metis5 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 nepe καταρχας να σε ευχαριστισο αλλα τι ενωις μπορις να τα πουλας και ελαδα διλαδη πια η διαφορα απο αλλα και το θεμα τισ εγγηισις τι γινετε ακριβος και κατι τελεφταιο τον τροπο που μπορονα παραγγιλο οδιγιεσς αν μπορισ σορυ αν κουραζω nepe καταρχας να σε ευχαριστισο και τα αλλα παιδια επισις που με βοιθανε τι ενωις οτι μπορο να τα πουλησο ελλαδα ανετα το θεμα τις εγγιισις τι γινετε και πος παραγγελνο.με ασφαλεια οδιγιες αν μπορισ σορυ αν κουραζω nepe καταρχας να σε ευχαριστισο και τα αλλα παιδια επισις που με βοιθανε τι ενωις οτι μπορο να τα πουλησο ελλαδα ανετα το θεμα τις εγγιισις τι γινετε και πος παραγγελνο.με ασφαλεια οδιγιες αν μπορισ σορυ αν κουραζω σορυ για τα διπλα ποστ εχω θεμα το browser του κινητου nepe καταρχας να σε ευχαριστισο αλλα τι ενωις μπορις να τα πουλας και ελαδα διλαδη πια η διαφορα απο αλλα και το θεμα τισ εγγηισις τι γινετε ακριβος και κατι τελεφταιο τον τροπο που μπορονα παραγγιλο οδιγιεσς αν μπορισ σορυ αν κουραζω nepe καταρχας να σε ευχαριστισο και τα αλλα παιδια επισις που με βοιθανε τι ενωις οτι μπορο να τα πουλησο ελλαδα ανετα το θεμα τις εγγιισις τι γινετε και πος παραγγελνο.με ασφαλεια οδιγιες αν μπορισ σορυ αν κουραζω nepe καταρχας να σε ευχαριστισο και τα αλλα παιδια επισις που με βοιθανε τι ενωις οτι μπορο να τα πουλησο ελλαδα ανετα το θεμα τις εγγιισις τι γινετε και πος παραγγελνο.με ασφαλεια οδιγιες αν μπορισ σορυ αν κουραζω σορυ για τα διπλα ποστ εχω θεμα το browser του κινητου Share Share
nepe Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 για το θεμα τς εγγυησης εξαρτατε απο το ιντερνετομαγαζο π.χ αυτα που σου εστειλα το geekbuying.com και το minideal,vickmall εχουν 1 χρονο. Δηλαδη εαν σου παθει κατι το κινητο απο μονο του η εαν εχει ηδη προβλημα το στελνεις πισω(εσυ θα πληρωσεις την αποστολη περιπου 8ε) μεεεχρι να παει μεεχρι να στο φτιαξουν μετα στο στελνουν παλι αυτοι και ολα οκ..(χρειαζεται υπομονη δηλαδη!) σε αυτα τα μαγαζια μπορεις να παραγγείλεις με paypal που οτι και να γινει μεσα σε 45μερες μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω,εαν γινει το οτιδηποτε. το paypal δεν γινεται να κατσω να σου εξηγήσω πως γινεται εχει μπολικους οδηγους σε ολα τα forums..φτιαχνεις account paypal.com και εκει θα βαλεις πιστωτικη χρεωστικη τραπεζικο λογαριασμο οτι θες.. και παραγγελνεις απο τα σιτε που σου ειπα βαζοντας το paypal σου οταν στο ζητησει. Σε τετοια τιμη κινητα σαν αυτα με την "δυναμη" που εχουν δεν γινεται να τα βρεις ελλαδα γιατι ειναι πολυ πιο ακριβα..
metis5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 σιγουρα απο αυτα θα παρο θα επικινοσισο με τον πολητη να δο τι μπορι να κανι με τιν αποστολι οστε να τα στειλα ος δωρο ι κατι τετιο ειναι η πρωτη φορα που θα παραγγηλο απο εξω και γιαυτο δησκωλεβομαι παντος thenks κατι τελεφταιο μονο ενα καλο ελληνικο σαιτ με αγγελιες κινητον εκτος το χ.ε. και αν μπορεις πες.μου ιπαρχη τιποτα αθηνα χονρικη κινιτον ενοηται κινεζικων να αποφιγο μπλεξιματα μεβπαραγγελιες και ας ειναι λιγο ακριβωτερα
nepe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 και εδω στο Insomnia εχει αγγελιες.. και σε διαφορα σιτε γραψε στο google και θα δεις..
metis5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 και σε περιπτωση πουλησο ενα τηλεφωνο τι γινετε με τιν αποδηξη δινο τι δικια μου του κανο μεταβιβαση αν γινετε επιδι ειμαι και ιδιωτης επαγγελματιας.nepeαν μπωρης τα φοτα σου για μια ακομη φορα αλλιως ας απαντησι καπιος αλλος μι σε κουραζο και σενα. ιθελα να πω οχι επαγγελματιας ηθελα να οχι επαγγελματιας.
nepe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Απλά δίνεις το κουτί έχει διάφορα στοιχεία μέσα τίποτα άλλο σιγά μην κόψεις και τιμολόγιο:-P
metis5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 και φυσικα την αποδηξη αγωρας εται αν χρειαστη κατι ειναι υπευθηνως ο αγωραστης για την αποστωλη thenks for all. για το σερβις ονεω
StigmaX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 και σε περιπτωση πουλησο ενα τηλεφωνο τι γινετε με τιν αποδηξη δινο τι δικια μου του κανο μεταβιβαση αν γινετε επιδι ειμαι και ιδιωτης επαγγελματιας.nepeαν μπωρης τα φοτα σου για μια ακομη φορα αλλιως ας απαντησι καπιος αλλος μι σε κουραζο και σενα. ιθελα να πω οχι επαγγελματιας ηθελα να οχι επαγγελματιας. Στο συγκοινωνιών πάει με εξουσιοδότηση και γυρνάει την άδεια πάνω του... Στο θέμα μας τώρα, να σου πούμε ποιο είναι καλό τηλέφωνο και ποιο όχι μπορούμε. Για το πως θα τα πουλήσεις και τι θα πληρώσεις, υπάρχουν και οι λογιστές... ΥΓ. Και μα το θεό, υπάρχουν προγράμματα Spell Check... βάλε ενα μήπως και σταματήσεις να μας βγάζεις τα μάτια
metis5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 δεν μπωρο να βρο ελληνικο spel chek for smartphone
trwwapotostoma Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 οχι δεν μιλαμε για απατη αλλα για μεταποληση εξαλου δεν τα πουλαω για γνησια ετσι ο αγοραστης εχη πληρη ενημεροσι τι περνι και σε λογικη τιμη και οσο για τους κλωνους μου εχουν πι πολυ πος θα ειναι καλητερα να προτιμισο κατη αλλο Δηλαδη κλεβεις το κρατος και καθε πολιτη τις Ελλαδας μη αποδιδοντας φορους και προσπαθωντας να παρακαμψεις τον εκτελωνισμο. Και απο κατω σε βοηθανε και ολας που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα! Μπραβο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!
metis5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 μαλων δεν καταλαβεσ λλς καλα διαβασε απο την αρχη το θεμα και ισως τοτε καταλαβης περη τινως προκηται..και οσο.για το αν κλεβω η οχι μαθε ενα εγω απλος ρωτησα τι και πως ετσι ος οστς να ειμαι.νομιμως ...για κλεφτες ψαξε καλυτερα στη βουλη..καναν βουλευτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα