Ntenteras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλημερα παιδια, Θελω να κανω format στο συστημα μου. Εχω εναν pci-e ssd και 2 σκληρους σε raid 0. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να κανω format και μετα να μην περασω αλλο λειτουργικο απο πανω. Θελω οι δισκοι να μην εντελως κενοι. Πως το κανω αυτο;
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Να φανταστούμε ότι θες να τα περάσεις στον ssd;;; Έχει δυνατότητα εκκίνησης η pci-e κάρτα σου;;
Ntenteras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι έχει δυνατότητα εκκίνησης αλλά δεν θέλω να βάλω λειτουργικό. Ας πούμε ότι θέλω να το πουλήσω και θέλω να είναι καθαρό.
TheELF Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν μιλάς για το evodrive εδώ έχει το toolbox, μπορείς να κατεβάσεις το bootable και να κάνεις secure erase που τον σβήνει εντελώς. http://ocz.com/consumer/download/firmware Για το raid αν σπάσεις την συστοιχία ήδη δεν διαβάζονται ποια,αλλά μπορείς να τους περάσεις και μια με το dban που θα τους σβήσει εντελώς.
rfc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αν σπασει η συστοιχια διαβαζοντε σαν δευτεροι απο non raid μηχανημα.........
Ntenteras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αν θελω να παρω τον ενα απο τους 2 και να τον βαλω σε αλλο pc τοτε τι πρεπει να κανω;
xania4ever Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μάλλον εννοείς ότι θέλεις να κάνεις μόνο διαμόρφωση του δίσκου και όχι κάποια εγκατάσταση. Ε με gparted η με το εργαλείο των windows κάνεις απλά format... Μετά μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για αποθηκευτικό χώρο,προγράμματα ότι θες. Φαντάζομαι οτι αυτό εννοείς... Start->run->diskmgmt.msc για το εργαλειάκι των windows...
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το βρηκα. Πας control panel>system and security>administrative tools>computer management>disk management> κλικ στο δισκο που θελουμε και format. Αν θελουμε να κανουμε το ιδιο για τον δισκο στον οποιο ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο τοτε δεν θα μας αφησει μεσα απο τα windows. Πρεπει να βαλουμε το cd εγκαταστασης και να κανουμε format απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα