Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εληφθηηηη :)

Ειναι με σκληρο εξωφυλλο και μεσα με γυαλιστερο χαρτι

Προσωπικα προτιμω τα κλασσικα κομικ με μαλακο εξωφυλλο γιατι το κρατας ευκολοτερα αλλα ενταξει θεμα συνηθειας ειναι,θα κατσει ωραια στη βιβλιοθηκη

Στο οπισθοφυλλο ωστοσο κατω γραφει 9.90 € ...

Τι φαση ;

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Καθημερινη ειχε δωσει πριν 10 χρονια και τα Κλασσικα Εικονογραφημενα.

Επισης ανεφερε την αρχικη τιμη. Αφου επροκειται για ανατυπωση.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρεθουν τα κομιξ χωρις την εφημεριδα με την λοιπη συνοδια φτηνοτερα;

Δημοσ.

Εληφθηηηη :)

Ειναι με σκληρο εξωφυλλο και μεσα με γυαλιστερο χαρτι

Προσωπικα προτιμω τα κλασσικα κομικ με μαλακο εξωφυλλο γιατι το κρατας ευκολοτερα αλλα ενταξει θεμα συνηθειας ειναι,θα κατσει ωραια στη βιβλιοθηκη

Στο οπισθοφυλλο ωστοσο κατω γραφει 9.90 € ...

Τι φαση ;

Δεν το λες και γυαλιστερό. Καλό ματ χαρτί είναι (και μάλιστα λεπτούτσικο) αλλά σίγουρα αξίζει 4e. Δεν είναι και Η super έκδοση. Καμμία σχέση με Asterix ας πούμε, από πλευράς εκτύπωσης και χαρτιού αλλά είπαμε, για 4e με βλέπω να τα παίρνω όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα και εγω την εφημεριδα. Αν και τον ειχα ηδη τον πρωτο τομο, το θυμηθηκσ μολις τον ειδα απο κοντα, αλλα στα 4 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη. Λογικα θα τα παρω ολα οσα βγαλουν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρεθουν τα κομιξ χωρις την εφημεριδα με την λοιπη συνοδια φτηνοτερα;

Φθηνότερα όχι. Αν δεν θες την εφημερίδα, αγοράζεις μόνο το συνοδευτικό βιβλίο (εν προκειμένω το κόμικ) απο τα γραφεία της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στο Ν. Φάληρο ή στο κέντρο της Αθήνας, στη στοά του Ορφέα (δίπλα από το Συμβούλιο της Επικρατείας). Αλλά και πάλι 4 ευρώ θα πληρώσεις...

• Like 1
Δημοσ.

Εξαίρετο το πρώτο πακέτο και η επιλογή ιστοριών. Πολυαγαπημένος ο Καρλ Μπαρκς, πόσες και πόσες ιστορίες του δε σημάδεψαν τα παιδικά μας χρόνια. Τι αναμνήσεις ξυπνούν!!! Αρκετά βέβαια τα έχω ήδη στο ΚΟΜΙΞ αλλά μικρή σημασία έχει, δε νομίζω να χάσω έστω κι ένα τεύχος. Ελπίζω να βγάλουν μπόλικες ιστορίες που έχω χάσει και ήταν ανεκτίμητες σαν το τελευταίο μπαλαμπού ή τα πολλά πρόσωπα της Μάτζικα. Ας όψεται η χαζομάρα της μάνας που ένα φεγγάρι άφησε τις καθαρίστριες να μου σουφρώσουν περί τα 50+ τεύχη, ούτε που θυμάμαι πόσο καιρό πήρε να ξεπεράσω το σοκ κι αν το ξεπέρασα ποτέ.

Το χαρτί πράγματι δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο ούτε το λες πολυτελείας ακριβώς αλλά τη δουλειά του την κάνει. Προσοχή στις σελίδες μόνο γιατί λαδώνονται εύκολα. Έχουμε μήπως κάποιο σάιτ που να ενημερώνει για τις ιστορίες που σκοπεύουν να βγάλουν στα επόμενα τεύχη? Κάτι σαν χρονοδιάγραμμα δλδ.

• Like 1
Δημοσ.

Το κερατο μου μεσα με τους απολιτιστους που προλαβαν και αγορασαν τα κομικς. Οι κομαντος αμοληθηκαν στην αθηνα και ψαχνουν χωρις ελεος

Η εφημεριδα διαβαζεται καθολου;

Δημοσ.

Το κομικ ειναι καλο, πολυ ελαφρυ για το μεγεθος του.
Η εφημεριδα ειναι κλασικη συντηρητικη δεξια, καποια διαβαζονται. Η μεγαλη (τεραστια) φορμα της την κανει δυσχρηστη για αναγνωση.

Βρηκα ανθρωπο που αγοραζει καθε κυριακη την απλη εκδοση οποτε με συνεργασια θα μου κοστισει 2ευρω ο καθε τομος :)

• Like 1
Δημοσ.

Το κερατο μου μεσα με τους απολιτιστους που προλαβαν και αγορασαν τα κομικς. Οι κομαντος αμοληθηκαν στην αθηνα και ψαχνουν χωρις ελεος

Η εφημεριδα διαβαζεται καθολου;

ωχ σοβαρα μιλας θα χει πλακα να τα ψαχνουμε με το τουφεκι. εγω το πηρα νωρις το πρωι στις 4 γιατι ημουν εξω ελπιζω να μην το ψαχνω καθε κυριακη

Δημοσ.

Εγώ έστειλα τη δικιά μου να το πάρει και 1 λεπτό μετά από αυτήν έφτασε ένας τυπάς στο περίπτερο και με το που την βλέπει την άρχισε στα "δεν πιστεύω να είναι το τελευταίο, δώσ΄ το μου, το θέλω κ.λπ" :lol:

Εγώ πήρα το προτελευταίο και ο τυπάς το τελευταίο

Δημοσ.

Ηρεμα βρε παιδια, το πρωτο παντα το τσακιζουν ολοι, αρκετοι βαριουνται, δεν μενουν ικανοποιημενοι και δεν συνεχιζουν. Κυριακατικη εφημεριδα παντα πρωι αγοραζεις, λογικες ωρες ομως.

Δημοσ.

Δυστυχώς το χαρτί δεν είναι γυαλιστερό, καμία σχέση με το κλασικό ΚΟΜΙΞ.  Θα το σκεφτώ αρκετά αν θα τα πάρω όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...