Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Μετα λοιπον απο 2.5 χρονια αποφασισε ξαφνικα η μπαταρια να με αποχαιρετησει.Εκει που δουλευα

και το ειχα με την μπαταρια απλα εκλεισε και δεν ανοιγε, με το τροφοδοτικο πανω ανοιγε κανονικα και

την μπαταρια (εκει ειναι το περιεργο) την εδειχνε fully charged.Φοβηθηκα μην ειναι Μ/B στην αρχη αλλα τελικα εφερε ενα φιλος το δικο του που εχει το ιδιο μοντελο (13αρι Late 2011) εβαλα την δικια του μπαταρια και ολα καλα.

Οποτε τωρα ειμαι σε φαση αγορα μπαταριας και ρωταω το εξης. Τα σκαω 120 για αγορα απο εδω η παιρνω χωρις φοβο καποια απο το ebay / Αmazon (τις βρηκα στα 40-50ευρω) ?

P.S. Τα εχω παρει και λιγο που 2.5 χρονων Laptop εσκασε η μπαταρια ετσι ξαφνικα.

Δημοσ.

Στη θεση σου θα έπαιρνα από το ebay αλλα θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός . Τις πρώτες μέρες/φορτισεις θα το άνοιγα για να δω αν η μπαταρια έχει φουσκώσει (λεμε τώρα , απλα επειδή είναι 3rd party) και όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο αραιά μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου . Πιστεύω πως με προσοχή και παρακολούθηση , απλα για να είσαι σίγουρος αξίζει τον κόπο γιατί είναι 1/3 της τιμής .

Όχι ότι θα συμβεί κάτι ξαναλέω αλλα λίγη προσοχή δεν βλάπτει .

Δημοσ.

Στη θεση σου θα έπαιρνα από το ebay αλλα θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός . Τις πρώτες μέρες/φορτισεις θα το άνοιγα για να δω αν η μπαταρια έχει φουσκώσει (λεμε τώρα , απλα επειδή είναι 3rd party) και όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο αραιά μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου . Πιστεύω πως με προσοχή και παρακολούθηση , απλα για να είσαι σίγουρος αξίζει τον κόπο γιατί είναι 1/3 της τιμής .

Όχι ότι θα συμβεί κάτι ξαναλέω αλλα λίγη προσοχή δεν βλάπτει .

Εχεις δικιο σε αυτο αλλα ειδαμε και της μανας του που ειχε πανω.

Δημοσ.

Τι να μου πει η αντιπροσωπεια ? Αφου εβαλα πανω αλλη μπαταρια και δουλευει κανονικα.

Προφανως επεσα σε αστοχια υλικου.

Εκτος απο αυτο ειμαι τεχνικος. Οτι εκανα εγω θα κανουν και σε οποιοδηποτε service, θα το ανοιξουν θα δοκιμασουν αλλη μπαταρια (ολα αυτα μετα απο 5 μερες) και θα με παρουν τηλ. και θα μου πουνε ειναι τοσα ευρω για αλλαγη μπαταριας.

Τι νομιζεις οτι θα βαλουν πανω πολυμετρα να σου μετρησουν τις τασεις του M/B και της τροφοδοσιας ?

Το μονο προβλημα μου ειναι αν θα παρω μπαταρια απο εδω η απο κανα ebay shop να πω την αληθεια το φοβαμε λιγο.

Δημοσ.

εχεις δικιο βγηκα off topic, απλα μηπως αναγνωριζαν αστοχια και σου εκαναν αντικατασταση αν και εκτος εγγυησης. γι αυτο σε ρωτησα.

Δημοσ.

50 κυκλους σε 2,5 χρονια?

Ναι το ειχα συνεχεια ρευμα ισως αυτο την αποτελειωσε την μπαταρια. Κανει δουλεια desktop δεν εχει βγει ποτε απο το σπιτι.

εχεις δικιο βγηκα off topic, απλα μηπως αναγνωριζαν αστοχια και σου εκαναν αντικατασταση αν και εκτος εγγυησης. γι αυτο σε ρωτησα.

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, πηρα και istorm ετσι να ρωτησω απο περιεργεια και εκτος οτι δεν μου την δινουν την μπαταρια στο χερι αλλα αναγκαστικα μου λενε πρεπει να στην αλλαξουμε εμεις , μου ειπανε 200ευρω και εσκασα στα γελια στο τηλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...