phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Γύρω στα 5€/έκαστο έχω πετύχει να τα δίνουν στις αγγελίες εδώ. Τώρα για πακέτο φαντάζομαι θα γίνει καλύτερη τιμή. Αν θες να πετύχεις κάτι καλύτερο φαντάζομαι θα πρέπει να περιμένεις να περάσουν μερικά χρόνια ώστε να γίνουν ψιλοσπάνια. 1
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μπα δεν το ειδα ποτε σαν επενδυση, να βγαλω λεφτα. Τα μαζεψα για εμενα. Αλλα διαπιστωσα οτι εχω μαζεψει παρα πολλα πραγματα τωρα τελευταια δεν παει αλλο.Παρολαυτα δεν εχω προθεση να τα δωσω οσο τα πηρα, τοσο κοπο εκανα να τα μαζεψω, τοσες φορες πηγα στο αρχειο για να αλλαξω τευχος που ηρθε τσαλακωμενο κλπΕυχαριστω πολυ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από orck
mindreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Την περασμενη Κυριακη, δεν ειχε κομιξ; Τελειωσε η προσφορα;
parlapipas25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Παιδες ειδα αυτο το σαββατο η καθημερινη δινει ιστοριες της disney http://www.kathimerini.gr/941495/article/epikairothta/me-thn-k/klasikh-vivlio8hkh Πηγα το πηρα αλλα δεν ειναι σκληροδετο οπως αυτα που εδινε παλια. Ξερουμε αν ειναι αλλες ιστοριες απο αυτες που εδινε με τα σκληροδετα;
mindreader Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε Παιδες ειδα αυτο το σαββατο η καθημερινη δινει ιστοριες της disney http://www.kathimerini.gr/941495/article/epikairothta/me-thn-k/klasikh-vivlio8hkh Πηγα το πηρα αλλα δεν ειναι σκληροδετο οπως αυτα που εδινε παλια. Ξερουμε αν ειναι αλλες ιστοριες απο αυτες που εδινε με τα σκληροδετα; Tι ειναι αυτο παλι, ξεκινησε νεα σειρα; Ξερει κανεις;
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 ρεεεε γιατι δεν λετε νωρίτερα τιποτααα??? παω περιπτερο!
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Να ξέρετε δεν είναι σκληρόδετο και απ' όσο μου είπε φίλος έχει μέσα διαφημίσεις όπως τα εβδομαδιαία κομικ. Θα είναι 10 τομάκια με συγκεκριμένη θεματολογία, αυτή την εβδομάδα έχει μυθολογία ενώ την επόμενη έχει για UFO. Είναι σχεδόν ίδια με μια ιταλική έκδοση αλλά με λιγότερες σελίδες/ιστορίες και δεν είναι σκληρόδετο όπως στην Ιταλία. Γενικά εμένα θα μου αρέσει μιας και πρακτικά είναι editor's choice, όπως είχαν βάλει ένα την πρώτη χρονιά με την βιβλιοθήκη του Barks.
mindreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Πως σας φαινεται η παρουσα σειρα τευχων;
mindreader Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Τελειωσε αυτη η 'εκτακτη' σειρα του φετινου χειμωνα; Την Κυριακη δεν ειχε αλλο τευχος Κομιξ...
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 4:43 ΜΜ, mindreader είπε Πως σας φαινεται η παρουσα σειρα τευχων; Δεν τα έχω ολοκληρώσει όλα, αλλά σε γενικές γραμμές καλή ήταν. Θα ήθελα μόνο να αλλάξουν αυτή τη τραγική ποιότητα χαρτιού και να πάνε στην συνήθη που έχουν τα άλλα περιοδικά της disney του ομίλου. 1
chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ναι αλλά διάβασα πως έχει ήδη κατοχυρώσει τα εκδοτικά δικαιώματα και για τους άλλους εννιά ιταλικούς τόμους. Εξάλλου και αυτοί που προσφέρθηκαν ήταν οι μισοί από τους αντίστοιχους Ιταλικούς οπότε λογικά θα έχουμε και μέρος Β με τους ίδιους τίτλους. Προσωπικά ακολουθώ το comicsloft. gr. Έχει πολλές πληροφορίες για τα κόμικς της Disney. 1
mindreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, chill είπε Ναι αλλά διάβασα πως έχει ήδη κατοχυρώσει τα εκδοτικά δικαιώματα και για τους άλλους εννιά ιταλικούς τόμους. Εξάλλου και αυτοί που προσφέρθηκαν ήταν οι μισοί από τους αντίστοιχους Ιταλικούς οπότε λογικά θα έχουμε και μέρος Β με τους ίδιους τίτλους. Προσωπικά ακολουθώ το comicsloft. gr. Έχει πολλές πληροφορίες για τα κόμικς της Disney. Να σαι καλα! Αν ξεκινησει παλι η σειρα, καλο ειναι να ενημερωσει καποιος κι εδω.
Silenzio Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 http://www.kathimerini.com.cy/gr/prosfores/klasiki-bibliothiki-disney-thryloi λέτε να αξίζουν αυτές οι ιστορίες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα