Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ ετσι έλεγα όταν το είδα , ότι δεν θα το ξαναπάρω ,  και μόλις έφυγα απο το ψιλικατζιδικο , γύρισα πίσω και του είπα

να μου το κρατάει καθε Κυριακή . :-)  .....και καλά για όταν μεγαλώσει η κόρη....

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι αλλα 3 πιο πριν εχει βγαλει

Αυτο ειναι το 4

τέλεια τα έχασα..

μπορώ να τα παραγγείλω απο Καθημερινή; 

Πόσα τεύχη θα βγάλει εν τέλη ξέρουμε;

Δημοσ.

τέλεια τα έχασα..

7 θα βγαλει συνολο

Αυτη την κυριακη ειναι το 4ο

Δημοσ.

7 θα βγαλει συνολο

Αυτη την κυριακη ειναι το 4ο

Αξίζει η σειρά κατα τη γνώμη σου;

είχα μαζέψει την προηγούμενη βιβλιθήκη και σκεφτόμουν οτι αν αξίζει κι αυτή να παραγγείλω τα τεύχη που έχασα

Δημοσ.

Αξίζει η σειρά κατα τη γνώμη σου;

είχα μαζέψει την προηγούμενη βιβλιθήκη και σκεφτόμουν οτι αν αξίζει κι αυτή να παραγγείλω τα τεύχη που έχασα

Κοιτα σε μερικους δεν αρεσε επειδη ειναι με μαλακο εξωφυλλο και εχει παλιο στυλ

Εμενα μ αρεσε παρα πολυ κ θα μαζεψω και τα 7

(Βεβαια εγω ειμαι φαν :P )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλεις στο αρχείο της εφημερίδας και εάν έχουν εφημερίδες στις πουλάνε στην ίδια τιμή που έχουν κανονικά. Συνήθως έχουν

Επεξ/σία από orck
  • Super Moderators
Δημοσ.

τέλεια τα έχασα..

Έχει "πρατήριο" της Καθημερινής στην Αθήνα, στη Στοά Ορφέα, στην Πανεπιστημίου 47-49 (δίπλα από το Συμβούλιο της Επικρατείας) και στη Θεσσαλονίκη στην Τσιμισκή 99.  

Αλλιώς επικοινώνησε με το Τμήμα Προσφορών της Καθημερινής, 2104808290, [email protected]

Επίσης, το site της Καθημερινής αναφέρει ως σημείο πώλησης των παλαιότερων συλλογών (αυτών που έδινε τις 3 τελευταίες χρονιές) τα ακόλουθα - δοκίμασε κι εκεί, δεν χάνεις κάτι: 

ΙΑΝΟΣ Σταδίου 24 Αθήνα, Αριστοτέλους 7 Θεσσαλονίκη, HONDOS CENTER Αγίου Κωνσταντίνου 2 Γλυφάδα, Πλατεία Ομονοίας 4 Αθήνα, ΠΑΤΑΚΗΣ Ακαδημίας 65, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑ Σκουφά 58, ΠΛΕΙΑΔΕΣ Σπύρου Μερκούρη 62 Παγκράτι, ΛΕΜΟΝΙ Ηρακλειδών 22 Θησείο, ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ Ακαδημίας 32 Αθήνα, BOOKTALKS Αρτέμιδος 47 Π. Φάληρο.
  • Like 4
Δημοσ.

Το πρατήριο που λες είναι το αρχείο. Προσοχή όμως δεν έχουν άμεσα την εφημερίδα που μόλις κυκλοφόρησε, θέλει κάποιες μέρες για να την παραλάβουν. Στο ενδιάμεσα οι μεγάλοι πάγκοι με εφημερίδες στο κέντρο Ομόνοια και Σύνταγμα σχεδόν όλοι έχουν το φύλλο της προηγούμενης κυριακης

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ολους τους τομους (3 χρονιες Χ 16 τομοι η χρονια) απο αυτα που εδωσε η Καθημερινη. Ειναι ολα σε παρα πολυ κατασταση, εχοντας καποια καποιες ατελειες απο την εφημεριδα, ελαχιστες πιεσμενες γωνιες κυριως,
Τι τιμη εχουν αυτα σημερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...