HoboSam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ολα λειτουργουσαν κανονικα μεχρι που πηγα να περασω καινουριο driver για τη καρτα γραφικων, γιατι ως φανταρος, ειχα να ασχοληθω απ'τον γεναρη. Τελως παντων, πεταει σφαλμα πατω στην εγγραφη και μου ριχνει την αναλυση στο 1024χ768 ή κατι τετοιο.. Απο τοτε, το pc δεν αναγνωριζει την καρτα γραφικων. Ενω τα παντα λειτουργουν κανονικα, ειναι σα να μη διαβαζει την καρτα. Στη διαχειρηση συσκευων, ενω μου τη δειχνει κατω απο το display adapters, το δειχνει ως uknown device. Στο speccy κατο απο το grapgics, μια λεει μονο "Standard Monitor (1600x1200@1Hz)" και μια πεταει και ενα nVidia video (MSI) απο κατω. Οποτε ξαναπροσπαθω να περασω drivers μου το σταματαει στη μεση και λεει graphics driver: failed. Screenshot απο το σφαλμα http://imgur.com/yBRk5kc Εχω σαλταρει, help..
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δώσε μερικά στοιχεία οπως ποια κάρτα γραφικών και τι windows έχεις
giorgosathens Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κάνε Windows update και εγκατέστησε τους προτεινόμενους Nvidia drivers που θα σου βγάλει στη λίστα.
HoboSam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κάνε Windows update και εγκατέστησε τους προτεινόμενους Nvidia drivers που θα σου βγάλει στη λίστα. Εννοεις αυτους τους drivers? nVidia - Graphics Adapter WDDM1.1, Graphics Adapter WDDM1.2, Graphics Adapter WDDM1.3 - NVIDIA GeForce GTX 660 Installation date: 11/6/2014 8:41 PM Installation status: Failed Error details: Code 80070005 Update type: Recommended Δώσε μερικά στοιχεία οπως ποια κάρτα γραφικών και τι windows έχεις Windows 7 ultimate Asrock 970 pro3 Msi 660 twin frozr CoolerMaster 550w Amd phenom II 965 black
giorgosathens Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Βγάλε την καρτα γραφικων και ξαναβάλτη στη θυρα. Δοκιμασε κ αυτο.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κανε uninstall κανονικα τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα των υπολοιμάτων των drivers με το http://www.wagnardmobile.com/DDU/και δοκίμασε να βάλεις τους καινούργιους απο το site της nvidia 1
HoboSam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Βγάλε την καρτα γραφικων και ξαναβάλτη στη θυρα. Δοκιμασε κ αυτο. το εκανα, και εβαλα και μια παλια gts250 που εχω, αλλα τζιφος. Κανε uninstall κανονικα τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα των υπολοιμάτων των drivers με το http://www.wagnardmobile.com/DDU/και δοκίμασε να βάλεις τους καινούργιους απο το site της nvidia θα το δοκιμασω
HoboSam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κανε uninstall κανονικα τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα των υπολοιμάτων των drivers με το http://www.wagnardmobile.com/DDU/και δοκίμασε να βάλεις τους καινούργιους απο το site της nvidia δοκιμασα αυτο που προτεινες, χωρις αποτελεσμα. Ι εγκατασταση του driver κοβεται στο 25% οπως στην εικονα που ποσταρα στο OP. Και τωρα στη διαχειρηση συσκευων την καρτα μου τη δειχνει ωςι uknown device κατω απο το other devices. Καμια αλλη ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Να δοκιμασω να παω σε επανεγγραφη windows ή μηπως ειναι προβλημα του PSU? Αν και δε βλεπω πως θα μπορουσε να φταιει το τροφοδοτικο μιας και λειτουργει η καρτα, απλα δεν αναγνωριζεται απ'τα windows. Μηπως η μητρικη φταει? Αλλαξα και θεση στη καρτα και εκει τα ιδια κολπα εκανε..
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να σου προτείνω κατι αλλο που το ειχε αναφέρει ενα παιδί αλλα μπορεί να λειτουργήσει μπορει και οχι οταν βάζεις τους drivers πάτα δεξί κλικ και run as administrator επισης δοκίμασε και λιγο παλιότερους drivers και beta να δεις αν μπαίνει κανενας, τελος δοκίμασε την κάρτα σε καποιο αλλο σύστημα να ειμαστε σίγουροι οτι δεν εχει καποιο πρόβλημα
HoboSam Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ετρεξα ως admin, τιποτα. Δοκιμασα και πιο παλιους drivers, και παλι τιποτα. Η καρτα δυσκολο να φταιει, μιας και οπως ειπα και σε αλλο ποστ, δοκιμασα και μια παλια gts250 που εχω (ξερω σιγουρα πως λειτουργει) και τα ιδια εκανε και αυτη. Τωρα μηπως φταιει η μητρικη, αλλα να χαλασαν 2 slots ετσι ξαφνικα απ΄τη μια στιγμη στην αλλη? Και ξαναλεω, δεν ειναι πως δε λειτουργει η καρτα. Απλα για καποιο λογο δε μπορω να περασω drivers... Edit: Αποφάσισα να μην κανω format, και απλα να συνεχισω να χρησιμοποιω το pc έτσι, μεχρι να βρω καμια λυση. Μετά απο τόσες μερες, μου εβγαλε μια ενημερωση και λεω ας την κανω μπας και.. Η ενημερωση ηταν το "nVidia - Graphics Adapter WDDM1.1, Graphics Adapter WDDM1.2, Graphics Adapter WDDM1.3 - NVIDIA GeForce GTX 660" που ειχα προσπαθησει να περασω και ειχα αποτυχει τουλαχιστον 5-6 φορες. Ε λοιπον, δε ξερω γιατι, αλλα αυτη τη φορα εγινε κανονικα το install, και ολα λειτουργουν ρολόι. Μακάρι να'ξερα και τι εφταιγε αρχικά.. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από HoboSam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα