zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Έλα μου ντε, θα σε γελάσω, για κάποιο λόγο πάντως νομίζω ότι έχουν βγει. Τι να σου πω δεν ξέρω, δεν θυμάμαι να τα έχω δει αλλά δεν είμαι και σίγουρος! Ζio respect Και εγώ έχω πολλά τεύχη από τις πρώτες εκδόσεις Κάθε μέρα διαβάζω Είδα το θέμα και νόμιζα ότι βγήκανε πάλι. Συνολικά από τα παλιά τευχη πόσα έχεις; Πιο είναι το πιο παλιό σου; Εγώ έχω από το 11 τεύχος και μετά. Το πιο παλιό μου είναι το #1 Αυτά είναι τα τρία πρώτα που έβαλα, έχω κι άλλα, το έπαιρνα για χρόνια κάθε μήνα αλλά νομίζω ότι αρκετά έχουν χαθεί, γι'αυτό χάρηκα που βρήκα αυτά που ήταν χώρια φυλαγμένα! Ξέρεις αν έχουν βγει επανεκδόσεις Στέλιο; Αυτά είναι Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος του '88! 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ναι το ξέρω είναι τα παλαιά τεύχη αυτά της πρώτης έκδοσης Όχι δεν νομίζω να έχουν βγει επανεκδόσεις,μόνο τα παλαιά αυτά γνήσια τεύχη. Μέχρι το 303 τεύχος έχει φτάσει αν δεν κανω λάθος. Τα έχω και όλα τα τεύχη και τα 303 και σε ηλεκτρονική μορφή Pdf. Μου πήρε κανένα χρόνο να τα συγκεντρώσω όλα μαζί 1
simaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ναι το ξέρω είναι τα παλαιά τεύχη αυτά της πρώτης έκδοσης Όχι δεν νομίζω να έχουν βγει επανεκδόσεις,μόνο τα παλαιά αυτά γνήσια τεύχη. Μέχρι το 303 τεύχος έχει φτάσει αν δεν κανω λάθος. Τα έχω και όλα τα τεύχη και τα 303 και σε ηλεκτρονική μορφή Pdf. Μου πήρε κανένα χρόνο να τα συγκεντρώσω όλα μαζί Ωραιος!Εγω οσο και να εψαξα δεν βρηκα πανω απο τα μισα 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Το ξέρω γιατί μου πήρε κοντά ένα χρόνο να τα συγκεντρώσω Μεγααααλος κοπος και ψάξιμο
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Στις επάλξεις, έρχονται τα άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα: http://www.kathimerini.gr/919728/article/epikairothta/me-thn-k/megales-istories 3
phanispal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Λίγη ιστορία. Πάει πάλι το 16ευρο κάθε μήνα. Αν δώσουν και τους 51 τόμους, «καήκαμε». 1
mentoras99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν καταλαβαινω. Υπαρχουν πολλοι σχεδιαστες, και πολλες ιστοριες; Δηλαδη σε λιγο θα ανακαλυψουμε και στην Παπουα-Νεα Γουινεα καποιον που καποτε εκανε κατι σχετικο! Κοιταξτε, χαιρομαι που θα δοθουν νεες ιστοριες. Αλλα ξεκαθαριζει καποιος το τοπιο σας παρακαλω; Μεχρι περυσι πολλοι γνωστες, εκοβαν το λαιμο τους οτι ολα εκδοθηκαν τα τελευταια 3 χρονια, ολα δοθηκαν, και τωρα ξεκιναει τι;
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μα εκείνες οι ιστορίες δεν ήταν όλες του Barks; Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλων...
phanispal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Ωραία, τι κάνουμε τώρα; Αναπροσαρμογή στα μηνιαία έξοδα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δεν καταλαβαινω. Υπαρχουν πολλοι σχεδιαστες, και πολλες ιστοριες; Δηλαδη σε λιγο θα ανακαλυψουμε και στην Παπουα-Νεα Γουινεα καποιον που καποτε εκανε κατι σχετικο! Κοιταξτε, χαιρομαι που θα δοθουν νεες ιστοριες. Αλλα ξεκαθαριζει καποιος το τοπιο σας παρακαλω; Μεχρι περυσι πολλοι γνωστες, εκοβαν το λαιμο τους οτι ολα εκδοθηκαν τα τελευταια 3 χρονια, ολα δοθηκαν, και τωρα ξεκιναει τι; Εεεε δεν έγραφε μόνο ο Μπαρκς ιστορίες της Disney. Εκδόθηκαν όλα τα έργα αυτού μόνο. Υπάρχουν 100αδες συγγραφείς/καρτουνίστες.
mentoras99 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εεεε δεν έγραφε μόνο ο Μπαρκς ιστορίες της Disney. Εκδόθηκαν όλα τα έργα αυτού μόνο. Υπάρχουν 100αδες συγγραφείς/καρτουνίστες. Αρα μπορει η Καθημερινη να δινει κομιξ, αν θελει-κανει συμφωνιες, για τις επομενες δεκαετιες, σωστα;
orck Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 http://s.kathimerini.gr/resources/2017-07/megales-istories-thumb-large.jpg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα