orck Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μαλλον ξερετε κατι που δεν ξερω. Πως γινεται να αναφερει οτι κυκλοφορησαν απο την εφημεριδα Καθηερινη ενω εχει κυκλοφορησει μονο οι 3 πρωτοι τομοι; Μηπως αναφερεται σε παλιοτερη προσφορα η οποια δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εξελιχθει με τον ιδιο τροπο και τωρα;
Captain Nemo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πότε έγινε αυτό, σε ποια φωτιά?! 1993 στην Ικαρία με 13 νεκρούς συνολικά 1
Runner25 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 συνεκρινα τα κομιξ που δινει η καθημερινη με το βιο και πολιτεια και τους επιγονους εινια μεγαλη η διαφορα στα χρωματα. τα κομιξ της καθημερινης εχουν πολυ αχνα χρωματα, μα καλα δε μπορουσαν να κανουν καλη δουλεια επειδη ειναι προσφορα ειναι αναγκη να ειναι και μαπα σε ποιοτητα?
orck Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σιγα το φοβερο προβλημα. Καποιος που δεν εχει μαζεψει τα παντα δεν θα εχει κανενα προβλημα, οσοι μαζευουν για συλλεκτικους λογους θα πρεπει να αρκεστους στην καλυτερη ποιοτητα που θα την πληρωσουν ακριβοτερα. Δικαιο δεν ειναι;
tsioudiver Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εν τω μεταξύ για να ξεφυλλίσεις την εφημερίδα χρειάζεσαι ελικοδρόμιο! 3
Cloud_7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σε κάποιες ιστορίες η μετάφραση είναι διαφορετική από εκείνη του ΚΟΜΙΞ. Και απ' ό,τι φαίνεται χειρότερη συγκρίνοντας κάποιες σκηνές. 1
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εμένα μου φάνηκε καλύτερη πάντως. Πιο προσεγμένη σε κάποιες λεπτομέρειες.
bnvdarklord Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σε κάποιες ιστορίες η μετάφραση είναι διαφορετική από εκείνη του ΚΟΜΙΞ. Και απ' ό,τι φαίνεται χειρότερη συγκρίνοντας κάποιες σκηνές. Παράδειγμα;
Cloud_7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Στα original θα έλεγα υπάρχει μια πιο λαϊκή νότα στην απόδοση που την κάνει πιο ευχάριστη, ίσως περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες. Βέβαια εκείνη είχα συνηθίσει, οπότε λογικό να μου κακοπέφτουν κάποια σημεία. Ιστορίες σαν τα Χριστούγεννα στην Παραγκούπολη και τη Χρυσή Περικεφαλαία τις είχα διαβάσει τόσες 10άδες φορές που θυμόμουν απ' έξω ένα σωρό λόγια.
gavros10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Στο fb λενε οτι κυκλοφορησε και νεο ντοναλντ με νεες ιστοριες. Θα το παρω και αυτο, αντε. 10 ευρω την εβδομαδα σε κομιξ εχω καταντησει να δινω 1
orck Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Στο fb λενε οτι κυκλοφορησε και νεο ντοναλντ με νεες ιστοριες. Θα το παρω και αυτο, αντε. 10 ευρω την εβδομαδα σε κομιξ εχω καταντησει να δινω Αγοραζες και του Τερζοπουλου η ξεκινησες τωρα με τον θορυβο απο την διακοπη για συλλεκτικους λογους;
gavros10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αγοραζες και του Τερζοπουλου η ξεκινησες τωρα με τον θορυβο απο την διακοπη για συλλεκτικους λογους; Το δευτερο. Πριν τα διακοψει ο τερζ ουτε που θυμομουν οτι υπηρχαν. Τα μικρα θα τα παω μεχρι το 10ο για συλλογη, θα παρω της εφημεριδας και θα αρχισω τα κομικς. Αυτο ειναι το σχεδιο
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 όσα δώσει η καθημερινή στα 4 και ας είν και 14 (τεύχη) 2
orck Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ξερει κανεις τι γινεται με τα τευχη που ειναι σημαδεμενα απο τα τσερκια; Εχω ενα που δυστηχως εχει ενα καλο σημαδι. Να παω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα