Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι και σε μένα ..  η προχειρότητα που τυπώνουν τα κόμιξ.. Νομίζω είναι το τελευταίο που αγοράζω αυτη την Κυριακή.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι και σε μένα ..  η προχειρότητα που τυπώνουν τα κόμιξ.. Νομίζω είναι το τελευταίο που αγοράζω αυτη την Κυριακή.

Μη χαλιέσε. Η συλλογή έχει "χαρακτήρα"!  :)

Δημοσ.

Γράφει στο ιστορικό τι είναι αυτά τα καρέ. Δεν διαβάζετε τίποτα εκτός από την ιστορία;

Τα διαβαζουμε όταν φτάσουμε σε αυτόν τον τόμο.  Είμαι στον 2ο. Τον σημερινό τον άνοιξα μόνο για να δω αν είναι α/μ τα καρέ.

Δημοσ.

με 

Μη χαλιέσε. Η συλλογή έχει "χαρακτήρα"!  :)

καλά εγώ δεν ξενέρωσα τόσο με τις σελίδες που απο τι φαίνεται είναι φυσιολογικό .. Αλλά με το "δεσιμο" του χρυσού Γίγα που ηταν θεόστραβο. Τελος πάντων.

Δημοσ.

Για 4 ευρώ νομίζω η ποιότητα είναι άριστη. Όχι θα έδινα σχεδόν 20 τότε με την Νέα Ακτίνα...Ωραία πρωτοβουλία έχω κάτσει τις τελευταίες μέρες και τα πήρα με τη σειρά όλα. Πάντως κατάλαβα ότι προτιμώ πολύ παραπάνω τον Ρόσα και για ιστορία και για σχέδιο.

Δημοσ.

Για τα καρέ που είναι ασπρόμαυρα γράφει την ιστορία τους πριν από την ιστορία. Αυτά που έχουν βάλει είναι τα αυθεντικά σκίτσα, για καλό το κάνανε και όχι για να γκρινιάξουμε, θα μπορούσαν να τα είχαν παραλείψει εντελώς

• Like 2
Δημοσ.

Γράφει στο ιστορικό τι είναι αυτά τα καρέ. Δεν διαβάζετε τίποτα εκτός από την ιστορία;

Για τα καρέ που είναι ασπρόμαυρα γράφει την ιστορία τους πριν από την ιστορία. Αυτά που έχουν βάλει είναι τα αυθεντικά σκίτσα, για καλό το κάνανε και όχι για να γκρινιάξουμε, θα μπορούσαν να τα είχαν παραλείψει εντελώς

Σωστοί, συνήθως τα διαβάζω τα ιστορικά, αυτό είναι αλήθεια πως το παρέλλειψα. Γι'αυτό ρώτησα τι παίζει, γιατί ήταν όντως περιέργο να μην έχουν χρώμα 4 καρέ και όχι πχ όλη η σελίδα. Ευχαριστώ

• Like 2
Δημοσ.

Για 4 ευρώ νομίζω η ποιότητα είναι άριστη. Όχι θα έδινα σχεδόν 20 τότε με την Νέα Ακτίνα...Ωραία πρωτοβουλία έχω κάτσει τις τελευταίες μέρες και τα πήρα με τη σειρά όλα. Πάντως κατάλαβα ότι προτιμώ πολύ παραπάνω τον Ρόσα και για ιστορία και για σχέδιο.

Ο ρόσα ειναι εντελώς διαφορετική κατηγορία. Λεπτομέρεια στο σκίτσο σε σημείο που χαζεύεις τα καρέ! Για να είμαι ειλικρινής οι ιστορίες του ρόσα με τράβηξαν όταν ξεκίνησα να συλλέγω το περιοδικό κόμιξ.

Ο Μπαρκς ειναι ο πρωτοπόρος όπως και να το κανείς. Χοντροκομμένο σκίτσο χωρίς πολύ λεπτομέρεια και πιο αναλαφρες ιστορίες και διάλογοι .

Έχουν και οι 2 την χάρη τους όμως.

Ο Μπαρκς ειναι σημείο αναφοράς γι τον ρόσα και αρκετούς . Μην το ξεχνάμε.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ κακο για το τιποτα σχετικα με το δεσιμο. Αν ειμασταν σε αλλη κατηγορια θα βολευομασταν με ebooks αλλα πληρωνουμε και θελουμε να τα εχουμε στα χερια μας. Λιγα χιλιοστα στραβο δεσιμο δεν επηρεαζουν τον στοχο μας.

Δεν εχω φτασει σε αυτο τον τομο ακομα και οταν ειδα τα αχρωματιστα σκιτσα μου αρεσε σαν κινηση γιατι ειδα κατι απο το παρασκηνιο. Ακομα και λαθος στην εκτυπωση να ηταν θα το εκτιμουσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κρινοντας απο την φθίνουσα πορεία που ειχε το περιοδικό τα τελευταια χρονια , το πισογυρισμα αυτό εχω την εντυπωση πως δεν θα ειναι κατι το θεαματικό .

Βεβαια γουστα ειναι αυτα μιας κ εγω μετα τον Ρόσσα και τον θειο Καρλ δεν μπορω να "θαυμασω" αλλους σχεδιαστες .

Μπορει να αδικώ κιόλας πιθανοτατα,δεν διαφωνώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ξέχασα να πάρω την εφημερίδα, της κυριακής που μας πέρασε...

Γνωρίζει κανείς πως θα βρούμε τον τόμο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...