Προς το περιεχόμενο

smartphone απο alibaba:

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι αγωρα τουλαχιστων 5 τεμαχιον απο alibaba το θεμα που με κολαη ειναι το τελονιο προκηται για κλωνους σε πολη καλη τιμη ξαι ποιοτητα.κατασκευης και χαρακτιρηστικον.σορυ γιατα ορθογραφικα μου.βωηθεια στο θεμα μου κανις?

Δημοσ.

αν γινετε γιατη οχι αν δεν γινετε ας μου πη καπιως πος θα πληροσο οσο το δινατον λιγοτερα

Δημοσ.

σπάσε την παραγγελία σε 2-2-1.

εγώ αυτό θα έκανα.

ακόμα καλύτερα βέβαια κάθε κινητό μόνο του αν είναι εφικτό.

Δημοσ.

θα σου προτεινα να δεις και στο aliexpress που ειναι του alibaba αυτο το σιτε. Εχει και χονδρικη αν παρεις 1 ειναι 5ευρο αν παρεις 5 θα ειναι 4ευρο το ενα..

Εαν τα θες ετσι καταρχας θα ζητησεις singapore post,china post,hong kong post. Και τα 2 σιτε εχουν αυτα τα 3..(κατα προτιμση το 1ο αν μπορεις να διαλεξεις.)

Με αυτα δεν πληρωνεις τελωνειο οταν ειναι μικρο το πακετο εως καποιο μεγεθος... Βεβαια αν θες και δεν εχεις προβλημα πες του να στα βαλει ολα σε 1 κουτι προσεκτικα να μην χτυπανε μεταξι τους.. αλλιως για 5 κουτια ισως δεν το γλυτωσεις..

Αλιως παρτα οπως ειπε ο φιλος παραπανω ειτε 2-2-1 η 1-1-1-1-1.. καλητερα απο aliexpress να δεις η απο site με κινητα κινεζικα οπως to2c.com minideal.net geekbuying.com

το alibaba ειναι κυριως για αγορες χονδρικης και περνουν εμποροι πολλα πραγματα εκατονταδες/χιλιαδες αποθεματα, οποτε ειναιο σιγουρο το τελωνειο για αυτους που πουλανε εκει, ενω στο aliexpress που πουλανε και ενα ενα αντικειμενα γνωριζουν "κολπακια" και δηλωνουν το αντικειμενο σαν δωρο σπιτιου/κηπου με πολυ μικρη αξια οποτε δεν περναει τελωνειο..(αυτο και στο aliexpress και στα μαγαζια που σου ειπα με τα post που σου εγραψα)

Δημοσ.

αν εχη παραγγηλι καπιοσ απο αφτα τα σαϊτ ασ νμε βωηθισι ποσο αξιοπιστα καθος μετα απο επικηνωνια που ηχα με εναν πωλητη μου ριπε τραπεζικο εμβασμα ισος το paypal ριναι πιο ασφαλεσ και αυτο με τα μεμονομενα πακετα ισχυει σορυ αν κουραζο update me please

σορυ για τα ορθογραφικα μου απλος ρχω θεμα ορθογραφιασ και σιν οτι γγραφο απο smartphone μου ειναι δισκολα εχω και μυοπια.

ζητω σιγνωμη για τα ορθογραφικα μου σας στελνω απο smartphone kai δγσκολεβωμαι

Δημοσ.

Καταρχάς δώσε μας link για το κινητό που θες να πάρεις.. Και 2ον δεν έχει PayPal το aliexpress για το alibaba δεν θυμάμαι

Από aliexpress έχω πάρει πάνω από 50 φορές διάφορα..

• Like 1
Δημοσ.

nepe εσυ τα ξερης καλητερα πες μου αν αξηζι να παρο s4 4πιρινους κλωνους εχω βρη με κανα 120€ δεν ξερω ισος κατι πιο ακριβοειναι καλυτερω δυσκολεβομαι να καταλυξω καπου

Δημοσ.

Μην πάρεις κλώνους (εκτός αν θες να κάνεις απάτη πουλώντας ως κανονικά). Υπάρχουν δεκάδες καλά κινητα. 

Δημοσ.

οχι δεν μιλαμε για απατη αλλα για μεταποληση εξαλου δεν τα πουλαω για γνησια ετσι ο αγοραστης εχη πληρη ενημεροσι τι περνι και σε λογικη τιμη και οσο για τους κλωνους μου εχουν πι πολυ πος θα ειναι καλητερα να προτιμισο κατη αλλο

Δημοσ.

120 το ένα;

Με 130 παίρνεις 8πύρινo με 2gb ram από γνωστή μάρκα κιόλας..

Οπότε δεν λέει να πάρεις 4πυρήνες με 120..

Δημοσ.

π.χ. αυτο.. http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html

που ειναι πολυ καλο..

η αυτο http://www.to2c.com/jiayu-g4s-2gb-16gb-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz.html

οριστε και κλωνος του Ζ2 http://www.vickmall.com/star-z2.html

αυτα τα κινητα πχ coolpad και jiayu τα πουλας ανετα εδω ελλαδα..

βεβαια οσο ανεβεις σε τιμη πχ 150ε εχει και πιο καλα και γνωστα..

αν θες κατι πιο φθηνο εχεις αυτο http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-tf-card-solution.html

απο τον πιο μεγαλο/γνωστο κατασκευαστη στν κινα την xiaomi, εχει 4πυρηνο αλλα καλο cpu επειδη ειναι snapdragon δεν ειναι σαν τον 4πυρινο τον αλλων κινεζικων κινητων ειναι καλητερος. Απλα ειναι 1gb ram αλλα γενικα σαν επιλογη ειναι πολυ top..116euro το πουλας εδω κανα 150αρι λογικα ανετα

ολα τα κινητα που σου ειπα εχουν topic στο forum του myphone.gr οπου λενε και πολα σχολια οσοι τα εχουν αγορασει αν σε ενδιαφερει μπες δες γνωμες εκει..γιατο καθε κινητο απο αυτα

Δημοσ.

Φίλε μεττις ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΛΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!! ( προβλημαατα κτλ) Καλύτερα να πάρεις ένα αξιόπιστο κινητό λέεω για πχ lenovo zte xiaomi κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...