Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις κάποιο πρόβλημα και με τα Κόμικ;

μικρε μου φιλε,εγω ειμαι 28,το λαθος που εκανες και εδω ειναι οτι δεν κατάλαβες αυτο που διαβασες και επειτα δεν ζυγισες σωστα αυτα που κατάλαβες

αφενός δλδ δεν κατάλαβες οτι με πείραξε οτι σταματησαν την κυκλοφορία των κλασσικων και όχι το τι δίνουν τώρα,

και αφ' εταίρου δε μετράς σωστά την σπουδαιότητα του ενος και του άλλου έργου

σκέψου οτι δίνανε ενα έργο 4 αιώνων,το διανοείσαι?καταλαβαίνεις την σπουδαιοτητά του και με τι την αλλάξανε?

δες πρώτα τι εστί κλασσικα εικονογραφημένα

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μικρε μου φιλε,εγω ειμαι 28,το λαθος που εκανες και εδω ειναι οτι δεν κατάλαβες αυτο που διαβασες και επειτα δεν ζυγισες σωστα αυτα που κατάλαβες

αφενός δλδ δεν κατάλαβες οτι με πείραξε οτι σταματησαν την κυκλοφορία των κλασσικων και όχι το τι δίνουν τώρα,

και αφ' εταίρου δε μετράς σωστά την σπουδαιότητα του ενος και του άλλου έργου

σκέψου οτι δίνανε ενα έργο 4 αιώνων,το διανοείσαι?καταλαβαίνεις την σπουδαιοτητά του και με τι την αλλάξανε?

δες πρώτα τι εστί κλασσικα εικονογραφημένα

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1

Μάλλον δεν θα είχε ανταπόκριση αν σταματήσανε την προσφορά πριν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση είναι σπάσιμο γι'αυτούς που κάνανε συλλογή όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν θα είχε ανταπόκριση αν σταματήσανε την προσφορά πριν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση είναι σπάσιμο γι'αυτούς που κάνανε συλλογή όμως.

νομίζω ολοκληρώθηκε,4 μηνες την είχανε

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω ολοκληρώθηκε,4 μηνες την είχανε

Μάλλον δεν το πήρα χαμπάρι, ωραία συλλογή θα ήταν κι αυτή!

Δημοσ.

πριν τα κομιξ ειχαν επανακυκλοφορησει τα κλασσικά εικονογραφημένα,πρόλαβα μονο το Ρομπεν των δασων και το Ροβινσωνα Κρούσω,

και τώρα μου βάζουν κόμιξ,ffs

Αν καιγεσαι για Κλασσικα Εικονογραφημενα εχω κι εγω καποια διαθεσιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν καιγεσαι για Κλασσικα Εικονογραφημενα εχω κι εγω καποια διαθεσιμα.

πολυ ωραία!!!!

ποια έχεις φιλε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να ξεχάστηκε κανείς ε; :)

Από πρωί πρωί zio :D

Δημοσ.

Για όποιον μένει στην Αθήνα και χάσει την εφημερίδα με το κόμιξ την Κυριακή, δεν χρειάζεται να κάνει κράτηση στον περιπτερά. Υπάρχουν πολλά περίπτερα στην Ομόνοια και τα πέριξ (μέχρι Κλαυθμώνος) που διαθέτουν τις κυριακάτικες εφημερίδες με τις προσφορές όλη την εβδομάδα, και ενδεχομένως και φύλλα των προηγούμενων 2-3 εβδομάδων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τσίμπησα

Όλα οκ.

Ευτυχώς γτ ξέχασα ότι κυριακη δεν θα βγούνε εφημερίδες.

Επεξ/σία από stelios18120

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...