Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παιδιά που εχω πάρει 5 τέυχη εδώ και κάποια χρόνια (τα 2 πρώτα είναι σε αυτά) να αναφέρω ότι και στην original έκδοση το χαρτί δεν είναι ακριβώς όπως του μηνιαίου ΚΟΜΙΞ, είναι λίγο πιο χοντρό και λιγότερο γυαλιστερό. Τώρα δεν ξέρω αν η έκδοση της Καθημερινής έχει διαφορά, αλλά δεν το πιστεύω. Σημειωτέον τα είχα πάρει ~18€ έκαστο, οπότε μην παραπονιόμαστε...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραίο. Ξέρει κανείς αν και πόσες από τις ιστορίες αυτές δεν είναι δημοσιευμένες στο Κόμιξ; Να το κρατήσω δηλαδή ή να το χαρίσω στον μικρό  :-)

Ωραία και η εφημερίδα, μεγάλο μέγεθος, πολλλλύ πολύ χρήσιμη θα σου φανεί όταν αποφασίσεις να βάψεις κάνα δωμάτιο.

• Like 4
Δημοσ.

Το βρήκα και γω μετά από αρκετό ψάξιμο! Την άλλη Κυριακή θα κάνω κράτηση ή θα βγω νωρίτερα! Λέτε να κάνουν τίποτα και να βάλουν τους επόμενους τόμους 9.90€ που γράφει??

Δημοσ.

Περίμενα καλύτερη ποιότητα χαρτιού. Άντε να βρεις χώρο στη βιβλιοθήκη τώρα...

Πέτα τη σειρά των "ο Καπιταλισμός ειναι η ζωή μου" το "Άνγκελα αγάπη μου" και το "Ζώντας σα τον Σκρουτζ Μακ Ντακ" και θα έχεις χώρο :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Να θυμιθω καποια στιγμη να αγορασω το "βιος και πολιτεια του σκρουτζ" .

Ακομα στα 30τοσα ειναι η τιμη του ;

Εχω νεβαια ολα τα επισοδεια στα αντιστοιχα τευχη μεν,αλλα... :Ρ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να θυμιθω καποια στιγμη να αγορασω το "βιος και πολιτεια του σκρουτζ" .

Ακομα στα 30τοσα ειναι η τιμη του ;

Εχω νεβαια ολα τα επισοδεια στα αντιστοιχα τευχη μεν,αλλα... :Ρ

Sent from my iPhone using Insomnia

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ - ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟ Η καλυτερη τιμη που βρηκα. Ισως ομως, τωρα που αγορασε τα δικαιωματα η καθημερινη, να το ξαναβγαλει. Πρεπει να δουμε και εργα του ντον ροσα 

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο ενοχλητικο σε αυτα τα κομιξ ειναι οτι απο πισω εχουν το λογοτυπο της καθημερινης τιποτα αλλο.

Ε καλά το λογότυπο της Καθημερινής έχουν...όχι του καπιταλ ή της εσπρεσο :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα (και) χάρη στην προσφορά της Καθημερινής, πέρασα μια πολύ όμορφη Κυριακή! Οικογενειακό τραπέζι, κόμιξ και μπάλα! Αν είχα να πάω και σχολείο αύριο θα είχα μπει σε χρονομηχανή! :-D

• Like 9
Δημοσ.

Εκτός τον βίο και πολιτεία έχω την εντύπωση οτι είχε βγεί και κάποιος άλλος τόμος

Δημοσ.

Δυστυχώς το χαρτί δεν είναι γυαλιστερό, καμία σχέση με το κλασικό ΚΟΜΙΞ. .

Εννοειται.

To κλασικο Κομιξ πλεον ειναι δυσευτερο και πολυτιμο.

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι ιστορίες του τόμου είχαν δημοσιευθεί σε ΚΟΜΙΞ? Για τις μεγάλες είμαι σίγουρος, οι πιο μικρές εκεί ή σε άλλο περιοδικό? Μου έκανε εντύπωση που τις θυμόμουν όλες πάντως (εννοείται ότι τις ξαναδιάβασα όμως :-) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...