Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και εγω το ιδιο διλημμα. Ετοιμαζω καινουργιο gaming pc και ακουω οτι τα 8 ειναι πιο γρηγορα. Η πρωτη επαφη μου μετα 8 ηταν στην beta εκδοση και τοτε πραγματικα τα ειχα σιχαθει. Ξαναδουλεψα λιγο καποια pc με 8 πιο προσφατα και δεν μου φανηκαν τοσο ασχημα αλλα και παλι κατι δεν μου καθεται καλα. Μαλλον απο συνηθεια τοσα χρονια, σε windows 95/98/xp/7 με το start menu. Με τα 8 θα δω καλυτερες επιδοσεις σε games απ' οτι με τα 7; Αν οχι, πιστευω οτι δεν αξιζει η αλλαγη.
KwstasXt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Θα δεις ελαφρος περισσοτερα FPS , αλλα μην περιμενεις θαυματα.Εχε στο νου σου και το direct x 12 που λογικα θα κυκλοφορησει μονο για 8αρια. 1
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σε ενα χρονο ερχονται τα 9,δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για τα 8 και μετα να θες αλλα για τα 9!Κανε λιγη υπομονη! Το GUI δε θα αλλαξει το πιο πιθανο,αλλα θα ειναι πιο βολικο για desktop χρηση,αν μπει φυσικα η δυνατοτητα να τρεχεις metro apps σε παραθυρο στο desktop! 1
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σε ενα χρονο ερχονται τα 9,δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για τα 8 και μετα να θες αλλα για τα 9!Κανε λιγη υπομονη! Αν ομως τα εχω ηδη αξιζει να τα βαλω αντι για τα 7 που εχω τωρα;
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αν ομως τα εχω ηδη αξιζει να τα βαλω αντι για τα 7 που εχω τωρα; Nαι! Αλλα για να τα αγορασεις,οχι!Το λογο τον αναφερα,πιο πανω! 1
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλως, μολις ερθει το καινουργιο hardware θα τα δοκιμασω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα