Προς το περιεχόμενο

Format

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

Θελω να κανω format στο συστημα μου. Εχω εναν pci-e ssd και 2 σκληρους σε raid 0. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να κανω format και μετα να μην περασω αλλο λειτουργικο απο πανω. Θελω οι δισκοι να μην εντελως κενοι. Πως το κανω αυτο;

Δημοσ.

Ναι έχει δυνατότητα εκκίνησης αλλά δεν θέλω να βάλω λειτουργικό. Ας πούμε ότι θέλω να το πουλήσω και θέλω να είναι καθαρό.

Δημοσ.

Αν μιλάς για το evodrive εδώ έχει το toolbox, μπορείς να κατεβάσεις το bootable και να κάνεις secure erase που τον σβήνει εντελώς.

http://ocz.com/consumer/download/firmware

Για το raid αν σπάσεις την συστοιχία ήδη δεν διαβάζονται ποια,αλλά μπορείς να τους περάσεις και μια με το dban που θα τους σβήσει εντελώς.

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς ότι θέλεις να κάνεις μόνο διαμόρφωση του δίσκου και όχι κάποια εγκατάσταση. Ε με gparted η με το εργαλείο των windows κάνεις απλά format...

Μετά μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για αποθηκευτικό χώρο,προγράμματα ότι θες. Φαντάζομαι οτι αυτό εννοείς...

Start->run->diskmgmt.msc για το εργαλειάκι των windows...

Δημοσ.

Το βρηκα. Πας control panel>system and security>administrative tools>computer management>disk management> κλικ στο δισκο που θελουμε και format. Αν θελουμε να κανουμε το ιδιο για τον δισκο στον οποιο ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο τοτε δεν θα μας αφησει μεσα απο τα windows. Πρεπει να βαλουμε το cd εγκαταστασης και να κανουμε format απο εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...