Prof_Chaos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν το πιστεύω ότι περάσανε 3 χρόνια Κυριακή - Κυριακή! Πόσα έχουμε ακόμα; Πάντως κάθε Κυριακή 3 χρόνια ηταν μεγάλη χαρά να πηγαίνω στο περίπτερο για την εφημερίδα. Ελπίζω να ξεκινήσει νέα αξιόλογη συλλογή σε Κόμιξ πάντα. Πωωωωω τι πήγαμε να πάθουμε. Thanks. Καθε 15αγουστο το ίδιο συμβαίνει Σαφάρι στην περιοχή μου να βρω ανοιχτό περίπτερο.. 2
nomikarios Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται, στο κατάστημα της Καθημερινής δίπλα στη Στοά του Βιβλίου, πωλούνται τα πρώτα 16 (αν θυμάμαι καλά) σκληρόδετα κόμιξ για 50 ευρω και δίνονται μέσα σε ένα ωραίο κουτί. Τα υπόλοιπα περσινά είναι στα 4 ευρώ όπως αναφέρθηκε ήδη. 1
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Από σήμερα οι Κυριακάτικες λόγω 15αύγουστου, μην ξεχαστείτε. Εγώ ξεχάστηκα ήδη, θα πάω το βράδυ! Πόσα έχουμε ακόμα; Πάντως κάθε Κυριακή 3 χρόνια ηταν μεγάλη χαρά να πηγαίνω στο περίπτερο για την εφημερίδα. Ελπίζω να ξεκινήσει νέα αξιόλογη συλλογή σε Κόμιξ πάντα. Καθε 15αγουστο το ίδιο συμβαίνει Σαφάρι στην περιοχή μου να βρω ανοιχτό περίπτερο.. Σύνολο 16 τεύχη πρέπει να είναι. 1
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Αλλά 4 τεύχη μας έμειναν παιδιά και τελος. 2
zio10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται, στο κατάστημα της Καθημερινής δίπλα στη Στοά του Βιβλίου, πωλούνται τα πρώτα 16 (αν θυμάμαι καλά) σκληρόδετα κόμιξ για 50 ευρω και δίνονται μέσα σε ένα ωραίο κουτί. Τα υπόλοιπα περσινά είναι στα 4 ευρώ όπως αναφέρθηκε ήδη. Δηλαδή τα πουλάνε φτηνότερα από την προσφορά;! Εντύπωση μου κάνει, πιο ακριβά περίμενα να είναι!
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κι εμένα, γιατί πέρισυ πήρα δύο τεύχη της πρώτης σεζόν, και τα είχανε 9.90€ έκαστο.
Grim Ripper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά μια χάρη αν γίνεται. Μπορείτε να μου δώσετε τους φετινούς τίτλους από τα τεύχη που έχουν βγει ή έστω πόσα τεύχη έχουν βγει μέχρι τώρα; Είδα κάποιον πάνω να λέει ότι έχουμε άλλες 4 εβδομάδες (άρα 4 τεύχη) και εγώ έχω 11 άρα θα μου βγει 15 τεύχη αντί για 16.
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ναι εγώ τ είπα έχουμε άλλα 4 τεύχη Δεν είμαι σπίτι να σ πω ποια είναι. Πάντως κάθε σεζόν 16 τεύχη κυκλοφορεί. Οπότε έχεις χάσει ένα
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 http://el.komix.wikia.com/wiki/%CE%97_%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7_%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7_Disney?useskin=oasis stelios18120, πρέπει να έχεις κάνει λάθος. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Χαμένοι Στις Άνδεις, οπότε λογικά απομένουν πέντε, εκτός του σημερινού. 1
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δηλαδη φετος τελειωνουν τα Κομιξ; Του χρονου δεν θα χει;
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η συγκεκριμένη συλλογή τελειώνει. Το αν θα αρχίσει άλλη, είναι άλλο θέμα.
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η συγκεκριμένη συλλογή τελειώνει. Το αν θα αρχίσει άλλη, είναι άλλο θέμα. Εμενα με ενδιαφερει αν θα δινει αυτου του τυπου, τα 'κλασικα' Μικυ μαους να τα που ετσι, με ολη την παλιοπαρεα της disney. Τα εχετε αναλυσει στο παρελθον, περι σειρων κλπ, αλλα παροτι τα διαβασα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα τι ισχυει... 1
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τα Κλασικά νομίζω είναι πάρα πολλά, όπως και τα Μίκυ Μάους. Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 1
Grim Ripper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ναι εγώ τ είπα έχουμε άλλα 4 τεύχη Δεν είμαι σπίτι να σ πω ποια είναι. Πάντως κάθε σεζόν 16 τεύχη κυκλοφορεί. Οπότε έχεις χάσει ένα Το θέμα είναι ότι είμαι 100% σίγουρος ότι τα έχω πάρει όλα και τώρα που είμαι σε διακοπές στέλνω κάποιον από τους δικούς μου να παίρνουν την εφημερίδα και δεν έχουν χάσει κάποιο τεύχος. Μέτρα και εσύ ποια έχεις και δες και το λινκ που έδωσε ένα μέλος ποιο πάνω για να σιγουρέψουμε ότι τα έχουμε όλα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 http://el.komix.wikia.com/wiki/%CE%97_%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7_%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7_Disney?useskin=oasis stelios18120, πρέπει να έχεις κάνει λάθος. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα το Χαμένοι Στις Άνδεις, οπότε λογικά απομένουν πέντε, εκτός του σημερινού. Παιδιά μπορεί να έχετε δίκιο μάλλον δεν μετρήσα σωστάΚαι εγώ το χαμένοι στις ανδεις πήρα την προηγούμενη.αν ήμουν σπίτι θα τα μετραγα επιτόπου.μολις πάω σπιτι και τα δω και θα ενημερωσω. Να έχω χάσει τεύχος δεν παίζει με την καμία.τα κόμιξ γ εμένα είναι θρησκεία! Κάθε κυριακη είμαι 8 το πρωί περίπτερο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα