Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι γινεται με τα τευχη που ειναι σημαδεμενα απο τα τσερκια; Εχω ενα που δυστηχως εχει ενα καλο σημαδι. Να παω;

Να στο αλλάξουνε εννοείς? Δύσκολο μου φαίνεται. Ίσως μόνο να το αγοράσεις ξανά

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε βλάπτει ένα τηλεφώνημα στη Φιλελλήνων ή στα κεντρικά.

Παλιά, σε άλλες σειρές, βιβλία/cd που πάθαιναν ζημιές είτε στο δέσιμο είτε στην παράδοση, τα άλλαζαν. Άλλα εκεί ήταν (ίσως) και θέμα ότι πήρε συνδρομητής και το ζήτησε...

Δημοσ.

Δυστηχως αυτο το κακο εχει οταν βαζεις αλλους που δεν ξερουν να αγορασουν την... εφημεριδα. Τα τσερκια τραβανε με μεγαλη δυναμη και καταστρεφουν το πανω τευχος σιγουρα, Θα δοκιμασω και θα σας πω.

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε ξεχάστηκα και δεν το πήρα σήμερα

Θα πάω στο ημίχρονο να τσεκάρω μήπως το βρω :/

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κι εμένα ήταν λίγο στραβωμενο το δέσιμο .. Μάλλον είχε φύγει έτσι απο την εφημερίδα .. Το Ισιωσα κάτω απο εγκυκλοπαίδειες.

Δημοσ.

Πω ρε ξεχάστηκα και δεν το πήρα σήμερα

Θα πάω στο ημίχρονο να τσεκάρω μήπως το βρω :/

Στο 1ο που πήγα μου είπε ότι "εξαφανίστηκαν", στο 2ο είχαν μείνει 8 + αυτό που πήρα

Mission complete

• Like 1
Δημοσ.

γενικά αν πας νορμάλ ώρα (11:30 ακόμη και 12 )  έχει πααααρα πολλές εφημερίδες για Κυριακκή.

Δεν φεύγουν όπως έφυγε το πρώτο που υπηρχε και ο ενθουσιασμός.

Βέβαια είναι και θέμα περιφτερά.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως το "δέσιμο" του τεύχους δεν το προσέχουν τόσο πολύ .. Θα μου πείς 4 ευρώ είναι αλλα παρατήρησα οτι τα αντίστοιχα αστερίξ άλλης εφημερίδας είναι πιο περιποιημένα. 

βγαίνουν κάποια λίγο στραβά κτλ . Πρέπει να προσέξεις ποιο θα πάρεις. Ασε που έχουμε και το θέμα με τα τσέρκια και τους πατάτες τους μεταφορείς που τα πετάνε όπως να ναι...

Οσο για την Καθημερινή ως εφημερίδα πάει στον κάδο .. δεν διαβάζετε πλην απο κάποια άρθρα και αυτό κάποιες φορές..

Δημοσ.

Οσο για την Καθημερινή ως εφημερίδα πάει στον κάδο .. δεν διαβάζετε πλην απο κάποια άρθρα και αυτό κάποιες φορές..

Ειδικα η σημερινη, ηταν φουλ στις αναδημοσιευσεις απο τον ξενο τυπο. Τρεφει αισθηματα για τα μεγαλα ειδησεογραφικα πρακτορεια ο αλαφουζος. 

Το ενθετο "40 Χρονια απο την Τουρκικη εισβολη στην Κυπρο" κρατησα μονο και διαβαζω. Αρκετα αν οχι ολα τα αρθρα τα εχουν γραψει καθηγητες πανεπιστημιου εν ενεργεια οποτε γιατι οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...