Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Έχεις κάποιο πρόβλημα και με τα Κόμικ; μικρε μου φιλε,εγω ειμαι 28,το λαθος που εκανες και εδω ειναι οτι δεν κατάλαβες αυτο που διαβασες και επειτα δεν ζυγισες σωστα αυτα που κατάλαβες αφενός δλδ δεν κατάλαβες οτι με πείραξε οτι σταματησαν την κυκλοφορία των κλασσικων και όχι το τι δίνουν τώρα, και αφ' εταίρου δε μετράς σωστά την σπουδαιότητα του ενος και του άλλου έργου σκέψου οτι δίνανε ενα έργο 4 αιώνων,το διανοείσαι?καταλαβαίνεις την σπουδαιοτητά του και με τι την αλλάξανε? δες πρώτα τι εστί κλασσικα εικονογραφημένα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 μικρε μου φιλε,εγω ειμαι 28,το λαθος που εκανες και εδω ειναι οτι δεν κατάλαβες αυτο που διαβασες και επειτα δεν ζυγισες σωστα αυτα που κατάλαβες αφενός δλδ δεν κατάλαβες οτι με πείραξε οτι σταματησαν την κυκλοφορία των κλασσικων και όχι το τι δίνουν τώρα, και αφ' εταίρου δε μετράς σωστά την σπουδαιότητα του ενος και του άλλου έργου σκέψου οτι δίνανε ενα έργο 4 αιώνων,το διανοείσαι?καταλαβαίνεις την σπουδαιοτητά του και με τι την αλλάξανε? δες πρώτα τι εστί κλασσικα εικονογραφημένα https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1 Μάλλον δεν θα είχε ανταπόκριση αν σταματήσανε την προσφορά πριν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση είναι σπάσιμο γι'αυτούς που κάνανε συλλογή όμως. 1
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μάλλον δεν θα είχε ανταπόκριση αν σταματήσανε την προσφορά πριν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση είναι σπάσιμο γι'αυτούς που κάνανε συλλογή όμως. νομίζω ολοκληρώθηκε,4 μηνες την είχανε 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 νομίζω ολοκληρώθηκε,4 μηνες την είχανε Μάλλον δεν το πήρα χαμπάρι, ωραία συλλογή θα ήταν κι αυτή!
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 πριν τα κομιξ ειχαν επανακυκλοφορησει τα κλασσικά εικονογραφημένα,πρόλαβα μονο το Ρομπεν των δασων και το Ροβινσωνα Κρούσω, και τώρα μου βάζουν κόμιξ,ffs Αν καιγεσαι για Κλασσικα Εικονογραφημενα εχω κι εγω καποια διαθεσιμα. 1
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αν καιγεσαι για Κλασσικα Εικονογραφημενα εχω κι εγω καποια διαθεσιμα. πολυ ωραία!!!! ποια έχεις φιλε?
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 πολυ ωραία!!!! ποια έχεις φιλε? Τα λεμε pm. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν πιστεύω να ξεχάστηκε κανείς ε; Από πρωί πρωί zio
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν το πιστεύω ότι περάσανε 3 χρόνια Κυριακή - Κυριακή! 3
nomikarios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Για όποιον μένει στην Αθήνα και χάσει την εφημερίδα με το κόμιξ την Κυριακή, δεν χρειάζεται να κάνει κράτηση στον περιπτερά. Υπάρχουν πολλά περίπτερα στην Ομόνοια και τα πέριξ (μέχρι Κλαυθμώνος) που διαθέτουν τις κυριακάτικες εφημερίδες με τις προσφορές όλη την εβδομάδα, και ενδεχομένως και φύλλα των προηγούμενων 2-3 εβδομάδων.
arxaggelos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Από σήμερα οι Κυριακάτικες λόγω 15αύγουστου, μην ξεχαστείτε. 5
stelios18120 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις το τσίμπησα Όλα οκ. Ευτυχώς γτ ξέχασα ότι κυριακη δεν θα βγούνε εφημερίδες. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2016 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα