stelios18120 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως έχοντα διαβάσει όλους τους τόμους της τριετίας και έχοντας άπειρα κόμιξ και μικυ μαους-ντοναλτ-μικυ μυστηριο-αλμανακο και άλλα σαν γνήσιος κομιξακιας από μικρός άνετα τα ξαναδιαβαζω οπότε έχω χρόνο για να χαλάρωσω και να θυμάμαι τα ανεμελα παιδικά μου χρόνια Μακαρι να έβγαιναν και άλλες χρονιες 1
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντως έχοντα διαβάσει όλους τους τόμους της τριετίας και έχοντας άπειρα κόμιξ και μικυ μαους-ντοναλτ-μικυ μυστηριο-αλμανακο και άλλα σαν γνήσιος κομιξακιας από μικρός άνετα τα ξαναδιαβαζω οπότε έχω χρόνο για να χαλάρωσω και να θυμάμαι τα ανεμελα παιδικά μου χρόνια Μακαρι να έβγαιναν και άλλες χρονιες Και βολεύει πολύ που είναι τόμοι και όλα συγκεντρωμένα! 2
nickarmy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 192 ευρω μια χαρα , γιατι λενε κάποιοι στο φβ οτι το τελευταιο δεν θα εχει τα παντα ...
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 192 ευρω μια χαρα , γιατι λενε κάποιοι στο φβ οτι το τελευταιο δεν θα εχει τα παντα ... Δηλαδή;
nickarmy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο που έγγραψε κάποιος Μπορούμε να μάθουμε, παρακαλώ πολυ, για ποιο λόγο δεν βγάζετε το σωστό τελευταίο τεύχος της σειράς, με τις ελαιογραφίες και τα άρθρα απο την ζωή του παπιανθρωπου, παρα να βγάλετε ένα τεύχος που κυκλοφορεί ακομα και το έχουν και οι πέτρες;; Δυστυχώς πολύς κόσμος, όπως και γω στεναχωριόμαστε παρα πολυ που δεν κάνετε σωστό κλείσιμο της σειράς. Θα μπορούσατε καλιστα να βγάλετε τους απογόνους σαν editor choice. Ελπίζουμε στο μέλλον να επανορθώσετε και να κλείσετε σωστά την υπέροχη σειρά που αποφασίσατε να εκδώσετε και που στηρίξαμε!! 1
kax54638 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σημαίνει αυτό; Κανονικά υπήρχε άλλος ένας τόμος στην σειρά ο οποίος όμως δεν περιείχε ιστορίες, αλλά μόνο άρθρα και εικόνες από κάποιες ελαιογραφίες και εξώφυλλα του Μπαρκς. Η Καθημερινή ΔΕΝ θα εκδώσει αυτόν τον τόμο αλλά την επόμενη Κυριακή θα δώσει μια άλλη συλλογή με ιστορίες από 10 άλλους δημιουργούς-επιγόνους του Μπαρκς.
bnvdarklord Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά υπήρχε άλλος ένας τόμος στην σειρά ο οποίος όμως δεν περιείχε ιστορίες, αλλά μόνο άρθρα και εικόνες από κάποιες ελαιογραφίες και εξώφυλλα του Μπαρκς. Η Καθημερινή ΔΕΝ θα εκδώσει αυτόν τον τόμο αλλά την επόμενη Κυριακή θα δώσει μια άλλη συλλογή με ιστορίες από 10 άλλους δημιουργούς-επιγόνους του Μπαρκς. Τέτοια πράγματα είχαν πάντως (σχεδόν; ) όλοι οι προηγούμενοι τόμοι στο τέλος - λέτε απλά να πήραν τον τελευταίο τόμο και τα περιεχόμενα του να τα μοιρασαν στο τελος των προηγούμενων τευχών;
mentoras99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω τι παιζει με την Καθημερινη... Μου ελεγε η μανα μου, που αγοραζε το περιοδικο 'Γυναικα' απο τα νιατα της, απο τοτε που ηταν μικρη κοπελα δηλαδη, και ηταν σοβαρο περιοδικο για γυναικες που κυκλοφορουσε δεκαετιες στην Ελλαδα..., και τα τελευταια χρονια την εδινε η Καθημερινη με την κυριακατικη εκδοση, οτι εντελως ξαφνικα η Καθημερινη την σταματησε. Και μαλλον λεει συντομα θα σταματησει να δινει και τον 'Γαστρονομο΄. Εντωμεταξυ εστειλα και mail στην Καθημερινη, για λογαριασμο της μανας μου, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση... σταματησαν την 'Γυναικα' ετσι απλα... Δεν ξερω τι παιζει... Για να ειμαι ειλικρινεις, απορω που βγαινουν ακομη εφημεριδες, αλλα καπως ετσι καπως αλλιως, εστω και με τραγικες κυκλοφοριες σε σχεση με το παρελθον, πες οτι κυκλοφορουσαν.... Αλλα αυτο με την διακοπη της 'Γυναικας' με προβληματισε κι εμενα...γενικοτερα για τις εξελιξεις...
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν Με το σημερινό φτάσαμε στο τελος! Πήγα πρωί πρωί και το πήρα Κρίμα που τέλειωσε πάντως. Μακαρι να έβγαιναν κ αλλά τεύχη. 1
parlapipas25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θα συνεχιστει του χρονου το καλοκαιρι η τελειωσε για παντα;
Grim Ripper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τελείωσε αυτή η σειρά. Δεν ξέρουμε τι και αν θα βάλουν κάτι του χρόνου αλλά αν βάλουν θα είναι άλλη σειρά.
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τι λέει το σημερινό τελικά; Είναι στο ίδιο μέγεθος και έχει ιστορίες άλλων;
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Λίγο πιο μικρό μέγεθος έχει Πάντως οπτικά χαλάει την συνέχεια που είχαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα