mathsrule Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μόνο ένα έχω χάσει (το 4ο νομίζω)....... Παρεμπιπτόντως, σήμερα είχε και κάτι με αεροπλάνα μαζί. 2 κόμικ σε ένα.
liakos18 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ενημερωτικά για όσους θέλουν παλιά τεύχη, στη Θεσ/νίκη έχει γραφεία της Καθημερινής στην Τσιμισκή 99, παρόλο που στο ιντερνετ είχα βρει άλλες διευθύνσεις αρχικά... Μόνο πρωινά είναι ανοιχτά ε; Πόσο έχει το τεύχος; 4;
mentoras99 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ποσα τευχη θα κυκλοφορησει ακομη η Καθημερινη; Ξερουμε;
orck Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Διαβασε λιγες σελιδες πισω, οχι ολες, μια δυο μονο. Δεν ξερουμε σιγουρα, υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις.
mentoras99 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως, θα επρεπε η Καθημερινη να δωσει στο κοινό της ενα roadmap. Νομιζω κατα καιρους, πχ περιοδικα που εδιναν 'ενθετα', και αλλα παρομοια, το εκαναν. Ή αλλες προσφορες με τόμους κλπ. Να ξερει δηλαδη ο αναγνωστης τι να περιμενει, ποσα εχει μαζεψει, ποσα απομένουν κλπ. Οχι στα τυφλά. Εκτός αν δεν ξέρουν ουτε οι ιδιοι τι προκειται να εκδωσουν, αλλα αυτο θα ηταν κατι που θα εδειχνε μεγαλη ανοργανωσιά...
bnvdarklord Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως, θα επρεπε η Καθημερινη να δωσει στο κοινό της ενα roadmap. http://www.kathimerini.gr/770732/article/epikairothta/h-megalh-vivlio8hkh-disney/mia-syllektikh-prosfora-gia-olh-thn-oikogeneia 1
liakos18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Στα ιχνη του μονοκερω Το παιχνιδι των κατασκοπων Στην παλαια Καλιφορνια Η χρυση περικεφαλαια Ο χρυσος γιγας Επιστροφη στο Κλοντάικ Το μυστικο της Ατλαντιδας Οι 7 πολεις της Τσιμπολα Μηνυμα απο τη μυστηριωδη νησο Η φιλοσοφικη λιθος Τσέκαρα αυτή τη λίστα για να δω τι μου λείπει και συνειδητοποίησα ότι αντί για το "Η φιλοσοφική λίθος" έχω το "Χώρα στα έγκατα της γης". Τι παίζει; (Να σημείωσω ότι πλέον στην παραπάνω λίστα προστέθηκε και το "το δεύτερο πιο πλούσιο παπί του κόσμου" της προηγούμενης Κυριακής)
SOADNICK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τσέκαρα αυτή τη λίστα για να δω τι μου λείπει και συνειδητοποίησα ότι αντί για το "Η φιλοσοφική λίθος" έχω το "Χώρα στα έγκατα της γης". Τι παίζει; (Να σημείωσω ότι πλέον στην παραπάνω λίστα προστέθηκε και το "το δεύτερο πιο πλούσιο παπί του κόσμου" της προηγούμενης Κυριακής) Οταν εγραψα τη λιστα δεν ειχε βγει το "Χωρα στα εγκατα της γης" Η λιστα πλεον ειναι Στα ιχνη του μονοκερω Το παιχνιδι των κατασκοπων Στην παλαια Καλιφορνια Η χρυση περικεφαλαια Ο χρυσος γιγας Επιστροφη στο Κλοντάικ Το μυστικο της Ατλαντιδας Οι 7 πολεις της Τσιμπολα Μηνυμα απο τη μυστηριωδη νησο Η φιλοσοφικη λιθος Χωρα στα εγκατα της γης Το δευτερο πιο πλουσιο παπι του κοσμου
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχην καλημερα.πηρα το τευχος σημερα και η ιστορια δεν τελειωνει εδω στα 14 τευχη οπως λεγαμε.κυριακη 21 σεπτεμβριου εχει το επομενο μαζι με την εφημεριδα στα 4€ παλι.ειναι η πολη με τις χρυσες σκεπες.οποτε το μαζεμα συνεχιζεται στην τιμη των 4€ και οχι των 10€. ;-) 3
SOADNICK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχην καλημερα.πηρα το τευχος σημερα και η ιστορια δεν τελειωνει εδω στα 14 τευχη οπως λεγαμε.κυριακη 21 σεπτεμβριου εχει το επομενο μαζι με την εφημεριδα στα 4€ παλι.ειναι η πολη με τις χρυσες σκεπες.οποτε το μαζεμα συνεχιζεται στην τιμη των 4€ και οχι των 10€. ;-) Στην σελιδα της εφημεριδας παντως δε λεει κατι τετοιο http://www.kathimerini.gr/770732/article/epikairothta/h-megalh-vivlio8hkh-disney/mia-syllektikh-prosfora-gia-olh-thn-oikogeneia
The_Judas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το γράφει όμως με σαφήνεια στο σημερινό τεύχος. Νομίζω πως είναι και λογικό να δώσει τουλαχιστον τα 16 τεύχη που είχε εκδόσει ο Τερζόπουλος. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Στην σελιδα της εφημεριδας παντως δε λεει κατι τετοιο http://www.kathimerini.gr/770732/article/epikairothta/h-megalh-vivlio8hkh-disney/mia-syllektikh-prosfora-gia-olh-thn-oikogeneia το γραφει ομως κατω δεξια στην εφημεριδα την σημερινη.οποτε στανταρ ισχυει οτι συνεχιζει να βγαινει καθε κυριακη στην τιμη των 4 ευρω.δεν ξερω μεχρι ποιο τευχος θα συνεχιστει να βγανει με την εφημεριδα παντως την αλλη κυριακη ετσι θα ειναι με σιγουρια. 1
SOADNICK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το γράφει όμως με σαφήνεια στο σημερινό τεύχος. Νομίζω πως είναι και λογικό να δώσει τουλαχιστον τα 16 τεύχη που είχε εκδόσει ο Τερζόπουλος. το γραφει ομως κατω δεξια στην εφημεριδα την σημερινη.οποτε στανταρ ισχυει οτι συνεχιζει να βγαινει καθε κυριακη στην τιμη των 4 ευρω.δεν ξερω μεχρι ποιο τευχος θα συνεχιστει να βγανει με την εφημεριδα παντως την αλλη κυριακη ετσι θα ειναι με σιγουρια. Σωστοι! Οποτε συνεχιζουμε σιγουρα για αλλη μια Κυριακη.
stelios18120 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ακριβως.το μονο σιγουρο ειναι οτι την αλλη κυριακη θα ειναι με την εφημεριδα στην γνωστη τιμη...τωρα για την συνεχεια και ποσα τευχη θα βγουν ακομα ετσι κανεις δεν ξερει..αν μαθει ομως ας μας πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα