artmotorsport123456 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 καλησπέρα θελω κινητο μεχρι 600€ θελω να μου πειτε την γνωμη σας τι κινητο να παρω εγω σκεφτομουν το Samsung Galaxy S5 εσυ τι λετε και θελω να μου πειτε σε ποιο μαγαζι να παω να το παρω ολοι μιλανε για το [KAIZER] που εινε στο κεντρο της αθηνας τι παιζει με αυτό το μαγαζι ?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 καλησπέρα θελω κινητο μεχρι 600€ θελω να μου πειτε την γνωμη σας τι κινητο να παρω εγω σκεφτομουν το Samsung Galaxy S5 εσυ τι λετε και θελω να μου πειτε σε ποιο μαγαζι να παω να το παρω ολοι μιλανε για το [KAIZER] που εινε στο κεντρο της αθηνας τι παιζει με αυτό το μαγαζι ? Τι εννοεις τι παιζει με αυτο το μαγαζι? Ενα κανονικο μαγαζι ειναι. Διαλεξε απο εδω ποιο μαγαζι σε βολευει: http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html 1
~mxls~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν όχι S5, περίμενε το G3 που αναμένεται σύντομα και περίπου στα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις. Το Καιζερ είναι ένα κατάστημα όπως πολλα άλλα.
kostantinos12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δες και το sony Z2 που είναι στα χρήματα που ζητάς με καλή αυτονομία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα