mentoras99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αυτά είναι τα συνεργαζόμενα πρατήρια. Ευχαριστω! Παντως, τηλεφωνησα σε ενα ΕΚΟ πρατηριο κοντα μου, που δεν ειναι σε αυτη τη λιστα, και ηταν ενημεροι, μου ειπαν οτι 'αναμενουν'. Ισως σε μερικες εβδομαδες να ειναι περισσοτερα...αν μαθει κανεις κατι παραπανω ας πει...
iordanis77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Λεει οτι μεχρι τελη Αυγουστου εχουν 99 τευχη. Μηπως ξερουμε ποια νουμερα? Όσα πήρα σήμερα τυχαία τα επελεγα όλα ήταν από 200+ και το τελευταίο ήταν το 303 Το 303 ηταν και το τελευταιο που βγηκε. Δε μιλαμε γιαυτα που εβγαλε η Καθημερινη ε?
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Όχι καμία σχέση είναι τα κανονικά κόμιξ αυτά που παλιά έβγαιναν ένα τεύχος κάθε μήνα. Δεν είναι αυτά που περνούμε κυριακη με την καθημερινή
orck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παλι ξεχασα να παρω την Καθημερινη 3 εβδομαδες πισω, αντε ξανα στο αρχειο...
bnvdarklord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παλι ξεχασα να παρω την Καθημερινη 3 εβδομαδες πισω, αντε ξανα στο αρχειο... Εγω που ειχα χάσει 2-3 της προηγούμενης φουρνιάς τα ειχα παραγγειλει μεσω του περιπτερά, και του τα φέρανε με την εφημεριδα και ολα κανονικα στα 4€ (και όχι 10 που αν δεν κανω λαθος ειναι να το παρεις σκέτο απο την καθημερινη). Δοκιμασε.
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ένας πολύ ωραίος τρόπος να μετράς βδομάδες...φτάνουμε στα μισά και φέτος!
phanispal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλά ρε, γιατί δε ζητάτε απλά από το ψιλικατζίδικο/περίπτερο της γειτονιάς σας να σας το κρατάει κάθε βδομάδα;
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Έτσι έκανα εγώ κ ησυχασα πλέον. Δεν πάω πρωί πρωί και ούτε υπάρχει περίπτωση να χάσω κανένα τεύχος Πείτε στον περίπτερα να σας κρατάει κάθε κυριακη ένα. 1
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Έχετε δει κυκλοφορίες εφημερίδων; Έχει ανέβει άραγε η κυκλοφορία της καθημερινής με αυτή την προσφορά;
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ποια προσφορα? Αυτή του θέματος με τους τόμους κόμιξ!
Captn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Αυτή του θέματος με τους τόμους κόμιξ! πριν τα κομιξ ειχαν επανακυκλοφορησει τα κλασσικά εικονογραφημένα,πρόλαβα μονο το Ρομπεν των δασων και το Ροβινσωνα Κρούσω, και τώρα μου βάζουν κόμιξ,ffs δεν ξερω απο αριθμούς αλλα προσωπικα,οι γνωστοι μου και σε 2 λογοτεχνικά φορουμ που πριν λεγαμε για τα βιβλια της Κ τωρα δε γίνεται λογος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 πριν τα κομιξ ειχαν επανακυκλοφορησει τα κλασσικά εικονογραφημένα,πρόλαβα μονο το Ρομπεν των δασων και το Ροβινσωνα Κρούσω, και τώρα μου βάζουν κόμιξ,ffs δεν ξερω απο αριθμούς αλλα προσωπικα,οι γνωστοι μου και σε 2 λογοτεχνικά φορουμ που πριν λεγαμε για τα βιβλια της Κ τωρα δε γίνεται λογος Έχεις κάποιο πρόβλημα και με τα Κόμικ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα