stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Είναι νορμαλ; Γιατί εμένα είναι τυπωμένο ανάποδα όλο το τευχος. Το κραταω ανάποδα για να διαβάσω
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Είναι νορμαλ; Γιατί εμένα είναι τυπωμένο ανάποδα όλο το τευχος. Το κραταω ανάποδα για να διαβάσω Έχεις Collectors' Edition. Το δικό μου είναι τυπωμένο κανονικά! 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χαχαχαχαχα Ναι άσε επαθα πλάκα Πάω να το ανοιξω και είναι όλα ανάποδα. Θα περιμένω να περάσουν 50 χρόνια και θα το μοσχοπουλησω να βγάλω κάτι για τα γεράματά μου 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Χαχαχαχαχα Ναι άσε επαθα πλάκα Πάω να το ανοιξω και είναι όλα ανάποδα. Θα περιμένω να περάσουν 50 χρόνια και θα το μοσχοπουλησω να βγάλω κάτι για τα γεράματά μου Στο αγοράζω 5 ευρώ + ένα κανονικό τεύχος. 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Παρατήρησε κανείς τίποτα περίεργο στην εκτύπωση, όπως παράλληλες γραμμές; Όλα τα προηγούμενα δεν έχουν κάτι τέτοιο.
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εδώ μιλάμε το δικό μου ολο το τευχος ειναι τυπωμένο αναποδα...
g_alkis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το δικό μου τεύχος μυρίζει πολύ άσχημα Η Καθημερινή διαφημίζει στο σημερινό της φύλλο το σημερινό τεύχος και όχι το επόμενο Μπέρδεμα
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ανέβασε καμιά φωτό αν δε βαριέσαι. Μήπως είναι απλά το εξώφυλλο ανάποδα; Σ' εμένα άσχημα μύριζε το προηγούμενο, επίσης το πρώτο στο οποίο παρατήρησα κάτι τέτοιο.
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Για δείτε πώς είναι. Το τραβηξα μισό μισό ώστε να δείτε πώς ειναι μέσα και απ έξω. Ανάποδα τυπωμένο είναι.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αλληλουχία υπάρχει; Δηλαδή, το γυρνάς ανάποδα και το διαβάζεις κανονικά; Έτσι όπως το βλέπω, είναι σαν να έχει μπει ανάποδα το χοντρό κομμάτι.
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι υπάρχει αλληλουχία Το γυρισα ανάποδα και το διάβασα κανονικά.δεν υπάρχει άλλο θέμα εκτός ότι είναι ανάποδα τυπωμένο.με είδε ή μάνα μου και μ λέει καλά ανάποδα διαβάσεις;;
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε δεν πρέπει να είναι ανάποδα τυπωμένο. Απλά κατά τη βιβλιοδεσία θα έβαλαν ανάποδα το χοντρό μέρος. Ή τέλος πάντων εννοούμε το ίδιο και το λέμε διαφορετικά.
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ε ότι και να είναι το θέμα είναι ότι θα το μοσχοπουλησω όταν πάω 80 χρόνων Κατά τα άλλα ωραίες και πολλές ιστορίες είχε μέσα.
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το δικό σου είχε παράλληλες γραμμές στα σχέδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα