Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι πηγα αργα, το ξεχασα. Μονο για το κομικ αγοραζω το εντυπο, το υπολοιπο το πεταω (στην ανακυκλωση).

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι εγω τι κανω; ολα τα πεταω εκτος του κομιξ.νομιζω το 90% ετσι κανει.βεβαια παιζει ρολο και η ηλικια που αγοραζει την εφημεριδα. Ο θειος μου πχ χεστηκε για το κομιξ και το χαριζει καθε φορα σε κατι παιδακια που μενουν διπλα

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν τη παίρνει σκέτη και πληρώνει τσάμπα και το κόμιξ?

Ή να του δίνεις εσύ ένα 2ευρο για το κόμιξ

Δημοσ.

Γτ αυτος μενει κρητη κ εγω αθηνα :) αλλιως θα το επερνα εγω.

Παιρνει αυτη με το κομιξ γτ μια φορα πηρε αυτη την εκδοση γ να το χαρισει στα παιδακια διπλα κ μετα καθε φορα π διαβαζε εφημεριδα του ελεγαν δωσε μας το κομιξ :P

Ε ειναι κ καλοκαρδος κ παιρνει αυτη με το κομιξ κ τους το χαριζει καθε φορα ν διαβαζουν ειναι μικρα 5 και 7 ετων

• Like 1
Δημοσ.

/offtopic

Οτι και να λες εσυ θα δεις οτι οι σημερινοι ηρωες ειναι πιο συναρπαστικοι, νομιζω οτι τα παιδια εχουν δικιο. Η νοσταλγια ειναι που το περνουν οι 30-40αρηδες.

Δημοσ.

Δεν εχω ασχοληθει με τα καινουργια κομιξ κτλπ αλλα αν κρίνεται απο την τηλεοραση ολο κατι λαλακιες βαζουν με αιματα,ρομποτ κτλπ...που ειναι η καλες εποχες με το disney club η με την λεσχη του μικυ και ολα τα αλλα τα ωραια,τα αθωα.μαλλον νοσταλγια εχουμε οπως λες εμεις τον 30-40 χρονων.. (βεβαια δεν ειμαι ακομα 30 αλλα Κοντευω)

Βγηκα οfftopic sorry

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω ασχοληθει με τα καινουργια κομιξ κτλπ αλλα αν κρίνεται απο την τηλεοραση ολο κατι λαλακιες βαζουν με αιματα,ρομποτ κτλπ...που ειναι η καλες εποχες με το disney club η με την λεσχη του μικυ και ολα τα αλλα τα ωραια,τα αθωα.μαλλον νοσταλγια εχουμε οπως λες εμεις τον 30-40 χρονων.. (βεβαια δεν ειμαι ακομα 30 αλλα Κοντευω)

Βγηκα οfftopic sorry

Ακομα παιζει αυτο, αλλα τι να τον κανεις τον μικυ? Ντοναλντ ftw

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσοι είναι μέχρι στιγμής οι τόμοι της φετινής προσφοράς; 7;

Ακριβως. 7 ειναι μεχρι στιγμης.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια οι τομοι που βγαινουν φετος ειναι ιδιοι με τους περσινους , γιατι τους ειχα παπει ολους περσι αν ειναι να μην παρω τους ιδιους

Δημοσ.

Ξεχασα να ενημερωσω, επειδη την προηγουμενη Κυριακη το ξεχασα και δεν βρηκα πουθενα το κομικ, στο αρχειο μου λεγαν οτι λογικα μετα απο μια εβδομαδα θα ειχαν το κομικ που εψαχνα.
Υπαρχουν λοιπων στην Ομονοια (εκει που ηταν ο Μπακακος το φαρμακειο και τωρα ειναι φουρνος) και στην Αιολου και Λυκουργου (ακριβως εξω απο το notos) υπαιθρια καταστηματα πωλησης τυπου. Κρατανε για μια εβδομαδα τις κυριακατικες με τις προσφορες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξεχασα να ενημερωσω, επειδη την προηγουμενη Κυριακη το ξεχασα και δεν βρηκα πουθενα το κομικ, στο αρχειο μου λεγαν οτι λογικα μετα απο μια εβδομαδα θα ειχαν το κομικ που εψαχνα.

Υπαρχουν λοιπων στην Ομονοια (εκει που ηταν ο Μπακακος το φαρμακειο και τωρα ειναι φουρνος) και στην Αιολου και Λυκουργου (ακριβως εξω απο το notos) υπαιθρια καταστηματα πωλησης τυπου. Κρατανε για μια εβδομαδα τις κυριακατικες με τις προσφορες.

Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εντός της Στοάς Ορφέα, δίπλα από το Συμβούλιο της Επικρατείας στην Πανεπιστημίου (η στοά έχει είσοδο και από την Σταδίου). Στο μέσο της στοάς έχει ένα "πρατήριο" η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όπου μπορείς να βρεις παλαιότερες προσφορές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...