Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειπαμε, ισχυει, αυτη την Κυριακη εχει τομο με ιστοριες του Καρλ Μπαρκς. Απο εκει που μειναμε περισυ, μην τρομαξετε θα ειναι λευκο και ισως να λεει πρωτος τομος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τσιμπησα το τευχος. καταρχην ειναι η συνεχεια...δεν λεει πουθενα νουμερο 1 αλλα 1958-59 οποτε συνεχιζει απο εκει που μειναμε :)

και μεσα εχει 14 ιστοριες! Και όντως το επόμενο τεύχος θα είναι σε λευκό χρώμα

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ αλλά δεν ξετύλιξα καν την εφημερίδα! Μετά τη δουλειά! :) Έχει πάλι ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί στο ΚΟΜΙΞ ε;

Δημοσ.

Μου αρεσαν οι ιστοριες του οπως παντα.

Στην σελιδα 39 εχει και σε σας ο σκρουτζ χαλασμενα χρωματα στο πανωφορι του?

Δημοσ.

Οχι.

Δημοσ.

Όχι, είσαι τυχερός! Έχεις το σπάνιο αντίτυπο...  :)

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν ακόμα μπορω να ζητησω απο την εφημερίδα το τεύχος του δεκαπενταύγουστου που δεν έχω λόγω αμέλειας του περιπτερά μου; πήγε διακοπές και δεν ασχολήθηκε με τις εφημερίδες εκείνη την εβδομαδα κι εγώ έπρεπε να το μαντέψω αυτό για να προνοήσω να το προμηθευτώ απο αλλου. Αν ξέρει κάποιος να μας πει και το τηλέφωνο για τέτοιες περιπτώσεις...

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν ακόμα μπορω να ζητησω απο την εφημερίδα το τεύχος του δεκαπενταύγουστου που δεν έχω λόγω αμέλειας του περιπτερά μου; πήγε διακοπές και δεν ασχολήθηκε με τις εφημερίδες εκείνη την εβδομαδα κι εγώ έπρεπε να το μαντέψω αυτό για να προνοήσω να το προμηθευτώ απο αλλου. Αν ξέρει κάποιος να μας πει και το τηλέφωνο για τέτοιες περιπτώσεις...

Φιλε κοιταξε την χρονομηχανη σου, ηρθες λιγο πιο πισω απο οτι υπολογιζες. Εχουμε ακομη 15 Ιουνιου. Σε δυο μηνες που θα εχουμε 15αυγουστο τοτε θα πας στο περιπτερο στο χωριο/νησι και θα παρεις την εφημεριδα απο εκει. Σε ολη την Ελλαδα την εχουν.

Δημοσ.

Το πήρα και γω σήμερα

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν χάρηκα που ξαναμπήκε στα πάγια έξοδα :P

• Like 2
Δημοσ.

Το πήρα και γω σήμερα

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν χάρηκα που ξαναμπήκε στα πάγια έξοδα :P

Ένας καφές είναι, χαλάλι! :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...