g_alkis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Να πω οτι μου άρεσαν οι ιστορίες του θα πω ψέματα
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 κι εγώ συνεχισα κανονικά την συλλογή .τυχαία το πήρα χαμπαρι όταν Σάββατο βράδυ πήγα στο ψιλικατζιδικο να πάρω καμία μπύρα ..ή χαρά όταν ειδα την καθημερινή με το κόμιξ μεγάλη 1
ca6mio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ξέρει κανεις αν ακόμα μπορω να ζητησω απο την εφημερίδα το τεύχος του δεκαπενταύγουστου που δεν έχω λόγω αμέλειας του περιπτερά μου; πήγε διακοπές και δεν ασχολήθηκε με τις εφημερίδες εκείνη την εβδομαδα κι εγώ έπρεπε να το μαντέψω αυτό για να προνοήσω να το προμηθευτώ απο αλλου. Αν ξέρει κάποιος να μας πει και το τηλέφωνο για τέτοιες περιπτώσεις... Φιλε κοιταξε την χρονομηχανη σου, ηρθες λιγο πιο πισω απο οτι υπολογιζες. Εχουμε ακομη 15 Ιουνιου. Σε δυο μηνες που θα εχουμε 15αυγουστο τοτε θα πας στο περιπτερο στο χωριο/νησι και θα παρεις την εφημεριδα απο εκει. Σε ολη την Ελλαδα την εχουν. Αρκετά ευφάνταστο το σχόλιο σου αλλά αν δεν χρησιμοποιούσες άσκοπα τις πνευματικές σου δυνατότητες και διαβαζες απο την αρχή το νήμα αυτό θα έβλεπες πως αναφέρεται στην σειρα κομικ που κυκλοφόρησε ΠΕΡΥΣΙ. Χελόου! Το περσινό τεύχος του Δεκαπενταύγουστου έχασα! Ε μα...
orck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σε πνιγει το δικιο σου, ξερω. Τα περσινα τευχη πλεον ειναι διαθεσιμα μονο σε βιβλιοπωλεια, εχω δει σιγουρα σε μεγαλα βιβλιοπωλεια στο κεντρο. Προσεξε γιατι παιζουν διαφορετικες τιμες απο την ονομαστικη 9,90 εως αρκετα πιο κατω. Νομιζω οτι η Πρωτοπορεια εχει την καλυτερη τιμη. Αμφιβαλλω εαν θα βρεις καπου να εχουν ολα τα τευχη, δεν ξερω ποιο τευχος ηταν του Αυγουστου, ισως χρειαστει να ψαξεις λιγο.
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όλα άσπρα θα είναι από εδώ και πέρα; Στην αρχή όταν το πήρα σκάλωσα μην ήταν το ίδιο με το προηγούμενο 2
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όλα άσπρα θα είναι από εδώ και πέρα; Στην αρχή όταν το πήρα σκάλωσα μην ήταν το ίδιο με το προηγούμενο Νομίζω κάπου αναφέρθηκε ότι θα είναι άσπρα...κι εγώ να σου πω το κοίταξα 1-2 φορές να σιγουρευτώ γιατί δεν είδα και καμιά ενημέρωση εδώ... 1
parlapipas25 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Να κοιτατε την ραχη, το σημερινο ηταν κιτρινο.Εμενα γιατι μου φανηκε ασπρο;
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Όλα άσπρα είναι με διακριτικό χρώμα στη ράχη, πάνω-πάνω http://vignette1.wikia.nocookie.net/komix/images/2/20/Disney_Library_Ad_2015_Kathimerini-page-001_(1).jpg/revision/latest/scale-to-width/398?cb=20150612133644&path-prefix=el
orck Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ξανακοιταξτε την ραχη παρακαλω, σημερα ηταν κιτρινη. Δεν ξερω γιατι και εδω και στο facebook αναλωνονται οι περισσοτεροι με ασημαντα πραγματα, διαβασατε τις ιστοριες;
parlapipas25 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ναι εχεις δικιο.Οπως και στα προηγουμενα η ποιοτητα του χαρτιου μου φαινεται καπως η ειναι η ιδεα μου;
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Να κοιτατε την ραχη, το σημερινο ηταν κιτρινο. Ένα μικρό κομμάτι στην κορυφή εννοείς; Όντως είναι κίτρινο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα