Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απλά έκανε πατέντα με τα απούλητα ο περιπτεράς, ούτε φυσικά αν ήταν σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο, αν δηλαδή πρέπει να ρωτήσει την εφημερίδα πρώτα. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί το είδα μόνο σε ένα και μοναδικό περίπτερο και πουθενά αλλού.

Δημοσ.

Για όσους έχουν χάσει τεύχη, λογικά στα κεντρικά της Καθημερινής θα μπορούν να προμηθευτούν το αντίστοιχο τεύχος με την εφημερίδα. Σωστά?

Δημοσ.

Βάζω αγγελία εδώ στο φόρουμ και τα δίνω προς 8 ευρώ το ενα. Αυτή δεν είναι η μαγεία του φιλελεύθερου καπιταλισμού; χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απλά έκανε πατέντα με τα απούλητα ο περιπτεράς, ούτε φυσικά αν ήταν σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο, αν δηλαδή πρέπει να ρωτήσει την εφημερίδα πρώτα. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί το είδα μόνο σε ένα και μοναδικό περίπτερο και πουθενά αλλού.

Αφου δεν το ειδες αλλου και να σου πω την αληθεια ουτε εγω το εχω δει ακομα καπου να το κανουν αυτο λογικα μπηκε σε κινηση το μυαλο του κουτοπονηρου Ελληναρα να βγαλει 6€ "αερα" απο κανα κοροιδο οπως νομιζει.το εβγαλε απο την εφημεριδα και αρχισε την ξεχωριστη πωληση.αν του πεις τιποτα θα σου πεταξει το εχει πισω τιμη.τοσο εχει.δεν μπορουσε να περιμενει 3 βδομαδες ακομα μεχρι την ξεχωριστη κυκλοφορια και ειπε να το κανει νωριτερα ;-) (σιγα μην ρωτησε την εφημεριδα και τον αφησαν να το κανει νωριτερα)

Μου θυμησε ενα περιπτερο οταν ειχα παει σαντορινη πριν 4 χρονια ειχε βγαλει παλια κομιξ και μικυ μαους σε σακουλακια μονος του και τα ειχε βαλει 15€ το ενα τα κομιξ και 10€ τα μικυ μαους.ειναι οι γνωστες αρπαχτες του καλοκαιριου ;-)

• Like 2
Δημοσ.

Αφου δεν το ειδες αλλου και να σου πω την αληθεια ουτε εγω το εχω δει ακομα καπου να το κανουν αυτο λογικα μπηκε σε κινηση το μυαλο του κουτοπονηρου Ελληναρα να βγαλει 6€ "αερα" απο κανα κοροιδο οπως νομιζει.το εβγαλε απο την εφημεριδα και αρχισε την ξεχωριστη πωληση.αν του πεις τιποτα θα σου πεταξει το εχει πισω τιμη.τοσο εχει.δεν μπορουσε να περιμενει 3 βδομαδες ακομα μεχρι την ξεχωριστη κυκλοφορια και ειπε να το κανει νωριτερα ;-) (σιγα μην ρωτησε την εφημεριδα και τον αφησαν να το κανει νωριτερα)

Μου θυμησε ενα περιπτερο οταν ειχα παει σαντορινη πριν 4 χρονια ειχε βγαλει παλια κομιξ και μικυ μαους σε σακουλακια μονος του και τα ειχε βαλει 15€ το ενα τα κομιξ και 10€ τα μικυ μαους.ειναι οι γνωστες αρπαχτες του καλοκαιριου ;-)

Ε σου λέει θα το διαβάσει με θέα στην καλντέρα, κάτσε να το χρεώσω παραπάνω! Τον καφέ γιατί τον έχουν 6€ δηλαδή? :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτην την Κυριακη εχει επιπλεον κομικ με τα αεροπλανα που μολις βγηκαν στις αιθουσες των κινηματογραφων.

10645006_333094266854479_364791321352913

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπον καλημερα το τσιμπισα και το σημερινο τευχος.εχει μαζι και το αεροπλανα 2 ιπταμενοι πυροσβεστες.το τευχος κατω αριστερα εχει και τιμη 2,5€...γιατι την βαζει αφου το δινει μαζι με την εφημεριδα στο πακετο τον 4€;;για να το πουλησουν ξεχωριστα οποιος θελει;; :P

Δημοσ.

Γιατι θα το πουλησουν και στα περιπτερα σκετο το περιοδικο. Για οσους δεν θελουν η δεν αντιληφθουν την σημερινη προσφορα. Μοιαζει να ειναι ενα τευχος μονο με την ιστορια της ταινιας. Αρκετα καλο με μια προχειρη ματια.

Δημοσ.

Έχω χάσει το 7ο, 9ο και 10ο.

Πού τα βρίσκω στην Αθήνα; Πρέπει να πάω ο ίδιος στα κεντρικά ή υπάρχει κι άλλη λύση; Γιατί κάτι είχε πάρει το μάτι μου για αποστολή με courier.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...