orck Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το ειπαμε, ισχυει, αυτη την Κυριακη εχει τομο με ιστοριες του Καρλ Μπαρκς. Απο εκει που μειναμε περισυ, μην τρομαξετε θα ειναι λευκο και ισως να λεει πρωτος τομος. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) το τσιμπησα το τευχος. καταρχην ειναι η συνεχεια...δεν λεει πουθενα νουμερο 1 αλλα 1958-59 οποτε συνεχιζει απο εκει που μειναμε και μεσα εχει 14 ιστοριες! Και όντως το επόμενο τεύχος θα είναι σε λευκό χρώμα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2015 από stelios18120 2
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Το πήρα κι εγώ αλλά δεν ξετύλιξα καν την εφημερίδα! Μετά τη δουλειά! Έχει πάλι ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί στο ΚΟΜΙΞ ε;
Anubis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Θα επρεπε να βαζουν λιγο χρωματακι. Χαλαει η συλλογη. 2
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μου αρεσαν οι ιστοριες του οπως παντα. Στην σελιδα 39 εχει και σε σας ο σκρουτζ χαλασμενα χρωματα στο πανωφορι του?
orck Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μου αρεσαν οι ιστοριες του οπως παντα. Στην σελιδα 39 εχει και σε σας ο σκρουτζ χαλασμενα χρωματα στο πανωφορι του? Οχι.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μου αρεσαν οι ιστοριες του οπως παντα. Στην σελιδα 39 εχει και σε σας ο σκρουτζ χαλασμενα χρωματα στο πανωφορι του? Όχι, είσαι τυχερός! Έχεις το σπάνιο αντίτυπο...
ca6mio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ξέρει κανεις αν ακόμα μπορω να ζητησω απο την εφημερίδα το τεύχος του δεκαπενταύγουστου που δεν έχω λόγω αμέλειας του περιπτερά μου; πήγε διακοπές και δεν ασχολήθηκε με τις εφημερίδες εκείνη την εβδομαδα κι εγώ έπρεπε να το μαντέψω αυτό για να προνοήσω να το προμηθευτώ απο αλλου. Αν ξέρει κάποιος να μας πει και το τηλέφωνο για τέτοιες περιπτώσεις...
orck Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ξέρει κανεις αν ακόμα μπορω να ζητησω απο την εφημερίδα το τεύχος του δεκαπενταύγουστου που δεν έχω λόγω αμέλειας του περιπτερά μου; πήγε διακοπές και δεν ασχολήθηκε με τις εφημερίδες εκείνη την εβδομαδα κι εγώ έπρεπε να το μαντέψω αυτό για να προνοήσω να το προμηθευτώ απο αλλου. Αν ξέρει κάποιος να μας πει και το τηλέφωνο για τέτοιες περιπτώσεις... Φιλε κοιταξε την χρονομηχανη σου, ηρθες λιγο πιο πισω απο οτι υπολογιζες. Εχουμε ακομη 15 Ιουνιου. Σε δυο μηνες που θα εχουμε 15αυγουστο τοτε θα πας στο περιπτερο στο χωριο/νησι και θα παρεις την εφημεριδα απο εκει. Σε ολη την Ελλαδα την εχουν.
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Το πήρα και γω σήμερα Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν χάρηκα που ξαναμπήκε στα πάγια έξοδα 2
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Το πήρα και γω σήμερα Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν χάρηκα που ξαναμπήκε στα πάγια έξοδα Ένας καφές είναι, χαλάλι! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα