Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να μην τα πουλησει οποιος θελει σε οποια τιμη θελει; Τι με νοιαζει εμενα; Αυτος που τα πηρε 4€ καθε Κυριακη και τα πουλαει με 8€ δεν εξυπηρετει καποιον που δεν θελει να δωσει 9,9€; Γιατι να μην το κανει; Καποια στιγμη θα πουλησω και εγω καποια διπλα που εχω, σιγουρα οχι πανω απο την τιμη που μου κοστισαν, αυτο ομως ειναι δικο μου θεμα.
Fotis13 ας μην πουμε τιποτα για την εφημεριδα αυτη, ουτε για βαψιμο δεν κανει με το δεσιμο που της κανουν.
Μπορει να ξανα παρω και την επομενη Κυριακη εχει ενα βιβλιο για τα 70 χρονια που φυγαν οι ναζηδες απο την Ελλαδα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα το εκτρωμα που λες στο επιστρεφω γιατι προσβαλει εμενα ως αναγνωστικο κοινο της .Περιμενω και εγω λοιπον την συνεχιση των βιβλιων  ελπιζω να μην καθυστερησουν πολυ.

Στο ξανα επιστρεφω προσωπικος αυτη τη φορα γιατι προσβληθηκα. 

• Like 1
Δημοσ.

αχχα ειναι και της ηλικιας του ταιριαζει ...

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω για πιο λογο πας να συνεχισεις ή δημιουργησεις μια κοντρα απο το πουθενα

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω για πιο λογο πας να συνεχισεις ή δημιουργησεις μια κοντρα απο το πουθενα

Δεν θα του αρέσει το nick σου μάλλον... :P  (πλάκα κάνω φίλε)

Δημοσ.

ας αφησουμε αυτα τωρα στην ακρη και πειτε μου με σιγουρια!! την κυριακη να ξυπνησω νωρις και να τρεξω στο περιπτερο να το προλαβω γιατι εδω παιρνουν με το κιλο τις εφημεριδες η ακομα δεν παιζει να βγει η συνεχεια;;

Δημοσ.

Οκ.καλου κακου θα πω του περιπτερα να μου κρατησει 1 αν βγει με το τευχος μην παει και το χασω δεν λεει..πηραμε τα 16 και χασουμε την συνεχεια.

Δημοσ.

Οκ.καλου κακου θα πω του περιπτερα να μου κρατησει 1 αν βγει με το τευχος μην παει και το χασω δεν λεει..πηραμε τα 16 και χασουμε την συνεχεια.

Οχι ακομα. Τρεχει η προσφορα με τους "Ηγετες". Δεν νομιζω να αφησουν τετοια σειρα στην μεση οποτε πρωτα θα την τελειωσουν και μετα θα συνεχισουν τα κομικ. 

Δημοσ.

Και βεβαια ξερουμε.

periklis2.jpg

Δεν ξερω ομως σε ποιον τομο βρισκεται η σειρα. Ρωτα τον βαζελο που ειναι φαν.

Δημοσ.

Εχει δωσει τον Περικλη και τον Αριστοτελη με τον Αλεξανδρο να ακολουθει την κυριακη. Αρα εχουμε ακομα 8 εβδομαδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...