Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή την άλλη κυριακη θα πάρουμε και το τεύχος και το άλλο που θα βγάλουν μαζί;

Ωραία :)

Λες να είναι έτσι; Εγώ κατάλαβα ότι θα έχει μόνο αυτό που διαφημίζει.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ αλλά ο phanispal λέει ότι τελειώνει την επόμενη.

Ρε zio επειδή δεν είμαι σπίτι πόσα τεύχη έχουμε μέχρι τώρα γ φέτος; Μαζί με το σημερινό;

Δημοσ.

Ρε zio επειδή δεν είμαι σπίτι πόσα τεύχη έχουμε μέχρι τώρα γ φέτος; Μαζί με το σημερινό;

15

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ είμαι σπίτι φίλε! Άσε που έχω άλλα στο σπίτι κι άλλα στο αυτοκίνητο! Γι'αυτό ρώτησα κι εγώ. Το καλό είναι ότι σίγουρα δεν έχω χάσει κανένα!  :)

Απλά λέω μήπως αντί για ιστορίες βάλουν το αφιέρωμα. Μακάρι να τα βάλουν και τα δύο!

• Like 1
Δημοσ.

Την άλλη βδομάδα θα έχει ένα (1) τεύχος, και θα είναι αυτό που παρέθεσε ο paredwse και μόνο, όχι ένα σαν αυτά που έχουμε συνηθίσει συν αυτό.

Αν και τώρα που το ξαναβλέπω, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Αν και το βλέπω από δύσκολο έως απίθανο να δώσουν δύο (2) τόμους μαζί.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όπως γράφουν και ο phanispal και ο Grim Ripper, την άλλη Κυριακή θα έχει ένα (1) και μοναδικό τεύχος, αυτό με το αφιέρωμα που έβαλα και το εξώφυλλο. Το διαφημίζει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα στην τελευταία σελίδα του πολιτιστικού "ένθετου" της εφημερίδας.

Όχι ένα τεύχος κανονικό + ένα αφιέρωμα. Μόνο ένα - το τεύχος/αφιέρωμα στον Carl Barks.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία μας ταξίδεψε η Καθημερινή με μια απίθανη συλλογή τα τελευταία 3 χρόνια ! 

1 τευχος και τέλος το όποιο αν μπορω να διακρίνω καλά θα έχει διαφορετικό δέσιμο σε σχέση με την μεγάλη βιβλιοθήκη.

Αν και το έχω στην αρχική του εκδοση και κοσμεί την βιβλιοθήκη μου θα το ξανατιμήσω.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 2
Δημοσ.

Ωραία μας ταξίδεψε η Καθημερινή με μια απίθανη συλλογή τα τελευταία 3 χρόνια ! 

1 τευχος και τέλος το όποιο αν μπορω να διακρίνω καλά θα έχει διαφορετικό δέσιμο σε σχέση με την μεγάλη βιβλιοθήκη.

Αν και το έχω στην αρχική του εκδοση και κοσμεί την βιβλιοθήκη μου θα το ξανατιμήσω.

Όντως πολύ καλή προσφορά! Πρώτη φορά παίρνω για τόσο καιρό προσφορά από εφημερίδα!

(Ανταγωνίζεται την προσφορά με τα λαϊκά cd που είχε βάλει παλιά η εσπρέσο! :D )

Το τελευταίο τεύχος νομίζω κακώς θα το βγάλουν διαφορετικό, έπρεπε να είναι ίδιο με τα προηγούμενα πιστεύω (όχι το περιεχόμενο).

• Like 2
Δημοσ.

Δεκαέξι μαζί με του Επίγονους της άλλης Κυριακής.

Πάντως εάν είναι να βγάλει και κάποια άλλη σειρά με κλασικές ιστορίες (πχ Ζωδιακή Πέτρα, Το Σπαιί των Πάγων, κλπ) μην περιμένετε πριν το άλλο καλοκαίρι. Αυτά είναι σιγουράκια καλοκαιρινές προσφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...