney

http://www.kathimerini.gr/941495/article/epikairothta/me-thn-k/klasikh-vivlio8hkh

Πηγα το πηρα αλλα δεν ειναι σκληροδετο οπως αυτα που εδινε παλια.

Ξερουμε αν ειναι αλλες ιστοριες απο αυτες που εδινε με τα σκληροδετα;

Tι ειναι αυτο παλι, ξεκινησε νεα σειρα; Ξερει κανεις;

Δημοσ.

Να ξέρετε δεν είναι σκληρόδετο και απ' όσο μου είπε φίλος έχει μέσα διαφημίσεις όπως τα εβδομαδιαία κομικ. Θα είναι 10 τομάκια με συγκεκριμένη θεματολογία, αυτή την εβδομάδα έχει μυθολογία ενώ την επόμενη έχει για UFO. Είναι σχεδόν ίδια με μια ιταλική έκδοση αλλά με λιγότερες σελίδες/ιστορίες και δεν είναι σκληρόδετο όπως στην Ιταλία.

Γενικά εμένα θα μου αρέσει μιας και πρακτικά είναι editor's choice, όπως είχαν βάλει ένα την πρώτη χρονιά με την βιβλιοθήκη του Barks.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 4/2/2018 στις 4:43 ΜΜ, mindreader είπε

Πως σας φαινεται η παρουσα σειρα τευχων;

Δεν τα έχω ολοκληρώσει όλα, αλλά σε γενικές γραμμές καλή ήταν.

Θα ήθελα μόνο να αλλάξουν αυτή τη τραγική ποιότητα χαρτιού και να πάνε στην συνήθη που έχουν τα άλλα περιοδικά της disney του ομίλου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά διάβασα πως έχει ήδη κατοχυρώσει τα εκδοτικά δικαιώματα και για τους άλλους εννιά ιταλικούς τόμους. Εξάλλου και αυτοί που προσφέρθηκαν ήταν οι μισοί από τους αντίστοιχους Ιταλικούς οπότε λογικά θα έχουμε και μέρος Β με τους ίδιους τίτλους. 

Προσωπικά ακολουθώ το comicsloft. gr. Έχει πολλές πληροφορίες για τα κόμικς της Disney. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, chill είπε

Ναι αλλά διάβασα πως έχει ήδη κατοχυρώσει τα εκδοτικά δικαιώματα και για τους άλλους εννιά ιταλικούς τόμους. Εξάλλου και αυτοί που προσφέρθηκαν ήταν οι μισοί από τους αντίστοιχους Ιταλικούς οπότε λογικά θα έχουμε και μέρος Β με τους ίδιους τίτλους. 

Προσωπικά ακολουθώ το comicsloft. gr. Έχει πολλές πληροφορίες για τα κόμικς της Disney. 

Να σαι καλα!

Αν ξεκινησει παλι η σειρα, καλο ειναι να ενημερωσει καποιος κι εδω.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...