SolicitedCrib4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα συμφορουμίτες, Έχω ένα πρόβλημα με το Vectra C μου. Φοράει τον 1.8 ecotec. Κάποιες φορές αν δεν το προσέξω, συνήθως όταν το σβήνω και μετά απο κανά πεντάλεπτο το ξανανάψω για να φύγω, μου σβήνει και κάνει κάτι σαν ατροφία. Ακόμα και να βγάλω ταχύτητα, άμα χάσω το γκάζι και ρίξει στροφές, σβήνει. Ακριβώς σαν ατροφία. Το θέμα είναι όμως ότι μετά για να πάρει μπρος αφού σβήσει, χρείαζεται περίπου 10 μιζιές με το γκάζι πατημένο για να πάρει. Κάπου στην 5η-6η μιζιά, μύριζει έντονα βενζίνη. Δεν ξέρω άμα είναι από το πρόβλημα το οποίο μπορεί να έχει ή από τις πολλές μιζιές. Αφού πάρει μπρος, λειτουργεί κανονικά με όλη την δύναμή του. Τέλος, αυτό που ανέφερα με την βενζίνη, το παθαίνει και όταν το βάζω μπρος όταν έχει κρύο. Παίρνει κανονικά αλλά στην αρχή μυρίζει έντονα βενζίνη. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 από την στιγμή που μυρίζει έντονα βενζίνη εχεις κάπου διαρροή
SolicitedCrib4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δηλαδή η πολλές μιζιές δεν έχουν σχέση με την μυρωδιά; Και που μυρίζει μόνο στο κρύο στην εκκίνηση; Τι σχέση έχει;
Timour21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στο forum δύσκολο να βρεις απάντηση που να σε καλύπτει. Αν το πας σε κάποιο συνεργείο, θα κάνουν πολύ πιο εύκολα διάγνωση απ'ότι εδώ. Μπορεί να είναι πολλά πράγματα πάντως, εμένα περισσότερο για κάποιον αισθητήρα μου κάνει (αλλά διαγνώσεις με υποθέσεις δεν γίνονται), τσέκαρε βαλβίδα ρελαντί και αισθητήρες αέρα/καυσίμου, μπορεί τα πρωινά που λες οτι σου μυρίζει βενζίνη να μπερδεύεται ο μετρητής του αέρα και να ψεκάζει παραπάνω καύσιμο απ'ότι χρειάζεται. Συνεργείο όλα αυτά, γιατί μόνος σου είναι δύσκολο να τα τσεκάρεις.
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 από την στιγμή που μυρίζει έντονα βενζίνη εχεις κάπου διαρροή Στο αμάξι του θείου μου (alfa romeo 146) του μύριζε έντονα βενζίνη και τελικά είχε ραγίσει το καπάκι της αντλίας βενζίνης.
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Όπως είπαν και τα παιδιά πάνε στο συνεργείο από εδώ δεν θα βγαλεις και πολύ ακρη . Τα service του έχουν γίνει στην ώρα τους ;, ποτέ έκανες το τελευταίο ; ,πόσο καιρο εχει που το κανει ; Επισης όσον αναφορά την μυρωδιά βενζίνης όταν είναι κρύο όλα τα αυτοκίνητα που έχουν κεραμικο καταλύτη μυρίζουν μέχρι να φτάσει ο καταλύτης στην σωστή θερμοκρασία.
sampa1968 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 καλησπέρα παιδιά έχω το vectra c 1600 elegange 12/02 εντελώς ξαφνικά έσβησαν τα φώτα στο ταμπλό ενώ δουλεύουν όλα τα άλλα και εξωτερικά και εσωτερικά μήπως γνωρίζει κανείς τι είναι?
bill999r Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Λογικά κάηκε η ασφάλεια. Βρες την αντίστοιχη ασφάλεια στην ασφάλειοθήκη κ άλλαξε την. Τώρα γτ την έκαψε δεν ξέρω. Λογικά κάτι συνδεσες ή κάτι βραχυκυκλωσε. Αν η ασφάλεια είναι οκ τότε θα κουνήθηκε η φίσα που δίνει ρεύμα στα λαμπάκια αν κ δύσκολο.
babisskg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Στις 18/6/2019 στις 1:00 ΜΜ, sampa1968 είπε καλησπέρα παιδιά έχω το vectra c 1600 elegange 12/02 εντελώς ξαφνικά έσβησαν τα φώτα στο ταμπλό ενώ δουλεύουν όλα τα άλλα και εξωτερικά και εσωτερικά μήπως γνωρίζει κανείς τι είναι? Οταν αρχίσουν αυτά συνηθως , οπως και στο δικό μου παλιότερα , σημαίνει πως θες μπαταρία ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα