zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Παντως τελειως off topic επειδη ακολουθω και μια αλλη προσφορα που τρεχει με τον αστεριξ μπορω να πω οτι το αστεριξ εχει πολυ πιο πολυ γελιο,καλυτερη ποιοτητα χαρτιου επισης και γενικα τα απολαμβανω πιο πολυ. Η αληθεια ειναι οτι τα κομιξ της προσφορας εχω σταματησει να τα διαβαζω πολυ καιρο τωρα απλα συνεχιζω να τα αγοραζω για να μην χαλασω την συλλογη. Είναι και ανάλογα τι έχεις συνηθίσει πιστεύω, εγώ ας πούμε asterix ούτε μικρός διάβαζα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Εννοείς τα παλιά; Γιατί αν βγαίνουν ακόμα καινούργια, δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Για τα καινούργια λέω.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Για τα καινούργια λέω. Εγώ ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να αγοράσω πάντως...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γιατί; Οι Ιταλοί γράφουν πάρα πολύ καλές ιστορίες.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γιατί; Οι Ιταλοί γράφουν πάρα πολύ καλές ιστορίες. Δεν ξέρω! Ίσως ξαναπάρω κάποια στιγμή! Προς το παρόν έχω μπόλικα να διαβάσω από την Καθημερινή
ababapanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ξέρει κανείς ποτέ τελειώνουμε με τα τεύχη? νομίζω την άλλη Κυριακή είναι το τελευταίο?
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι δεν πήγα πρωί σήμερα, ελπίζω να βρω εύκολα το βράδυ!
iordanis77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείς τα παλιά; Γιατί αν βγαίνουν ακόμα καινούργια, δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Καινουργια απο που να βγουν, η εταιρια εκλεισε εδω και κατι χρονακια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα προ-αναγγέλεται επίσημα και το τέλος της σειράς αφού η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ διαφημίζει ότι το επόμενο τεύχος θα είναι το τεύχος-αφιέρωμα στον Carl Barks με τίτλο "Οι επίγονοι του Carl Barks". 2
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως την άλλη κυριακη θα έχει αυτό που γράφει ο paredwse Οπότε τελειωσε η σειρά παίδες. Την μαζεψαμε όλη και φέτος Ωστόσο θα την αγοράσω και την επόμενη κυριακη την εφημερίδα για να πάρω το τεύχος αφιέρωμα στον carls barks 1
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οι 16 τόμοι συμπληρώνονται σήμερα ή την άλλη Κυριακή δηλαδή;
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή την άλλη κυριακη θα πάρουμε και το τεύχος και το άλλο που θα βγάλουν μαζί το αφιέρωμα; Ωραία (Εγώ νόμιζα ότι τελειωσε σήμερα αλλά αφού έχουμε άλλο ένα να πάρουμε οκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα