Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, στην κορυφη της ραχης, ξεχωριζει το ενα με το αλλο.
Το χαρτι μια χαρα το βλεπω, απλα ειναι πολυ προχειρη η εκτυπωση, δεν κεντραρει καλα στα περισσοτερα η ραχη. Μικρα σκισιματα εσωτερικα, ζαρωμενες σελιδες, απο ολα εχω βρει.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει ενα μαγαζακι στην στοα του Βιβλιου στην Αθηνα οπου εχει ενα αρχειο, εκει υποτιθεται οτι εχει τις προσφορες που δινουν κατα καιρους με την εφημεριδα. Μην περιμενεις να το παρεις φτηνοτερα, 4ευρω θα σου ζητησουν για τον πρωτο τομο ΕΑΝ υπαρχει. Αλλιως περιμενεις οταν θα τον κυκλοφορησουν στα βιβλιοπωλεια με τιμη 9,99ευρω.
Πριν πας παρε τηλεφωνο, δεν ειναι τοσο καλα οργανωμενο το αρχειο, συχνα δεν εχει αυτο που θες.
Προσφορές - Αρχείο εφημερίδων: 2104808290, [email protected]

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την εβδομάδα ο τόμος κυκλοφόρησε με το φύλλο του Σαββάτου, όχι της Κυριακής. Είναι ήδη στα περίπτερα. Το νου σας μην το ψάχνετε μετά :)

• Like 10
Δημοσ.

Ας πάρουμε μια καθημερινή να δούμε τι γίνεται με τις εξελίξεις....

(αυτή με την προσφορά δωσ'μου! :P  )

Δημοσ.

Βρήκα την εφημερίδα με την προσφορά (δεν έχω χάσει κανένα). Κοίταξα από περιέργεια το εξώφυλλο και τις τρεις πρώτες σελίδες. Η Εσπρέσο μπροστά της είναι για πούλιτζερ.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις τον τελείωσα. Πάρα πολύ ωραίος τόμος.

Δημοσ.

Εχεις πιθανοτητες να βρεις την "εφημεριδα" ακομη στα περιπτερα. Εαν εισαι Αθηνα εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να πας στο κεντρο Ομονοια-Συνταγμα στους παγκους με τον τυπο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηγα χθες να παρω την... τελως παντων ηταν απογευμα και στα δυο κοντινα καταστηματα δεν υπηρχε ΤΙΠΟΤΑ. Καλω σημερα να μαθω εαν το εχουν στο αρχειο και διαπιστωνω για αλλη μια φορα γιατι ειναι τοσο αρνητικοι με οτιδηποτε εχει να κανει με δημοσια υπηρεσια. Πεφταν οι γραμμες στο τηλεφωνικο κεντρο, η κοπελα που τελικα μου απαντησε μου ειπε "νομιζω οτι απο σημερα θα το εχουν στο αρχειο", απο το αρχειο μου ειπαν οτι θελει μια εβδομαδα για να τους παει εκει. Δημοσιο στα χειροτερα του.

Δημοσ.

Τι ωρα πηγες;αν πηγες αργα το απογευμα η βραδυ λογικο να μην υπαρχει.εδω στην γειτονια μου πηγα μια φορα στις 1 το μεσημερι και δεν ειχε.οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα.γ αυτο καθε κυριακη το εχω καθιερωσει 9 με 9:30 ειμαι περιπτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...