Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον ξερετε κατι που δεν ξερω. Πως γινεται να αναφερει οτι κυκλοφορησαν απο την εφημεριδα Καθηερινη ενω εχει κυκλοφορησει μονο οι 3 πρωτοι τομοι; Μηπως αναφερεται σε παλιοτερη προσφορα η οποια δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εξελιχθει με τον ιδιο τροπο και τωρα;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε έγινε αυτό, σε ποια φωτιά?!

1993 στην Ικαρία με 13 νεκρούς συνολικά

• Like 1
Δημοσ.

συνεκρινα τα κομιξ που δινει η καθημερινη με το βιο και πολιτεια και τους επιγονους εινια μεγαλη η διαφορα στα χρωματα.

τα κομιξ της καθημερινης εχουν πολυ αχνα χρωματα, μα καλα δε μπορουσαν να κανουν καλη δουλεια επειδη ειναι προσφορα ειναι αναγκη να ειναι και μαπα σε ποιοτητα?

Δημοσ.

Σιγα το φοβερο προβλημα. Καποιος που δεν εχει μαζεψει τα παντα δεν θα εχει κανενα προβλημα, οσοι μαζευουν για συλλεκτικους λογους θα πρεπει να αρκεστους στην καλυτερη ποιοτητα που θα την πληρωσουν ακριβοτερα. Δικαιο δεν ειναι;

Δημοσ.

Σε κάποιες ιστορίες η μετάφραση είναι διαφορετική από εκείνη του ΚΟΜΙΞ. Και απ' ό,τι φαίνεται χειρότερη συγκρίνοντας κάποιες σκηνές.

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάποιες ιστορίες η μετάφραση είναι διαφορετική από εκείνη του ΚΟΜΙΞ. Και απ' ό,τι φαίνεται χειρότερη συγκρίνοντας κάποιες σκηνές.

Παράδειγμα;

Δημοσ.

Στα original θα έλεγα υπάρχει μια πιο λαϊκή νότα στην απόδοση που την κάνει πιο ευχάριστη, ίσως περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες. Βέβαια εκείνη είχα συνηθίσει, οπότε λογικό να μου κακοπέφτουν κάποια σημεία.

Ιστορίες σαν τα Χριστούγεννα στην Παραγκούπολη και τη Χρυσή Περικεφαλαία τις είχα διαβάσει τόσες 10άδες φορές που θυμόμουν απ' έξω ένα σωρό λόγια.

Δημοσ.

Στο fb λενε οτι κυκλοφορησε και νεο ντοναλντ με νεες ιστοριες. Θα το παρω και αυτο, αντε. 10 ευρω την εβδομαδα σε κομιξ εχω καταντησει να δινω

• Like 1
Δημοσ.

Στο fb λενε οτι κυκλοφορησε και νεο ντοναλντ με νεες ιστοριες. Θα το παρω και αυτο, αντε. 10 ευρω την εβδομαδα σε κομιξ εχω καταντησει να δινω

Αγοραζες και του Τερζοπουλου η ξεκινησες τωρα με τον θορυβο απο την διακοπη για συλλεκτικους λογους;

Δημοσ.

Αγοραζες και του Τερζοπουλου η ξεκινησες τωρα με τον θορυβο απο την διακοπη για συλλεκτικους λογους;

Το δευτερο. Πριν τα διακοψει ο τερζ ουτε που θυμομουν οτι υπηρχαν. Τα μικρα θα τα παω μεχρι το 10ο για συλλογη, θα παρω της εφημεριδας και θα αρχισω τα κομικς. Αυτο ειναι το σχεδιο

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι γινεται με τα τευχη που ειναι σημαδεμενα απο τα τσερκια; Εχω ενα που δυστηχως εχει ενα καλο σημαδι. Να παω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...