Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας,το λοιπον καποιος γνωστης να μου πει τι ειναι το vpn σε τι χρησιμευει αν αξιζει..

Υ.Γ μονο γνωστες να λειπουν τα ποσταρισματα του στυλ "νομιζω/αν δεν κανω λαθος" κτλπ

Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύει εξ ορισμού δεν αξίζει, έτσι δεν είναι;

To VPN είναι ένας κάπως γενικός όρος που αναφέρεται σε τεχνολογίες με τις οποίες μπορείς να λειτουργείς σα να είσαι συνδεδεμένος σε ένα LAN, χωρίς να είσαι στο χώρο που βρίσκεται αυτό το LAN.

Δημοσ.

<p>Αφού δεν ξέρεις σε τι χρησιμεύει εξ ορισμού δεν αξίζει, έτσι δεν είναι;</p>

<p> </p>

<p>To VPN είναι ένας κάπως γενικός όρος που αναφέρεται σε τεχνολογίες με τις οποίες μπορείς να λειτουργείς σα να είσαι συνδεδεμένος σε ένα LAN, χωρίς να είσαι στο χώρο που βρίσκεται αυτό το LAN.</p>

αυτο ειναι σχετικο,δλδ εσυ που δεν γνωριζες χρηση pc δεν ηταν αναγκαιο?τεσπα στην ουσια,

lan?δηλαδη κατι σαν εικονοικο lan? εχει καμια σχεση με το wifi direct ?

Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αυτο ειναι σχετικο,δλδ εσυ που δεν γνωριζες χρηση pc δεν ηταν αναγκαιο?τεσπα στην ουσια,

Άλλο το να μη γνωρίζεις τη χρήση του pc κι άλλο να μη γνωρίζεις τι είναι το pc. Προφανώς πράγμα που δεν ξέρεις τι είναι δε σ' έχει απασχολήσει ποτέ, άρα με καμία λογική δεν "αξίζει" για σένα.

Δεν είναι ακριβώς εικονικό LAN γιατί είπαμε, πρέπει να υπάρχει ήδη ένα LAN για να έχει νόημα να μιλάμε για VPN. Απλά σου επιτρέπει να φαίνεσαι σα να είσαι συνδεδεμένος πάνω στο LAN ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είσαι στη Βραζιλία. Αυτό γίνεται επειδή μιλάς με κάποιο VPN server ο οποίος βρίσκεται πάνω στο LAN και παίζει το σπασμένο τηλέφωνο για λογαριασμό σου.

Καμία σχέση με το wifi direct. Αυτό επιτρέπει σε δύο συσκευές που έχουν wifi να επικοινωνήσουν μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει "στημένο δίκτυο".

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο το να μη γνωρίζεις τη χρήση του pc κι άλλο να μη γνωρίζεις τι είναι το pc. Προφανώς πράγμα που δεν ξέρεις τι είναι δε σ' έχει απασχολήσει ποτέ, άρα με καμία λογική δεν "αξίζει" για σένα.

Δεν είναι ακριβώς εικονικό LAN γιατί είπαμε, πρέπει να υπάρχει ήδη ένα LAN για να έχει νόημα να μιλάμε για VPN. Απλά σου επιτρέπει να φαίνεσαι σα να είσαι συνδεδεμένος πάνω στο LAN ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να είσαι στη Βραζιλία. Αυτό γίνεται επειδή μιλάς με κάποιο VPN server ο οποίος βρίσκεται πάνω στο LAN και παίζει το σπασμένο τηλέφωνο για λογαριασμό σου.

Καμία σχέση με το wifi direct. Αυτό επιτρέπει σε δύο συσκευές που έχουν wifi να επικοινωνήσουν μεταξύ τους χωρίς να υπάρχει "στημένο δίκτυο".

αρα εγω αυτην την στιγμη που δεν εχω καποιο pc ή οτιδηπουε για ναχω lan,δεν μπορω να χρησιμοποιησω το vpn σωστα?Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Ναι. Συνήθως VPN κάνεις για να έχεις πρόσβαση σε εταιρικά δίκτυα από το σπίτι και τέτοια πράγματα.

• Moderators
Δημοσ.

μιας που πιασατε το θεμα των vpn δικτυων! επειδη απο σεπτεμεβρη εκει που θα ειμαι δεν θα εχω προσβαση σε φβ,γιουτθβε κτλ 

ξερει κανεις καποιο καλο vpn? (κατα προτιμηση δωρεων)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...