zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο πιο μικρό μέγεθος έχει Πάντως οπτικά χαλάει την συνέχεια που είχαμε... Βλακεία αυτό... 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι χαλάει ολο το τελείωμα της σειράς μας. Έπρεπε να βγάλουν και τον τελευταίο τόμο ίδιο.. 1
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Με το σημερινό, έχουν βγει 7 τεύχη. Λογικά 16 Απριλίου ήταν το πρώτο. Αν δεν μου τα έχει ανακατέψει κανείς, η σειρά είναι: Ο Αστερίξ μονομάχος Το Χρυσό δρεπάνι Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς αγώνες Ο Αστερίξ Λεγεωνάριος Το Μεγάλο ταξίδι Ο Μάντης Το Δώρο του Καίσαρα Bump για να μην ανοίγω νέο θέμα, γιατί στη χθεσινή Ημερησία, εκτός του ότι δεν αναφέρεται ποιο θα είναι το επόμενο τεύχος Αστερίξ το άλλο Σάββατο, αναφέρει ότι ξεκινάει άλλη σειρά. Ή δεν τα έχει δώσει όλα όμως, ή εμένα τελικά μου λείπουν κι άλλα. Πολύ άσχημο πάντως αν έχουν αφήσει τη σειρά στη μέση.
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 με τρελανες που ειδα παλι το θεμα λεω ξεκιναει αλλη σειρα παλι?? χαχαχαχα 1
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι sorry, απλά είπα να μην ανοίξω νέο θέμα, ειδικά απ' τη στιγμή που απ' ότι φαίνεται τέλειωσε κι αυτή.
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Bump για να μην ανοίγω νέο θέμα, γιατί στη χθεσινή Ημερησία, εκτός του ότι δεν αναφέρεται ποιο θα είναι το επόμενο τεύχος Αστερίξ το άλλο Σάββατο, αναφέρει ότι ξεκινάει άλλη σειρά. Ή δεν τα έχει δώσει όλα όμως, ή εμένα τελικά μου λείπουν κι άλλα. Πολύ άσχημο πάντως αν έχουν αφήσει τη σειρά στη μέση. Έβγαλαν 27 απ' τις 34 ιστορίες, ό,τι τούς είχε περισσέψει απ' την πρώτη προσφορά που είχε κάνει το Έθνος πριν 2 χρόνια δηλαδή. Και όντως η προσφορά έχει τελειώσει.
parlapipas25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Οντως τωρα;Και που θα βρουμε τωρα τα υπολοιπα τευχη να ολοκληρωσουμε την συλλογη;
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Οντως τωρα;Και που θα βρουμε τωρα τα υπολοιπα τευχη να ολοκληρωσουμε την συλλογη; 21 06061000. Δεν έχουν πολλά ώστε να τα βγάλουν κανονικά αλλά υπάρχουν κάποια ακόμα. Εμένα μου κράτησαν τα 7 που λείπουν Οπότε σβέλτα κι όποιος προλάβει! 2
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μετράς. Επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να τα παραλάβω ο ίδιος, θα δώσω λίγα παραπάνω για να μου τα φέρει η Γενική Ταχυδρομική με εντολή αγοράς, αλλά τουλάχιστον θα έχω ολοκληρώσει τη συλλογή. Και θα πάρω και το πρώτο που το είχα χάσει και δεν το έχω βρει ακόμα.
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Συγνώμη Καλούμε εκεί και τι τους λέμε δηλαδή; Και πόσο θα μας κοστίσει όλο το θέμα να πάρουμε και τα υπόλοιπα;
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τους ρωτάς αν έχουν μείνει τα επτά (7) τελευταία που δεν έχουν δώσει με την προσφορά (και όσα σου λείπουν ακόμα). Αν υπάρχουν, που λογικά τους έχουν μείνει από μερικά, είτε περνάς απ' τα γραφεία τους στο Χαλάνδρι και τα παίρνεις, είτε στέλνεις κάποιον να τα πάρει, όπως έστειλα εγώ τη Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος ανέρχεται στα 3.5€/τεύχος, δηλαδή 24.5€ για τα επτά που δεν έδωσαν με την εφημερίδα. 1
CheOnWeb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Συγνώμη Καλούμε εκεί και τι τους λέμε δηλαδή; Και πόσο θα μας κοστίσει όλο το θέμα να πάρουμε και τα υπόλοιπα; Το ξέρουν το ζήτημα... 3,5 ευρώ το ένα. Αυτά που δεν κυκλοφόρησαν είναι: Κλεοπάτρα Βρετανοί Βέλγοι Η κατοικία των θεών Χύτρα Ο ουρανός έπεσε στα κεφάλια τους Κορσική Τους Πίκτους δεν τους έχουν, δεν έχουν τα δικαιώματα. 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Υπ' όψιν ότι, για όποιον πάει, θέλει ταυτότητα για να μπεις στο κτήριο.
mentoras99 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αραγε φετος το καλοκαιρι, θα συνεχισει η προσφορα των Κομιξ απο την Καθημερινη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα