Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενημερωτικά για όσους θέλουν παλιά τεύχη, στη Θεσ/νίκη έχει γραφεία της Καθημερινής στην Τσιμισκή 99, παρόλο που στο ιντερνετ είχα βρει άλλες διευθύνσεις αρχικά...

Μόνο πρωινά είναι ανοιχτά ε; Πόσο έχει το τεύχος; 4;

Δημοσ.

Διαβασε λιγες σελιδες πισω, οχι ολες, μια δυο μονο. Δεν ξερουμε σιγουρα, υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις.

Δημοσ.

Παντως, θα επρεπε η Καθημερινη να δωσει στο κοινό της ενα roadmap.

Νομιζω κατα καιρους, πχ περιοδικα που εδιναν 'ενθετα', και αλλα παρομοια, το εκαναν.

Ή αλλες προσφορες με τόμους κλπ.

Να ξερει δηλαδη ο αναγνωστης τι να περιμενει, ποσα εχει μαζεψει, ποσα απομένουν κλπ.

Οχι στα τυφλά.

Εκτός αν δεν ξέρουν ουτε οι ιδιοι τι προκειται να εκδωσουν, αλλα αυτο θα ηταν κατι που θα εδειχνε μεγαλη ανοργανωσιά...

Δημοσ.

Στα ιχνη του μονοκερω

Το παιχνιδι των κατασκοπων

Στην παλαια Καλιφορνια

Η χρυση περικεφαλαια

Ο χρυσος γιγας

Επιστροφη στο Κλοντάικ

Το μυστικο της Ατλαντιδας

Οι 7 πολεις της Τσιμπολα

Μηνυμα απο τη μυστηριωδη νησο

Η φιλοσοφικη λιθος

Τσέκαρα αυτή τη λίστα για να δω τι μου λείπει και συνειδητοποίησα ότι αντί για το "Η φιλοσοφική λίθος" έχω το "Χώρα στα έγκατα της γης". Τι παίζει;

(Να σημείωσω ότι πλέον στην παραπάνω λίστα προστέθηκε και το "το δεύτερο πιο πλούσιο παπί του κόσμου" της προηγούμενης Κυριακής)

Δημοσ.

Τσέκαρα αυτή τη λίστα για να δω τι μου λείπει και συνειδητοποίησα ότι αντί για το "Η φιλοσοφική λίθος" έχω το "Χώρα στα έγκατα της γης". Τι παίζει;

(Να σημείωσω ότι πλέον στην παραπάνω λίστα προστέθηκε και το "το δεύτερο πιο πλούσιο παπί του κόσμου" της προηγούμενης Κυριακής)

Οταν εγραψα τη λιστα δεν ειχε βγει το "Χωρα στα εγκατα της γης"

Η λιστα πλεον ειναι

Στα ιχνη του μονοκερω

Το παιχνιδι των κατασκοπων

Στην παλαια Καλιφορνια

Η χρυση περικεφαλαια

Ο χρυσος γιγας

Επιστροφη στο Κλοντάικ

Το μυστικο της Ατλαντιδας

Οι 7 πολεις της Τσιμπολα

Μηνυμα απο τη μυστηριωδη νησο

Η φιλοσοφικη λιθος

Χωρα στα εγκατα της γης

Το δευτερο πιο πλουσιο παπι του κοσμου

Δημοσ.

Καταρχην καλημερα.πηρα το τευχος σημερα και η ιστορια δεν τελειωνει εδω στα 14 τευχη οπως λεγαμε.κυριακη 21 σεπτεμβριου εχει το επομενο μαζι με την εφημεριδα στα 4€ παλι.ειναι η πολη με τις χρυσες σκεπες.οποτε το μαζεμα συνεχιζεται στην τιμη των 4€ και οχι των 10€. ;-)

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχην καλημερα.πηρα το τευχος σημερα και η ιστορια δεν τελειωνει εδω στα 14 τευχη οπως λεγαμε.κυριακη 21 σεπτεμβριου εχει το επομενο μαζι με την εφημεριδα στα 4€ παλι.ειναι η πολη με τις χρυσες σκεπες.οποτε το μαζεμα συνεχιζεται στην τιμη των 4€ και οχι των 10€. ;-)

Στην σελιδα της εφημεριδας παντως δε λεει κατι τετοιο

http://www.kathimerini.gr/770732/article/epikairothta/h-megalh-vivlio8hkh-disney/mia-syllektikh-prosfora-gia-olh-thn-oikogeneia

Δημοσ.

Το γράφει όμως με σαφήνεια στο σημερινό τεύχος.

Νομίζω πως είναι και λογικό να δώσει τουλαχιστον τα 16 τεύχη που είχε εκδόσει ο Τερζόπουλος.

• Like 1
Δημοσ.

Στην σελιδα της εφημεριδας παντως δε λεει κατι τετοιο

http://www.kathimerini.gr/770732/article/epikairothta/h-megalh-vivlio8hkh-disney/mia-syllektikh-prosfora-gia-olh-thn-oikogeneia

το γραφει ομως κατω δεξια στην εφημεριδα την σημερινη.οποτε στανταρ ισχυει οτι συνεχιζει να βγαινει καθε κυριακη στην τιμη των 4 ευρω.δεν ξερω μεχρι ποιο τευχος θα συνεχιστει να βγανει με την εφημεριδα παντως την αλλη κυριακη ετσι θα ειναι με σιγουρια.

• Like 1
Δημοσ.

Το γράφει όμως με σαφήνεια στο σημερινό τεύχος.

Νομίζω πως είναι και λογικό να δώσει τουλαχιστον τα 16 τεύχη που είχε εκδόσει ο Τερζόπουλος.

το γραφει ομως κατω δεξια στην εφημεριδα την σημερινη.οποτε στανταρ ισχυει οτι συνεχιζει να βγαινει καθε κυριακη στην τιμη των 4 ευρω.δεν ξερω μεχρι ποιο τευχος θα συνεχιστει να βγανει με την εφημεριδα παντως την αλλη κυριακη ετσι θα ειναι με σιγουρια.

Σωστοι! Οποτε συνεχιζουμε σιγουρα για αλλη μια Κυριακη.

Δημοσ.

ακριβως.το μονο σιγουρο ειναι οτι την αλλη κυριακη θα ειναι με την εφημεριδα στην γνωστη τιμη...τωρα για την συνεχεια και ποσα τευχη θα βγουν ακομα ετσι κανεις δεν ξερει..αν μαθει ομως ας μας πει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...