stelios18120 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια.πηρα το σημερινο τευχος και στην σελιδα 62 πανω αριστερα εχει ενα κιτρινο σημαδι.το εχει και σε εσας;;ολα τα αλλα τευχη που εχω ειναι αψογα βεβαια.δεν ειναι κατι μεγαλο αλλα ειναι σαν ενα κιτρινο σημαδι στρογγυλο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2014 από stelios18120 1
linuslost Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλημερα παιδια.πηρα το σημερινο τευχος και στην σελιδα 62 πανω αριστερα εχει ενα κιτρινο σημαδι.το εχει και σε εσας;;ολα τα αλλα τευχη που εχω ειναι αψογα βεβαια.δεν ειναι κατι μεγαλο αλλα ειναι σαν ενα κιτρινο σημαδι στρογγυλο. Kαι εμενα το εχει, αλλα σιγα το πραγμα... Δεν επηρεαζει καθολου την αναγνωση!
orck Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Και στο δικο μου το εχει το συγκεκριμενο σημαδι.
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πραγματικα το ψιριζετε το θεμα... Χαλαρωστε λιγο Την επομενη κυριακη θα βγει; Εχει ενα ενθετο μεσα με τα "Αεροπλανα 2" και λεει οτι την επομενη κυριακη θα δωσουν και το κομικ της ταινιας. Θα κανει διαλειμμα η σειρα συλλογη της disney για 1 εβδομαδα ή θα βγουν και τα δυο;
stelios18120 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλα αραξε δεν ειπα οτι με πειραζει ουτε οτι εχω κανενα θεμα.απλα ηθελα να δω μπας και ειναι μονο στο δικο μου και ειμαι τοσο "τυχερος" η γενικα σε ολους.στο θεμα βιβλια και τεχνολογια θελω να ειναι ολα αψογα.δεν θελω να εχει το παραμικρο σημαδι.δεν ειναι κακο νομιζω. Gavros10 λογικα θα βγουν και τα 2 μαζι δεν νομιζω να σπασουν την σειρα για να δωσουν κατι αλλο. 1
orck Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Λογικα και τα δυο, η ταινια Αεροπλανα 2 βγαινει στις 27 Αυγουστου και ειναι ενεργεια προωθησης (διαφημιση για την ταινια). Θα την δω και αυτη σιγουρα
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Καλημερα παιδια.πηρα το σημερινο τευχος και στην σελιδα 62 πανω αριστερα εχει ενα κιτρινο σημαδι.το εχει και σε εσας;;ολα τα αλλα τευχη που εχω ειναι αψογα βεβαια.δεν ειναι κατι μεγαλο αλλα ειναι σαν ενα κιτρινο σημαδι στρογγυλο. Και το δικό μου το έχει, μαζί με ένα ελαφρύ κόκκινο σημάδι στην 64 πάνω αριστερά πάλι. Μικρό το κακό, ίσως δεν το πρόσεχα καν αν δεν το έλεγες 11ος τόμος ε? Πως περνάει ο καιρός.... 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ε γνωστος ψειρας πως να μην το προσεξω;; ναι φιλε μου 11ος τομος..πως περναει ο καιρος..ακομα θυμαμαι που λεγαμε για τον πρωτο τομο.αλλοι 5 μας εμειναν ε; και μετα παμε στα 10€ το καθενα..αν θυμαμαι καλα.. 1
orck Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ε γνωστος ψειρας πως να μην το προσεξω;; ναι φιλε μου 11ος τομος..πως περναει ο καιρος..ακομα θυμαμαι που λεγαμε για τον πρωτο τομο.αλλοι 5 μας εμειναν ε; και μετα παμε στα 10€ το καθενα..αν θυμαμαι καλα.. Οχι λαθος τα λες, δεν παμε, θα πανε οσοι θα συνεχισουν με 10ευρω. Να ζησουν οι ηδη πλουσιοι αλλα να ζησουμε και εμεις. 9,9€ θα ειναι η τιμη μετα, ο Τερζακης το εδινε 19,9€ και τωρα σε ειδικη προσφορα τα δινει 9,9€
stelios18120 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εγω μεχρι τον 16 με τα 4€..μετα τελος...πολλα τα 10€ ο τομος για εμενα. 1
kax54638 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Ε γνωστος ψειρας πως να μην το προσεξω;; ναι φιλε μου 11ος τομος..πως περναει ο καιρος..ακομα θυμαμαι που λεγαμε για τον πρωτο τομο.αλλοι 5 μας εμειναν ε; και μετα παμε στα 10€ το καθενα..αν θυμαμαι καλα.. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο ότι θα γίνει; Ότι θα συνεχιστεί η σειρά με τους υπόλοιπους τόμους που δεν είχαν εκδοθεί παλαιότερα; Θα πωλούνται ανεξάρτητα στα περίπτερα ή με την εφημερίδα μαζί;
Zazula Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Εδώ πάντως αναφέρει 14: http://www.kathimerini.gr/770732/article/epikairothta/h-megalh-vivlio8hkh-disney/mia-syllektikh-prosfora-gia-olh-thn-oikogeneia
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Στο facebook εχουν ανακοινωσει οτι μεσω της εφημεριδας θα κυκλοφορησουν 16 τομοι. Επισης εχουν γραψει οτι υπαρχει πιθανοτητα να βγαλουν αργοτερα και επομενους τομους. Γενικα οι τομοι του Καρλ Μπαρκς ειναι πανω απο 40. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αυτό είναι επιβεβαιωμένο ότι θα γίνει; Ότι θα συνεχιστεί η σειρά με τους υπόλοιπους τόμους που δεν είχαν εκδοθεί παλαιότερα; Θα πωλούνται ανεξάρτητα στα περίπτερα ή με την εφημερίδα μαζί;Ναι ειναι σιγουρο οτι θα συνεχιστει η σειρα γιατι ειναι πανω σπο 40 τομους.τωρα οι 16 λεει θα δινονται μαζι με την εφημεριδα οπως τα περνουμε τοσο καιρο με 4€ μετα η τιμη παει 9,90€ οπως αλλωστε λεει και πισω σε καθε τευχος.τωρα αν θα πωλειται ξεχωριστα στα περιπτερα η μαζι με την εφημεριδα αυτο δεν το ξερω. Ο zazula με το αρθρο που εβαλε λεει 14 τομους.εγω ηξερα για 16 τομους και μετα οι υπολοιποι σε αλλη τιμη.τωρα θα δουμε τι θα γινει.λιγος καιρος εμεινε ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα