Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε και το αρχειο, το θεωρω ομως απιθανο να εχουν τα περσινα τευχη. Πλεον η τιμη τους λενε οτι ειναι 9,90€ οσο γραφει πισω (τα τελευταια τευχη πλεον δεν γραφουν τιμη).
Πρακτικα και σιγουρα θα βρεις την κουτα (που ειχαν ετοιμασεις τις γιορτες τις πρωτοχρονιας) η οποια κουτα ειχε και τα 16 πρωτα τευχη με ονομαστικη τιμη 99ευρω, με μια βολτα σε μεγαλα βιβλιοπωλεια στο κεντρο (Πατακης, Ιανος, Πρωτοπορια, Πολιτεια) θα το βρεις σημαντικα φτηνοτερα, δεν θυμαμαι καλα αλλα νομιζω οτι ειχαν δει τιμη 69ευρω η κουτα.

Δημοσ.

παιδια οι τομοι που βγαινουν φετος ειναι ιδιοι με τους περσινους , γιατι τους ειχα παπει ολους περσι αν ειναι να μην παρω τους ιδιους

Άλλες ιστορίες είναι αλλά έχεις χάσει ήδη αρκετά τεύχη!

Δημοσ.

Δεν σ λειπουν τρια αλλα τουλαχιστον 6. (Δεν Είμαι σπίτι για να τα μετρήσω τώρα να σου πω τον αριθμο αλλα σιγουρα ειναι τουλαχιστον 6)

Δημοσ.

16 τομους ειχε περισυ, φετος με το σημερινο ειναι ηδη 8 τευχη. Δοκιμασε τους υπαιθριους πωλητες τυπου που εγραψα πιο πριν, τα βιβλιοπωλεια εαν βρεις μεμονομενα τευχη και την στοα το αρχειο. Ολα αυτα ειναι στο κεντρο σε αποσταση ευκολη και για περπατημα ενα πρωινο καθημερινης. Καλη τυχη.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εντός της Στοάς Ορφέα, 

Πως φαινεται ο παλιος, πες μου πως πηγαινες και για καφε στον Ορφεα να τρελαθω :P

a.k.a. Στοα Αρσακειου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να μην ξεχνιόμαστε, αυτήν την εβδομάδα η Καθημερινή κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο το Σάββατο!

• Like 3
Δημοσ.

Να μην ξεχνιόμαστε, αυτήν την εβδομάδα η Καθημερινή κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο το Σάββατο!

Στην αργία; Κι οχι την Κυριακη;

Να σαι καλα παντως που μας το ειπες.

Ποσα τευχη ειναι ακομη, εχουν πει;

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος για αυτο; Νομιζα οτι ηταν σημερα οι Κυριακατικες.

Δημοσ.

Το γράφει στο site της Καθημερινής, εκεί που έχει την παλαβή Οδύσσεια με τη Μάτζικα.

@mentora, λογικά θα βγουν άλλα 7 τεύχη για να συμπληρωθεί μια ακόμα 16άδα αυτό το καλοκαίρι. Για τα άπαντα του Μπαρκς πάντως θέλουμε καμιά 30ριά επιπλέον.

Δημοσ.

Σαφάρι αύριο για αναζήτησή περιπτέρου.. Χεχε .

Κάτι μου λέει βέβαια ότι η διανομή θα γίνει απο νωρίς το βράδυ σήμερα όπως γίνεται τις περισσότερες φορές με τις Κυριακάτικες.

Δημοσ.

Ναι βεβαια ηδη πηρα το τευχος απο κεντρο. Μαζι με το προηγουμενο που δεν ειχα.

Μπορεις να μου πεις που μπορω να παω κι εγω να παρω το προηγουμενο γιατι το ξεχασα τελειως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...