Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Cube Tablet. Δεν ανάβει.

nickmoss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. Μετά την απεγνωσμένη 3-εβδομαδιαία συζήτηση με τα πρόβατα του cube-tablet.com αποφάσισα να απευθυνθώ σε κάποια κοινότητα μπας και πάρω καμιά βοήθεια. Αγόρασα, λοιπόν, για τη μικρή μου ξαδέρφη ένα Cube Tablet U20GT τέλη Δεκέμβρη. Όλα πήγαιναν -σχετικά- καλά ώσπου τελικά εμφανίστηκε πριν 3 εβδομάδες ένα πρόβλημα. Η ξαδέρφη μου, μου λέει ότι ξαφνικά ενώ ήταν σβησμένο άρχισε να ανάβει το flash κάτω από τη κάμερα και μετά δεν άναβε με τίποτα. Το φόρτισε, προσπάθησε χίλιες φορές να το ανοίξει και τίποτα. Έτσι, άρχισα και εγώ να τους μιλάω και αυτοί να μου λένε διάφορα. Μου λέγανε να περιμένω για το νέο firmware. Τους εξηγούσα ότι δε συνδεόταν το tablet με το pc και πάλι κάτι βλακείες μου λέγανε. Πήγα σήμερα και δοκίμασα να το συνδέσω σε XP. Εντοπίστηκε αλλά ήθελε drivers Μάλλον γιατί μου έβγαλε παράθυρο οδηγού εγκατάστασης αλλά δεν έγινε τίποτα. Στο PC μου με τα 7 το συνδέω και δε γίνεται τίποτα απολύτως. Προσπαθώ, κάνω κάτι κολπάκια με το volume button και το power που βρήκα στο internet Και δε γίνεται τίποτα. Σκέφτηκα να το στείλω με την εγγύηση πίσω αλλά τα λεφτά που θα δώσω μέχρι την Κίνα καλύτερα να πάρω καινούργιο. Τι να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αντιστοιχο προβλημα , με ενα manta που ειχα για την μικρη απο το e-shop, η λυση ηταν η εγκατασταση λογισμικου απο την αρχη.

Κατεβασμα στον υπολογιστη το LiveSuitePack και την εκδοση Android που φοραει το ταμπλετακι.

Επειτα συνδεσα  το ταμπλετ με τον υπολογιστη  και μεσα απο το μενου του LiveSuitePack εκανα εγκατασταση λογισμικου.

Ομολογω οτι την πρωτη φορα απετυχα αν και ακολουθουσα τις οδηγιες.

Την δευτερη φορα που προσπαθησα πετυχε-διχως να καταλαβω πως και γιατι.

Γεια σου φίλε μου και ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Το όλο μου πρόβλημα, για την ακρίβεια, έγκειται στο γεγονός ότι δε μπορώ να συνδέσω το tablet με το PC. Εάν το καταφέρω αυτό, μετά δεν είναι πρόβλημα διότι, όπως μου λένε επαναλαμβανόμενα (κατά λέξη) τα πρόβατα της ιστοσελίδας, πρέπει να κάνω firmware update και μου έχουν δώσει και link. Προσπαθώ να συνδέσω το tablet μέσω USB στα 7άρια, fails. Κάνει το windows update αναζήτηση, τίποτα. Συνδέω στα XP και μου βγάζει τον οδηγό εγκατάστασης drivers για το Usb η όπως το λένε όπου πάλι τίποτα. Οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...