iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ξέρει κανένας μέρη που να πουλάνε τα παλιά συλλεκτικά κόμιξ; Στις μικρες αγγελιες τoυ Insomnia.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ξέρει κανένας μέρη που να πουλάνε τα παλιά συλλεκτικά κόμιξ;Ίντερνετ και Μοναστηράκι.
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μοναστηρακι λίγο δύσκολα να βρεις κάποιο παλιό και σπάνιο τευχος γιατι καθότι συλλέκτης κ εγώ έχω ψάξει άπειρες φορές σε διάφορα μαγαζάκια. Τώρα από το 70-80 τεύχος και μετά βρίσκεις άνετα έχει πολλά και διάφορα τεύχη. Όσο για την κυριακη π έρχεται θα είμαι stand by οπως πάντα γιατί στο περίπτερο στην γειτονιά μου έχει μία τάση ή καθημερινή όταν μπαίνουν τα τεύχη καθε χρόνο να εξαφανίζεται
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μοναστηρακι λίγο δύσκολα να βρεις κάποιο παλιό και σπάνιο τευχος γιατι καθότι συλλέκτης κ εγώ έχω ψάξει άπειρες φορές σε διάφορα μαγαζάκια. Τώρα από το 70-80 τεύχος και μετά βρίσκεις άνετα έχει πολλά και διάφορα τεύχη. Όσο για την κυριακη π έρχεται θα είμαι stand by οπως πάντα γιατί στο περίπτερο στην γειτονιά μου έχει μία τάση ή καθημερινή όταν μπαίνουν τα τεύχη καθε χρόνο να εξαφανίζεται Ούτε εγώ σκεφτόμουν για τα πολύ παλιά.
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τώρα από το 70-80 τεύχος και μετά βρίσκεις άνετα έχει πολλά και διάφορα τεύχη. Σε τι τιμη?
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 κοιτα τωρα σχετικα προσφατα αγορασα απο ενα μαγαζακι με 4 ευρω το τευχος και πηρα 15 τεμαχια και μ εκανε τελικη τιμη επειδη πηρα αρκετα 50 ευρω. εχω κατα καιρους ομως αγορασει πιο παλια και με 3 ευρω/τευχος
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 κοιτα τωρα σχετικα προσφατα αγορασα απο ενα μαγαζακι με 4 ευρω το τευχος και πηρα 15 τεμαχια και μ εκανε τελικη τιμη επειδη πηρα αρκετα 50 ευρω. εχω κατα καιρους ομως αγορασει πιο παλια και με 3 ευρω/τευχος Εχει σημασια ποια νουμερα ηταν, γιατι δεν ειναι ολα τα τευχη ιδια.
stelios18120 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλα αυτο εννοειται,δεν θα σ πουλησουν τευχος απο το 30 και κατω με 3-4 ευρω εκει η τιμη αλλαζει... αλλα ας μην βγουμε αλλο offtopic εδω μιλαμε για τα φρεσκα τευχη
iordanis77 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλα αυτο εννοειται,δεν θα σ πουλησουν τευχος απο το 30 και κατω με 3-4 ευρω εκει η τιμη αλλαζει... Δεν ειναι μόνο η αρχαιοτητα. Πχ. το 181 ειναι πολυτιμο ενω το 180 τενεκες 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ρε παιδια το τελευταιο τευχος κομιξ (απο τα κανονικα που βγαινουν κάθε μηνα,οχι απο την σειρα που μαζευουμε και θα ξεκινησουμε παλι την κυριακη) σε ποιον αριθμο εχει φτασει? περασε τα 300 τευχη? το τελευταιο που ειχα παρει ηταν το 267 και θελω να δω τι μου λειπει ώστε σιγα σιγα να τα μαζεψω και αυτά να είναι ολοκληρωμενη η σειρα.
Cloud_7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ρε παιδια το τελευταιο τευχος κομιξ (απο τα κανονικα που βγαινουν κάθε μηνα,οχι απο την σειρα που μαζευουμε και θα ξεκινησουμε παλι την κυριακη) σε ποιον αριθμο εχει φτασει? περασε τα 300 τευχη? το τελευταιο που ειχα παρει ηταν το 267 και θελω να δω τι μου λειπει ώστε σιγα σιγα να τα μαζεψω και αυτά να είναι ολοκληρωμενη η σειρα. Εκείνα τα ΚΟΜΙΞ ήταν της σειράς του Τερζόπουλου/Νέας Ακτίνας, έχουν πάψει να κυκλοφορούν κοντά στα 2,5 χρόνια. Έφτασαν τα 303 τεύχη και η σειρά τερματίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 με την ιστορία "Τα Λάφυρα του Πειρατή". Μετά πήρε τα δικαιώματα η Καθημερινή και ξεκίνησε κάτι σαν Β' κύκλο με νέα αρίθμηση από την αρχή. 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ωραίος Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Οπότε σταμάτησε στα 303 τεύχη οπότε εγώ που το τελευταίο μου είναι το 267 έχω κάμποσα να μαζεψω ακόμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ωραίος Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Οπότε σταμάτησε στα 303 τεύχη οπότε εγώ που το τελευταίο μου είναι το 267 έχω κάμποσα να μαζεψω ακόμα... Συν τα καινούργια xD
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Άσε ήδη πρέπει να βάλω το χέρι στην τσέπη πολυυυ βαθιά Αλλά αξίζει τουλάχιστον 1
theoritikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μοναστηρακι λίγο δύσκολα να βρεις κάποιο παλιό και σπάνιο τευχος γιατι καθότι συλλέκτης κ εγώ έχω ψάξει άπειρες φορές σε διάφορα μαγαζάκια. Αν είσαι τυχερός, μπορεί να πετύχεις πλανόδιο που έχει διάφορα περιοδικά. Έτσι βρήκα κανά δυο από την περιζήτητη πρώτη 10αδα-20άδα στην τιμή των 2 ευρώ. Μπορούσα να κάνω και παζάρι και να τα πάρω 1 ευρώ, αλλά το θεώρησα ξεφτιλιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα