Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@klainmaingr Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ποσο ομως μπορει να βασιζεται το κομιξ αποκλειστικα στον ροσα;

Στο μικυ μαους που πηρα την παρασκευη γραφει μεσα οτι στις 27 ιουνιου κυκλοφορει το "Φαντομ ντακ η επανασταση των μηχανων"

Ποια παρασκευή το πήρες; Έχει σταματήσει να κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Κανα παλιό θα πήρες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι απο ολα αυτα ειναι απλα νοσταλγια; Διαβαζω μερκες ιστοριες και μου φαινονται πολυ παιδικες, πολυ απλες. Ισως επειδη μου αρεσε περισσοτερο ο Μικυ που το επαιζε ιδιωτικος αστυνομικος.

Μερικές απο τις αγαπημένες μου του Don Rosa αν θες να ψάξεις στο google ή αλλου: Quest for Kalevala, The Duck Who Never Was, The Treasury of Croesus, The Treasure of the Ten Avatars, An Eye for Detail

• Like 1
Δημοσ.

Ποια παρασκευή το πήρες; Έχει σταματήσει να κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Κανα παλιό θα πήρες

Εχεις μεινει λιγο πισω.

Ξανακυκλοφορησε την παρασκευη 20/6 το πρωτο, καινουργιο τευχος μικυ μαους απο τις εκδοσεις της καθημερινης

Δημοσ.

Πήρε κανείς το πρώτο τεύχος απο γραφεία καθημερινής κτλ; Εμείς απο θεσ/νικη έχουμε καμιά αντίστοιχη ελπίδα να το πάρουμε κάπου τοπικά; Αν όχι, στέλνουν;

Αν είχε πάρει κάποιος 2 απο το πρώτο τεύχος/δεν τον νοιάζει να συνεχίσει τη συλλογή και είναι απο εδώ, άς σφυρίξει.

Καλημέρες.

Αν θυμάμαι καλά , στην Αγ. Σοφίας 4 είναι τα γραφεία στη Θεσ/νίκη.

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρα κ εγω

Ευτυχως προβοησα και χθες που γυρισα απο κατι μπυρες , κατα τις 4 παω κ το παιρνω.

Σηκωνομαι το πρωι να παω να παρω καφε κατα τις 12μισι και δεν υπηρχε στο μαγαζι ουτε ζελατίνα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

το μικυ μαους κάθε πότε θα το κυκλοφορούν; 

Καθε παρασκευη. Βγηκε και το 2ο τευχος εχθες.

Καλοκαιρινο κολλημα με τα κομικς. Τα σκληροδετα θα τα παρω ολα και θα δειξει μεχρι που θα συνεχισω με μικυ μαους, φαντομ ντακ κλπ

BTW Εχει βγει και το φαντομ ντακ απο το τευχος που σταματησε οταν τα εβγαζε ο τερζοπουλος

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό που κάνει ο Ντόναλντ στο "Καιρός για διακοπές" για να σωθούν είναι λογικό; Θα πετύχαινε στην πραγματικότητα;  Τώρα θα μου πείτε κομιξ είναι ρε φίλε, ναι ΟΚ προφανώς, αλλά από μικρός που το πρωτοδιάβασα είχα αυτήν την απορία. Να το στείλω στους Mythbusters; :-D :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό που κάνει ο Ντόναλντ στο "Καιρός για διακοπές" για να σωθούν είναι λογικό; Θα πετύχαινε στην πραγματικότητα;  Τώρα θα μου πείτε κομιξ είναι ρε φίλε, ναι ΟΚ προφανώς, αλλά από μικρός που το πρωτοδιάβασα είχα αυτήν την απορία. Να το στείλω στους Mythbusters; :-D :-D

Που θάβονται εννοείς? Επειδή η συγκεκριμένη ιστορία είναι από τις πιο σοβαρές πιστεύω ότι έχει κάποια βάση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...