orck Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ποιο ειχε σημερα η Καθημερινη? Γιατι αργησα να ξυπνησω και δεν το βρηκα πουθενα... θα κατεβω αυριο ή την Τριτη στο κεντρο της Θεσσαλονικης να ψαξω μηπως εχει ξεμεινει τιποτα. http://comicstrades.me/2014/08/03/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7-disney-%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83-8-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF/
zio10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 είμαστε ήδη στους 8 τόμους απο την καθημερινή. Πόσα έχουμε ακόμη γνωρίζει κανείς; Ισχύει οτι είναι 16 σύνολο; Βαρέθηκα λίγο να ψάχνω τον σωρό απο τις εφημερίδες για να βρώ "καλό" τεύχος (χωρίς τσέρκια , στραβά δεσίματα κτλ.. " και πάλι κάπως θα την πατήσεις.. εγώ πήρα τα κλασικά 3 τεύχη. Απο το πρώτο που διάβασα ηταν λίγο χαζοιστορίούλα αλλά πέρασε η ώρα στην παραλία μια χαρά. Το Μεγάλο Μίκυ θα ήθελα να διαβάσω . Μου έχει λείψει ο Μικυ στα κόμιξ .. Ο Ντόναλντ Σκρούτζ κτλ κυριαρχούν παντού. Στα κλασικά εχει αρκετό Μίκυ πάντως. Τόσο πρόβλημα να βρεις ένα σωστό τεύχος? Εγώ σχεδόν στην τύχη παίρνω και δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. (ή μάλλον δε δίνω τόση σημασία ) Το «Οι 7 πόλεις της Τσιμπόλα». Από τις πολύ ωραίες ιστορίες! 3
linuslost Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Τελικα μου το αγορασαν γνωστοι που βρηκαν περισευμα σε ενα περιπτερο και αυριο θα το εχω στα χερια μου! Αν και το Οι 7 πολεις της Τσιμπολα , το εχω διαβασει σαν ΚΟΜΙΞ!
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Βγήκε σήμερα η Κυριακάτικη σε περίπτωση που κάποιος δεν το πήρε γραμμή. Σίγουρα θα έχει ακόμη στα περίπτερα. 3
nickarmy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 ήθελα να το γράψω το μεσημέρι αλλα δεν είχα pc... μέχρι και τις 5 σε αρκετά περίπτερα υπήρχαν πολλά
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Το απόγευμα κατάλαβα ότι βγήκε σήμερα! Ευτυχώς βρήκα ένα τελευταίο σε παραλιακό μίνι μάρκετ
Captain Nemo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Αλί αλί και τρισαλί τώρα το διάβασα ελπίζω να μου αφήσατε κανένα
kanesaxo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 16;;; έλα λιγο;;; Ποιός είχε πεί για 8 και στάματησε εδώ και καιρό να αγοράζω Πωωωω.
orck Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 16;;; έλα λιγο;;; Ποιός είχε πεί για 8 και στάματησε εδώ και καιρό να αγοράζω Πωωωω. Δεν διαβαζεις προσεκτικα το θεμα, ειχα βαλει και την επισημη απαντηση της εφημεριδας στο facebook. Το σωζεις ακομη ομως, εχουν τηλεφωνο επικοινωνιας οπου εχουν ολες τις προσφορες και μπορεις να τα αγορασεις στην τιμη της εφημεριδας. Εχει και το καλο οτι δεν εκτειθεσαι στην.... υποκειμενικη δημοσιογραφια 1
kanesaxo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Θα μπορούσες να αναφέρεις εδώ τα μέχρι σημερα τεύχη για να δώ ποια μου λείπουν ?
SOADNICK Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Θα μπορούσες να αναφέρεις εδώ τα μέχρι σημερα τεύχη για να δώ ποια μου λείπουν ? Στα ιχνη του μονοκερω Το παιχνιδι των κατασκοπων Στην παλαια Καλιφορνια Η χρυση περικεφαλαια Ο χρυσος γιγας Επιστροφη στο Κλοντάικ Το μυστικο της Ατλαντιδας Οι 7 πολεις της Τσιμπολα Μηνυμα απο τη μυστηριωδη νησο Η φιλοσοφικη λιθος 1
Kostas93 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το επόμενο ποτε βγαίνει? Έχασα ήδη το προηγούμενο, μη χάσω και άλλο.
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το επόμενο ποτε βγαίνει? Έχασα ήδη το προηγούμενο, μη χάσω και άλλο. Κανονικά την Κυριακή πιστεύω!
The_Judas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ενημερωτικά για όσους θέλουν παλιά τεύχη, στη Θεσ/νίκη έχει γραφεία της Καθημερινής στην Τσιμισκή 99, παρόλο που στο ιντερνετ είχα βρει άλλες διευθύνσεις αρχικά... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα