Προς το περιεχόμενο

iocean G7 vs Ulefone U692 - phablets 6.5"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Ενδιαφερομαι για κινητό-Phablet στις 6.5 ίντσες... Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2...
1. iocean G7 (Link.png Site: iocean G7 ) και (Link.png Site: iocean G7 )
2. Ulefone U692 (Link.png Site: Ulefone U692 )

εδώ είναι και ένα συγκρητικό ... (Link.png Site: http://www.devicespecifications.com/en/comparison/ce453b01 ) το zoppo δεν το πολυσκέφτομαι.... είμαι κυρίως αναμεσα στο G7 και στο U692...

Eμφανής διαφορές σε χαρακτηριστικά (το G7 εχει 1080p ανάλυση ενώ το U692 έχει 720p) και στην τιμή (περίπου 50 ευρώ παραπάνω για το G7) τις έχω δει... Μπορείται να μου πείτε την γνώμη σας?? Λέτε το G7 με fHD οθόνη να τρώει lagαρίσματα?? Σε άλλο forum έχω δει το θέμα για το U692 (Link.png Site: myphone-u692 ) όπου οι περισσότεροι λένε πολύ καλά λόγια και για τις επιδόσεις και για την οθόνη του παρόλο τα 720p και τις 6.5"... ενώ για το G7 δεν υπάρχουν ουσιαστικά σχολιασμός περι της εμπειρίας χρήσης της συσκευής....
Με χαλάει που το G7 δεν έχει φυσικό Home button αλλά σαν design γενικά μου αρέσει περισσότερο από το U692...
Για πείτε ρε παίδες....
Σας ευχαριστώ πάντως...

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ulefone φυσάει λέμε! Ειχε ενα μικρο προβληματακι με την πλοηγηση αλλα βάλαμε αλλο προγραμμα το sygic και πετάει.

Δημοσ.

G7 απο εμένα, πιο όμορφο, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης(καμια περίπτωση Lag, μη φοβάσαι), και θα πάρει και kit-kat σύντομα.

Γενικά πολύ ματσούκια ρε παιδί μου, γιατι πάς σε τόσο μεγάλη συσκευή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...