Litsas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας! Είμαι νέος στην κοινότητα και θα ήθελα να ζητήσω, από οποιονδήποτε γνωρίζει από αυτά και του είναι εύκολο, την βοήθειά του..! Έχω τα παραπάνω router τα οποία εχουν την δυνατότητα για ασύρματη σύνδεση. Και τα δύο είναι σε απομακρυσμένα δωμάτια και δεν γίνεται να τραβάω καλώδια για να τα συνδέσω μεταξύ τους. Στο ένα δωμάτιο (Α) υπάρχει σταθερός υπολογιστής και στο άλλο (Β) υπάρχει λάπτοπ. Στο Α αυτήν την στιγμή υπάρχει το ΖΤΕ της WIND απο το οποίο παίρνω σήμα για internet στο Β με το λαπτοπ μου. Σήμα που είναι πολύ αδύναμο και έτσι βρήκα ενα Thomson TG585. Πως μπορώ, ανέξοδα, να τα συνδέσω ασύρματα αυτά τα δύο με κάποιον τρόπο έτσι ώστε να λυθεί το θέμα του σήματος στο Β ; Δηλαδή να πέρνω internet (ασύρματα) πλέον απο router που θα βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο ; Μπορώ να αλλάξω την θέση των router δεν είναι θέμα, απλά στο Α πρέπει πάντα ο σταθερός να είναι συνδεδεμένος με ethernet καλώδιο διότι δεν έχει δυνατότητα εκείνος για ασύρματη σύνδεση.
selianx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ψάξε στο interface του καθενός αν έχει "Wireless repeater mode". Αν έχει τότε γίνετε. Αν δεν έχει ψάξε για custom firmware (με repeater επιλογή) που το επιτρέπει. Η επιλογή του firmware αυτού θέλει ψάξιμο, να βρεις ότι σου φαίνεται πιο αξιόπιστο και φυσικά να είναι για το συγκεκριμένο router (για παράδειγμα, πρέπει να βρεις για το TG585 το ακριβές μοντέλο, υπάρχουν TG585 V7...V8 κλπ).Από εκεί και πέρα, αν βρεις (ή έχεις ήδη) firmware, με κάποιο guide από internet θα κάνεις τη δουλειά σου ανέξοδα. Πάρε ένα παράδειγμα guide http://lifehacker.com/how-to-extend-your-wi-fi-network-with-an-old-router-915783308
Litsas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ψάξε στο interface του καθενός αν έχει "Wireless repeater mode". Αν έχει τότε γίνετε. Αν δεν έχει ψάξε για custom firmware (με repeater επιλογή) που το επιτρέπει. Η επιλογή του firmware αυτού θέλει ψάξιμο, να βρεις ότι σου φαίνεται πιο αξιόπιστο και φυσικά να είναι για το συγκεκριμένο router (για παράδειγμα, πρέπει να βρεις για το TG585 το ακριβές μοντέλο, υπάρχουν TG585 V7...V8 κλπ). Από εκεί και πέρα, αν βρεις (ή έχεις ήδη) firmware, με κάποιο guide από internet θα κάνεις τη δουλειά σου ανέξοδα. Πάρε ένα παράδειγμα guide http://lifehacker.com/how-to-extend-your-wi-fi-network-with-an-old-router-915783308 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα το τσεκάρω. Απλά πρέπει πρώτα να βρω τα manuals και το κουτι του ZTE γιατι θελω το username και το password για το interface του και δεν το θυμάμαι . Aν δεν τα καταφέρω γενικά δεν πειράζει και τότε θα ανατρέξω στην απάντηση του rfc: δε μπορεις. αχαχαχαχαχαχα! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Να' στε καλα! Θα το τσεκάρω και όταν έχω νεα μιλάμε!
selianx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θα τα έχει σε sticker κάτω από το ρουτερ.. εκτός αν τα έχεις αλλάξει, που με reset θα πάνε στα εργοστασιακά από κάτω λογικά.
Litsas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μου έχει μόνο το WLAN SSID και WLAN Security. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτά. Πρέπει να είναι μαζί με τα άλλα έγγραφα στο κουτί του. Μου τα ζητάει για να κάνω login.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 οπως ειπε ο rfc δεν μπορεις.to thomson υποστηριζει wds αν ειναι το v7 αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει με αλλο ρουτερ ακομα και αν εχει wds και το αλλο.μπορει μια στις 100 να παιζε αν ειχες 2 χ v7 αλλα και παλι με παρα πολλες προυποθεσεις.οποτε η καλυτρη λυση να παρεις ενα repeater πχ tp link 701nd και να κανεις την δουλεια σου.κρατα το thomson σαν adsl router αφου του βαλεις και το τελευταιο firmware και πετα το zte. εκτος αν θες μετα να παιξεις με powerlines και να βαλεις το thomson σαν access point ή να περασεις ethernet καλωδιο ή να παιξεις με powerline που ειναι και access point ταυτοχρονα Καλησπέρα σας! Είμαι νέος στην κοινότητα και θα ήθελα να ζητήσω, από οποιονδήποτε γνωρίζει από αυτά και του είναι εύκολο, την βοήθειά του..! Έχω τα παραπάνω router τα οποία εχουν την δυνατότητα για ασύρματη σύνδεση. Και τα δύο είναι σε απομακρυσμένα δωμάτια και δεν γίνεται να τραβάω καλώδια για να τα συνδέσω μεταξύ τους. Στο ένα δωμάτιο (Α) υπάρχει σταθερός υπολογιστής και στο άλλο (Β) υπάρχει λάπτοπ. Στο Α αυτήν την στιγμή υπάρχει το ΖΤΕ της WIND απο το οποίο παίρνω σήμα για internet στο Β με το λαπτοπ μου. Σήμα που είναι πολύ αδύναμο και έτσι βρήκα ενα Thomson TG585. Πως μπορώ, ανέξοδα, να τα συνδέσω ασύρματα αυτά τα δύο με κάποιον τρόπο έτσι ώστε να λυθεί το θέμα του σήματος στο Β ; Δηλαδή να πέρνω internet (ασύρματα) πλέον απο router που θα βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο ; Μπορώ να αλλάξω την θέση των router δεν είναι θέμα, απλά στο Α πρέπει πάντα ο σταθερός να είναι συνδεδεμένος με ethernet καλώδιο διότι δεν έχει δυνατότητα εκείνος για ασύρματη σύνδεση. Ψάξε στο interface του καθενός αν έχει "Wireless repeater mode". Αν έχει τότε γίνετε. Αν δεν έχει ψάξε για custom firmware (με repeater επιλογή) που το επιτρέπει. Η επιλογή του firmware αυτού θέλει ψάξιμο, να βρεις ότι σου φαίνεται πιο αξιόπιστο και φυσικά να είναι για το συγκεκριμένο router (για παράδειγμα, πρέπει να βρεις για το TG585 το ακριβές μοντέλο, υπάρχουν TG585 V7...V8 κλπ).Από εκεί και πέρα, αν βρεις (ή έχεις ήδη) firmware, με κάποιο guide από internet θα κάνεις τη δουλειά σου ανέξοδα. Πάρε ένα παράδειγμα guide http://lifehacker.com/how-to-extend-your-wi-fi-network-with-an-old-router-915783308 Κανενα απο τα 2 δεν εχει και γενικοτερα adsl router με repeater mode που να μην ειναι wds δυσκολα εως απιθανο να βρεις.και οσο ξερω κανενα απο τα 2 δεν παιρνει custom firmware. Μου έχει μόνο το WLAN SSID και WLAN Security. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτά. Πρέπει να είναι μαζί με τα άλλα έγγραφα στο κουτί του. Μου τα ζητάει για να κάνω login. user user πρεπει να ειναι τα στοιχεια ή σκετο User αλλα και παλι αδικα ψαχνεις. εδω λεει οτι ειναι admin / admin http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/upostirizomenos-exoplismos/anavathmisi-logismikou-router-zte/ Και δινει και firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα