zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ξερει κανεις τι γινεται με τα τευχη που ειναι σημαδεμενα απο τα τσερκια; Εχω ενα που δυστηχως εχει ενα καλο σημαδι. Να παω; Να στο αλλάξουνε εννοείς? Δύσκολο μου φαίνεται. Ίσως μόνο να το αγοράσεις ξανά
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δε βλάπτει ένα τηλεφώνημα στη Φιλελλήνων ή στα κεντρικά. Παλιά, σε άλλες σειρές, βιβλία/cd που πάθαιναν ζημιές είτε στο δέσιμο είτε στην παράδοση, τα άλλαζαν. Άλλα εκεί ήταν (ίσως) και θέμα ότι πήρε συνδρομητής και το ζήτησε...
orck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δυστηχως αυτο το κακο εχει οταν βαζεις αλλους που δεν ξερουν να αγορασουν την... εφημεριδα. Τα τσερκια τραβανε με μεγαλη δυναμη και καταστρεφουν το πανω τευχος σιγουρα, Θα δοκιμασω και θα σας πω. 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Πω ρε ξεχάστηκα και δεν το πήρα σήμερα Θα πάω στο ημίχρονο να τσεκάρω μήπως το βρω :/ 1
zio10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ο Χρυσός Γίγας είναι ένα από τα σπανιότερα ΚΟΜΙΞ νομίζω
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλά κι εμένα ήταν λίγο στραβωμενο το δέσιμο .. Μάλλον είχε φύγει έτσι απο την εφημερίδα .. Το Ισιωσα κάτω απο εγκυκλοπαίδειες.
Pa0ki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Πω ρε ξεχάστηκα και δεν το πήρα σήμερα Θα πάω στο ημίχρονο να τσεκάρω μήπως το βρω :/ Στο 1ο που πήγα μου είπε ότι "εξαφανίστηκαν", στο 2ο είχαν μείνει 8 + αυτό που πήρα Mission complete 1
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 γενικά αν πας νορμάλ ώρα (11:30 ακόμη και 12 ) έχει πααααρα πολλές εφημερίδες για Κυριακκή. Δεν φεύγουν όπως έφυγε το πρώτο που υπηρχε και ο ενθουσιασμός. Βέβαια είναι και θέμα περιφτερά. 1
ababapanos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν κάπου όν λαιν για αγορά τα τεύχη του Ντόναλντ?
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 πάντως το "δέσιμο" του τεύχους δεν το προσέχουν τόσο πολύ .. Θα μου πείς 4 ευρώ είναι αλλα παρατήρησα οτι τα αντίστοιχα αστερίξ άλλης εφημερίδας είναι πιο περιποιημένα. βγαίνουν κάποια λίγο στραβά κτλ . Πρέπει να προσέξεις ποιο θα πάρεις. Ασε που έχουμε και το θέμα με τα τσέρκια και τους πατάτες τους μεταφορείς που τα πετάνε όπως να ναι... Οσο για την Καθημερινή ως εφημερίδα πάει στον κάδο .. δεν διαβάζετε πλην απο κάποια άρθρα και αυτό κάποιες φορές..
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Οσο για την Καθημερινή ως εφημερίδα πάει στον κάδο .. δεν διαβάζετε πλην απο κάποια άρθρα και αυτό κάποιες φορές.. Ειδικα η σημερινη, ηταν φουλ στις αναδημοσιευσεις απο τον ξενο τυπο. Τρεφει αισθηματα για τα μεγαλα ειδησεογραφικα πρακτορεια ο αλαφουζος. Το ενθετο "40 Χρονια απο την Τουρκικη εισβολη στην Κυπρο" κρατησα μονο και διαβαζω. Αρκετα αν οχι ολα τα αρθρα τα εχουν γραψει καθηγητες πανεπιστημιου εν ενεργεια οποτε γιατι οχι
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ευτυχως εχω καναρινι και τις βαζω στον πατο του κλουβιου Sent from my iPhone using Insomnia
SOADNICK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Στο σημερινό τεύχος, σελίδα 32 έχει και σε εσάς 4 τετράγωνα χωρίς χρώμα? Τι παίζει?
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Στο σημερινό τεύχος, σελίδα 32 έχει και σε εσάς 4 τετράγωνα χωρίς χρώμα? Τι παίζει? 20140720_205143.jpg Το ίδιο και 'μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα