Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας αλάνια του insomnia. Το θέμα μου αφορά τον delta home ο οποίος κάθε φορά εισχωρεί αυθέρετα στον chrome ("μου") και ενώ τον κάνω απεγκατάσταση

1 από τις επεκτάσεις

2 από τις μηχανές αναζήτησης

3 ορίζοντας άλλη αρχική σελίδα

4 απεγκαθιστώντας το toolbar από το control panel->unistall

5 βάζοντας ακόμα τον chrome να μου ανοίγει τις καρτέλες που είχα ανοιχτές την τελευταία φορά που τον είχα ανοιχτό

ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!

δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, αν γνωρίζει κάποιος πως θα καταφέρω να τον ξεριζώσω ας πεί. Οι τρόποι από το ίντερνετ(που γκούγκλαρα) δεν μου έδωσαν λύση. να το πω άλλη μια φορά:

Κάθε φορά που ανοίγω το chrome(ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ), μαζί με τις προηγούμενες καρτέλες (π.χ. facebook & insomnia) που ανοίγει, ανοίγει και σε τρίτη καρτέλα τον delta home.

16gl45w.png

Βοήθεια..

Δημοσ.

βγαιενει και το τις ρυθμισεις εκει που λεει ποιες σελιδες να ανοιγουν...... την σβηνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού κάνεις αυτό που λέει ο rfc και διαγράψεις την σελίδα από τη λίστα κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες σε όλες τις συντομεύσεις του chrome, ie, firefox όπου και αν βρίσκονται (desktop, start menu, taskbar) και διέγραψε από το πεδίο προορισμός το hττp://www/gvo6.com μέχρι τέλος.

Remove-qvo6.com-search-shortcut-properti

• Like 2
Δημοσ.

Αφού κάνεις αυτό που λέει ο rfc και διαγράψεις την σελίδα από τη λίστα κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες σε όλες τις συντομεύσεις του chrome, ie, firefox όπου και αν βρίσκονται (desktop, start menu, taskbar) και διέγραψε από το πεδίο προορισμός το hττp://www/gvo6.com μέχρι τέλος.

Remove-qvo6.com-search-shortcut-properti

έχω απεγκαταστήσει τον exprorer από τα windows, θα δοκιμάσω αυτό με το πρόγραμμα (πρώτη απάντηση)...

Δημοσ.

Αν στο κάνει δεν θα είναι μόνο στον ie αλλά σε όλους τους browsers. Εννοείται ότι θα κάνεις καθαρισμό με το adw όπως και να 'χει αλλά αν δεν σου φύγει το delta homes έλεγξε τις συντομεύσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...