zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή την άλλη κυριακη θα πάρουμε και το τεύχος και το άλλο που θα βγάλουν μαζί; Ωραία Λες να είναι έτσι; Εγώ κατάλαβα ότι θα έχει μόνο αυτό που διαφημίζει.
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αλλά ο phanispal λέει ότι τελειώνει την επόμενη. Ρε zio επειδή δεν είμαι σπίτι πόσα τεύχη έχουμε μέχρι τώρα γ φέτος; Μαζί με το σημερινό;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αλλά ο phanispal λέει ότι τελειώνει την επόμενη. Ρε zio επειδή δεν είμαι σπίτι πόσα τεύχη έχουμε μέχρι τώρα γ φέτος; Μαζί με το σημερινό; 15 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε και την άλλη κυριακη άλλο 1 και τέλος. Και έτσι θα πάρουμε και τον τόμο και το άλλο το αφιέρωμα.
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αλλά ο phanispal λέει ότι τελειώνει την επόμενη. Ρε zio επειδή δεν είμαι σπίτι πόσα τεύχη έχουμε μέχρι τώρα γ φέτος; Μαζί με το σημερινό; Ούτε εγώ είμαι σπίτι φίλε! Άσε που έχω άλλα στο σπίτι κι άλλα στο αυτοκίνητο! Γι'αυτό ρώτησα κι εγώ. Το καλό είναι ότι σίγουρα δεν έχω χάσει κανένα! Απλά λέω μήπως αντί για ιστορίες βάλουν το αφιέρωμα. Μακάρι να τα βάλουν και τα δύο! 1
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Την άλλη βδομάδα θα έχει ένα (1) τεύχος, και θα είναι αυτό που παρέθεσε ο paredwse και μόνο, όχι ένα σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει συν αυτό. Αν και τώρα που το ξαναβλέπω, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Αν και το βλέπω από δύσκολο έως απίθανο να δώσουν δύο (2) τόμους μαζί. 2
Grim Ripper Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 1 τόμος/τεύχος είναι όχι 2. Αυτό που παρέθεσε ο Paredwse θα έχει μόνο. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως γράφουν και ο phanispal και ο Grim Ripper, την άλλη Κυριακή θα έχει ένα (1) και μοναδικό τεύχος, αυτό με το αφιέρωμα που έβαλα και το εξώφυλλο. Το διαφημίζει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα στην τελευταία σελίδα του πολιτιστικού "ένθετου" της εφημερίδας. Όχι ένα τεύχος κανονικό + ένα αφιέρωμα. Μόνο ένα - το τεύχος/αφιέρωμα στον Carl Barks. 3
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε ένα τεύχος και τελειώσαμε Οκ. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία μας ταξίδεψε η Καθημερινή με μια απίθανη συλλογή τα τελευταία 3 χρόνια ! 1 τευχος και τέλος το όποιο αν μπορω να διακρίνω καλά θα έχει διαφορετικό δέσιμο σε σχέση με την μεγάλη βιβλιοθήκη. Αν και το έχω στην αρχική του εκδοση και κοσμεί την βιβλιοθήκη μου θα το ξανατιμήσω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2016 από Prof_Chaos 2
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία μας ταξίδεψε η Καθημερινή με μια απίθανη συλλογή τα τελευταία 3 χρόνια ! 1 τευχος και τέλος το όποιο αν μπορω να διακρίνω καλά θα έχει διαφορετικό δέσιμο σε σχέση με την μεγάλη βιβλιοθήκη. Αν και το έχω στην αρχική του εκδοση και κοσμεί την βιβλιοθήκη μου θα το ξανατιμήσω. Όντως πολύ καλή προσφορά! Πρώτη φορά παίρνω για τόσο καιρό προσφορά από εφημερίδα! (Ανταγωνίζεται την προσφορά με τα λαϊκά cd που είχε βάλει παλιά η εσπρέσο! ) Το τελευταίο τεύχος νομίζω κακώς θα το βγάλουν διαφορετικό, έπρεπε να είναι ίδιο με τα προηγούμενα πιστεύω (όχι το περιεχόμενο). 2
liakos18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά τόσα χρόνια τώρα πόσους τόμους έδωσε η Καθημερινή;
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά τόσα χρόνια τώρα πόσους τόμους έδωσε η Καθημερινή; 3 χρόνια από 16 τόμους το χρόνο. 48 σύνολο. 1
arxaggelos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δεκαέξι μαζί με του Επίγονους της άλλης Κυριακής. Πάντως εάν είναι να βγάλει και κάποια άλλη σειρά με κλασικές ιστορίες (πχ Ζωδιακή Πέτρα, Το Σπαιί των Πάγων, κλπ) μην περιμένετε πριν το άλλο καλοκαίρι. Αυτά είναι σιγουράκια καλοκαιρινές προσφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα